Friday Faves – 3

Friday Faves – 3
Processed with VSCO with a6 preset

In deze rubriek laat ik je graag mijn favorieten van de afgelopen tijd zien! Lees snel verder voor een leuke nieuwe aanwinst, super lekkere brunch, een tip die ik van mijn broertje kreeg en een handig artikel voor wanneer je graag wat minder vlees wilt eten.

Favo Maaltijd – Brunch bij The Tea Lab
Afgelopen zaterdag ben ik met mijn oma en nichtjes wezen brunchen bij The Tea Lab in Rotterdam. Super lekker! Croissantjes, bananenbrood, yoghurtjes, brownie, gekookte eitjes, red velvet cake en brood met verschillende soorten dips. Echt een aanrader voor wanneer je in Rotterdam bent 🙂.

Favo Aanwinst – Letterbord 
Van Coolgift kreeg ik bovenstaand letterbord toegestuurd. Leuk he? Het letterbord is gemaakt van zwart vilt op een MDF plaat en heeft een eikenhouten kader. Je krijgt er 286 witte letters, cijfers en tekens bijgeleverd waar je bijvoorbeeld to-do lijstjes of quotes mee kunt vormen. Wil je dit letterbord ook kopen? Klik dan hier. Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar. Wanneer je op zoek bent naar meer cadeau ideeën voor bijvoorbeeld een vriendin, zus of moeder kun je hier op een speciale pagina nog meer inspiratie vinden. Voor mannen is er ook een speciale pagina aangemaakt. Handig voor de feestdagen die er weer aan komen!

Favo Tip – The Martin Garrix Show
Toen we in Budapest waren tipte mijn broertje mij The Martin Garrix Show op YouTube. Nu ben ik sowieso al fan van zijn muziek en draai ik de volumeknop wat harder wanneer ik een van zijn nummers hoor, maar nu ben ik stiekem ook een beetje fan van Martin Garrix zelf. Wat een leuke en vooral sympathieke jongen! Volgens mij kun je hem echt niet niet aardig vinden. The Martin Garrix Show bestaat uit twee seizoenen met elk een aantal afleveringen die stuk voor stuk een kleine documentaire zijn. Hij neemt je mee naar zijn shows, de voorbereidingen er van en deelt een stukje van zijn privéleven.
Kijken dus!

Favo Artikel – Minder vlees eten / Cynthia Schulz
Zoals jullie in dit eetdagboek hebben kunnen lezen heb ik een paar weken geleden een week vegetarisch gegeten. Dat is mij erg goed bevallen en sindsdien eet ik nog amper vlees. Ik houd gewoon heel erg van verschillende soorten groentes en mis het stukje vlees vaak niet eens. Daarnaast is het beter voor het milieu en zie ik dieren liever een fijn leven lijden. Cynthia Schulz sloeg voor mij in dit artikel echt de spijker op de kop. Zeker even lezen voor lekkere vleesvervangers en handige tips!

Eet jij tegenwoordig ook minder vlees? En wat kijk jij het liefst op YouTube?

Fijn weekend!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. 

Deze post heeft 11 reacties

 1. Oeh die brunch! Dat ziet er waanzinnig lekker uit!
  Leuk plekje in huis ook, dat letterbord staat tof!

  1. jaaa echt van genoten! thanks 🙂

 2. Hahah, ik ben pas twee keer bij The Tea Lab geweest en herkende het meteen aan die foto! Wat een gaaf letterbord zeg, ik twijfel erover of ik ‘m ook zal kopen.

  1. Haha wat grappig! Ja leuk he! Misschien een idee om het op je verlanglijstje te zetten voor de feestdagen :)?

   1. Wow, daar had ik nog helemaal niet aan gedacht! Ik ga ‘m meteen op m’n verlanglijstje zetten! Krijg ik ‘m niet met de feestdagen, dan kan ik het bord altijd voor mijn verjaardag (in januari) vragen!:)

 3. Wauw wat ziet die brunch er lekker uit! Meteen honger haha

  1. Lekker he! Ik kon het zelfs allemaal niet op haha

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: