Friday Faves – 1

Friday Faves – 1

In deze rubriek laat ik je graag mijn favorieten van de afgelopen tijd zien! Lees snel verder voor een hotspot in Utrecht, een lekkere salade, mijn uitzicht tijdens een vroeg hardlooprondje en een heel leuk vooruitzicht!

img_3447

Favo Ontbijt
In het weekend neem ik vaak extra de tijd voor m’n ontbijt. Meestal maak ik zelf bananenpannenkoeken, een smoothiebowl of bak ik een bananenbrood waar ik meteen de hele week weer van kan profiteren. Echter, at ik deze keer mijn ontbijt buiten de deur en wel bij Smood Juicebar in Utrecht! Ik koos voor een açaibowl en die smaakte erg goed! De juicebar is gevestigd op de Vismarkt op een steenworpafstand van de Dom. Leuke tip voor als je eens in Utrecht bent!

Website: http://www.smoodjuicebar.nl

img_3552

Favo Workout
Het hele jaar door heb ik elke week een lesje bootcamp bij The Bootcamp Club in Utrecht. Daarnaast loop ik graag hard. In de zomer doe ik dit graag ’s ochtends voordat ik naar werk ga, omdat het dan toch al licht is en ik de avond dan kan gebruiken voor andere leuke dingen! Helaas lukt het niet altijd om extra vroeg op te staan, maar afgelopen woensdag gelukkig wel. Ik moet me er altijd toe zetten, maar het gevoel tijdens en na de run is echt heerlijk! Daarnaast levert het ook dit plaatje van de zonsopgang op!

img_3551

Favo Salade
Tijdens de warme zomerdagen heb ik ’s avonds vaak zin in een salade. Een paar weken terug maakte ik voor het eerst een watermeloensalade en sindsdien heb ik het bijna elke week wel een keer gegeten. Meng stukjes watermeloen, tomaat, spinazie, feta, pompoenpitjes en munt in een kom en smullen maar! Ook lekker met granaatappelpitjes.

img_3554

Favo Vooruitzicht
Vanwege het feit dat ik het erg leuk vind om nieuwe plekken te ontdekken, zorg ik er altijd wel voor dat ik naast m’n ‘grote’ vakantie een paar korte reisjes gepland heb staan. De eerstvolgende bestemming is Parijs, heel veel zin in! Ik ben hier al tweemaal eerder geweest, maar heb toen eigenlijk vooral alle toeristische plekken bezocht. In augustus ga ik er een weekendje heen samen met een vriendinnetje dat daar gewoond heeft, dus kom maar op met al die leuke wijken en hotspots!

Fijn weekend!

Deze post heeft een reactie

  1. Smood juicebar ken ik ja, echt lekkere dingen hebben ze daar! Die watermeloensalade ga ik ook een keer maken. Ziet er heerlijk uit.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: