Friday Faves – 2 

Friday Faves – 2 

In deze rubriek laat ik je graag mijn favorieten van de afgelopen tijd zien! Lees snel verder voor een favoriet ochtendritueel, leuk vooruitzicht, lekker receptje en mijn nieuwe lievelingsschoenen! Daarnaast deel ik mijn favoriete functie op mijn nieuwe gadget.

Favo Aankoop

Eigenlijk was ik helemaal niet opzoek naar nieuwe schoenen, maar toen ik deze op de schoenenafdeling van &Other Stories zag staan wist ik het meteen: die moet ik hebben! Het zijn de Adidas Campus gemaakt van suède in een oudroze kleur. Leuk toch? En ze lopen echt als wolkjes! Ook niet geheel onbelangrijk 😉.

Favo Ochtend

Wanneer ik te vroeg ben weggegaan van huis en de files achteraf wel mee blijken te vallen onderweg naar werk, stop ik vaak nog even op de naastgelegen Bussumse Heide. Hier loop ik dan altijd nog een kwartiertje voordat ik aan de slag ga, zodat ik in ieder geval al even buiten ben geweest. De laatste keer was het uitzicht extra mooi met deze rozegekleurde lucht 💚. Heerlijk die boslucht en een momentje van rust voor een drukke werkdag!

Favo Vooruitzicht

Over ruim een week reis ik af naar Budapest voor een paar dagen. Heel veel zin in! Aangezien ik hier nog nooit eerder geweest ben, zijn tips en hotspots altijd welkom! Waar moet ik heen om lekker te ontbijten en wat is leuk om te doen? Let me know 😃.

Favo Gadget

Een paar weken terug heb ik een iPhone 7+ gekocht en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Naast het feit dat ik graag meer opslagruimte wilde, was de portretfunctie toch de voornaamste reden. Ik wilde graag mooiere foto’s kunnen maken, maar had geen zin om steeds een spiegelreflexcamera mee te slepen. Voor mij is de iPhone 7+ hier de perfecte oplossing voor! Bovenstaande foto’s zijn allemaal met de portretfunctie van mijn telefoon gemaakt en niet bewerkt. Niet slecht toch?

Favo Recept
Aangezien ik niet zo houd van lang in de keuken staan, maar wél van lekker eten ben ik altijd op zoek naar makkelijke en smaakvolle gerechten. Dit eenpansgerecht uit de Allerhande is er zo eentje. Het wint dan wel niet de schoonheidsprijs, ik blijf er steeds weer zin in hebben. De ras-el-hanout en harissa maken het lekker kruidig. Het gerecht bevat geen vlees, dus ook voor vegetariërs geschikt. Zeker eens proberen! Welk gerecht maak jij steeds opnieuw? Let me know!

Fijn weekend allemaal 😃.

Deze post heeft een reactie

  1. Wauw, die adidas schoenen zijn geweldig, wat een mooie kleurtje! Lijkt me erg fijn om zo’n rustgevende plek in de buurt te hebben. Ik ben erg benieuwd naar het recept van de allerhande! Zelf maak ik wekelijks de bulgursalade van Ikbenirisniet.nl, ZO lekker <3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: