Snapshots – Budapest 

Terug op Nederlandse bodem! De afgelopen vijf dagen spendeerde ik samen met mijn broertje in het prachtige Budapest. De stad heeft ons echt positief verrast! Ik had niet gedacht dat ik het zó leuk zou vinden, maar de hoofdstad van Hongarije komt echt in mijn top 3 van gemaakte stedentrips.

Er is heel veel te zien, de stad barst van leuke eettentjes, de mensen zijn erg aardig en het is er echt supergoedkoop. Daarnaast hadden wij prachtig weer met temperaturen rond de 20 graden Celsius en elke dag zon. Perfect voor een stedentrip dus!

Aangezien ik erg veel foto’s heb gemaakt, zal ik het verdelen over twee artikelen. Vandaag krijgen jullie een impressie van Budapest te zien door middel van een aantal snapshots. Daarnaast zal ik volgende week een blog plaatsen met alle tips en hotspots. Ik kan je nu alvast vertellen: dat zijn er veel! So stay tuned 🙂Ben jij weleens in Budapest geweest?

4 thoughts on “Snapshots – Budapest 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.