Interieur – Verhuizen, Inspiratie & Wishlist

Interieur – Verhuizen, Inspiratie & Wishlist

Ik ga verhuizen! En snel al, want 1 december krijg ik de sleutel van mijn eerste eigen huisje. In de verkleinvorm inderdaad, want groot is het niet, maar perfect voor mij alleen! De woning beschikt over veel licht en een mooie puur eiken laminaatvloer. Daarnaast is alles spiksplinternieuw doordat het appartementje pas net is opgeleverd. Ik ben natuurlijk door het dolle heen en ben meteen op zoek gegaan naar leuke items om er helemaal mijn eigen plekje van te maken. Hieronder mijn bord op Pinterest met mijn inspiratie en de bijbehorende wishlist!

 

 Okergeel kussen
Omdat ik de muren wit laat wil ik door middel van accessoires wat kleur gaan toevoegen. Ik vind de combinatie van donkerblauw, roze, okergeel en ‘a touch of gold’ echt supermooi en vind dit kussen van Kwantum wel in dit straatje passen.

Cactussen
Mijn huidige huisgenootje kan wel beamen dat ik het liefst in elke ruimte een cactus neerzet. Deze van Ikea komen dus zeker in mijn nieuwe woning te staan. De groene kleur zorgt meteen voor een frisse uitstraling in huis!

Glazen blauwe tandenborstelhouder
Deze tandenborstelhouder van H&M heb ik samen met een bijbehorende zeepdispenser en glazen potje al besteld. Ik kon het niet laten! De houder lijkt mij ook leuk om te gebruiken als waxinelichthouder.

Vloerkleed
Ook dit zachte vloerkleed van Karwei heb ik al aangeschaft. Ik heb het kleed al in veel woonkamers voorbij zien komen, maar dat bevestigt voor mij juist dat het een mooi en fijn item is. Door de neutrale kleuren is het vloerkleed volgens mij gemakkelijk te combineren in ieder interieur!

Roze plaid
Of het nu zomer of winter is, als koukleum kruip ik ’s avonds altijd onder een plaid op de bank. Deze variant van H&M heeft een leuk vrolijk kleurtje en is volgens mij heerlijk zacht! Deze van Ikea lijkt me ook mooi en heeft een wat grovere structuur.

Bank
Qua bank ben ik er echt nog totaal niet uit. Wat moeilijk zeg! Hoekbank, normale bank, cognackleurig of toch velvet met een leuk kleurtje? Deze bank van Flinders sprak mij in ieder geval aan en lijkt mij makkelijk te combineren. Binnenkort maar eens wat woonwinkels afstruinen om wat banken te bekijken en uit te proberen.

Ronde tafeltjes
Deze tafeltjes van Sissy Boy vind ik echt heel erg leuk en passen goed bij de gouden accessoires die ik verder op het oog heb. Daarnaast vind ik ze ook mooi in een kleine ruimte passen omdat ze niet zwaar ogen. 

Interieur2

Mand met hengsels
Deze leuke mand met hengels van H&M heb ik ook al besteld, maar kan ik nu helaas niet meer vinden op de website. Leuk om wat plaids in op te bergen of een plant in te zetten zoals je op een van de Pinterest afbeeldingen ook kunt zien.

Planten
Deze cactus of deze monstera plant van Ikea bijvoorbeeld! De cactus wil ik stiekem al heel erg lang, maar tot nu toe heb ik er nog geen €49,95 voor willen neerleggen. Maar ik zeg nooit nooit!

Bank
Deze bank van Wehkamp is in verschillende mooie kleuren verkrijgbaar. Zo ook een oudroze variant die ik echt heel erg leuk vind. Marlous schreef in dit artikel al dat dit dé kleur is van het moment: millennial pink. Ik twijfel alleen of ik dit na een tijdje niet zat ga worden en dat zou dan toch zonde zijn. Vandaar dat ik in deze collage de donkerblauwe variant heb opgenomen. Wat zou jij kiezen? Help me out, please!

Roze kussen
Wanneer het toch geen roze bank wordt kan ik altijd nog dit kussenovertrek van Ikea kopen. Zo heb ik toch een roze item, maar dan gewoon wat minder overheersend! Dit staat volgens mij prachtig op bovenstaande blauwe velvet bank.

Glazen potje en zeepdispenser
Het glazen potje en de zeepdispenser horen bij de tandenborstelhouder uit de eerste collage. Ik vind de combinatie van donkerblauw met goud erg chique staan. Ook deze 2 items heb ik al gekocht. Lang leve de sale bij H&M!

Wasmand
Wanneer je op zoek bent naar niet alleen een functionele, maar ook stijlvolle wasmand is deze van Sissy Boy volgens mij een leuke optie. Ik zie deze in ieder geval zo in mijn badkamer staan!

Doosje
Ook dit glazen doosje heb ik van de website van Sissy Boy gehaald. Leuk om bijvoorbeeld sieraden of wattenschijfjes in op te bergen. Zelf heb ik pas een soortgelijk doosje bij de Tiger gekocht, dus als je ook naar zoiets op zoek bent zou ik zeker even daar kijken!

Bankje
Dit bankje van Ikea lijkt mij ideaal om de televisie op te zetten. Ik heb van deze Skogsta serie al een rond krukje, maar deze rechthoekige variant is natuurlijk handiger voor een televisie.

Stolp
Deze glazen stolp kun je vinden in de nieuwe collectie bij Ikea. Zou je niet zeggen toch? Ik vind dit item er in ieder geval heel chique uit zien. Leuk om bijvoorbeeld cactusjes of kerstlichtjes onder te stoppen.

Tot zover mijn inspiratiebeelden en wishlist! Wat is jouw lievelingsitem? En ken je misschien nog een leuke interieur webshop? Zo ja, dan hoor ik dat graag 🙂

Deze post heeft 9 reacties

 1. Wij gaan eind deze maand verhuizen en er staat nog zoveel op mijn wishlist 😀 Leuke items allemaal!

  1. zo leuk! dankjewel 🙂

 2. Super leuk! Het lijkt mij zo heerlijk om een interieur voor je nieuwe huis uit te zoeken. Gave items zitten hiertussen 🙂 I love it ❁ ❁ ❁
  Wat heb je trouwens een mooie blog !! Liefs Florentine

 3. Wat leuk dat je een nieuw huis hebt!
  Dat kleed vind ik ook erg mooi, alleen een wit kleed werkt bij mij niet. Ik heb een kat…

 4. Gefeliciteerd met je nieuwe huisje! Leuk dat we al een beetje mee kunnen kijken naar je inrichting… succes!

 5. Wat leuk! Laat je het ook zien als het straks helemaal af is? 🙂 We hebben echt een beetje dezelfde smaak, hahah. Ik heb ook echt veel cactussen en die bruine bank, daar zat ik laatst ook naar te kijken (heb geen nieuwe nodig, maar vind het heerlijk om naar meubelsites te gaan en dan wat rond te kijken).

 6. Wat Leuk! Van harte gefeliciteerd met je nieuwe huis😃!
  Succes bij alle keuzemomenten…..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: