10 Cadeau Ideeën Voor Haar

10 Cadeau Ideeën Voor Haar

Over ruim twee weken is het alweer december en dat betekent dat je waarschijnlijk binnenkort op zoek moet naar wat leuke cadeautjes voor de feestdagen. Daarnaast ben je misschien zelf nog op zoek naar wat inspiratie voor je verlanglijstje! Om het je iets makkelijker te maken deel ik vandaag 10 cadeau ideeën. In dit artikel zijn mijn vondsten voor de vrouwen aan de beurt, maar binnenkort zal ik ook die voor de mannen met je delen!

Make-up etui
Bij de Hema vond ik deze leuke etui in een vrolijk printje. De etui is bedoeld voor
make-up, maar is daarnaast ook handig om te gebruiken voor bijvoorbeeld bonnetjes!

Kaars
Kaarsen komen volgens mij altijd wel van pas tijdens deze donkere dagen. Deze kaars van Hema koop je in dit leuke witte houdertje met zwarte stipjes. Wanneer de kaars is opgebrand houd je er dus altijd een leuk vaasje aan over. Win win!

Tony Chocolonely
Volgens mij maak je elke vrouw hier heel erg blij mee. Van chocolade kun je nooit genoeg hebben toch? Ik vind deze repen van Tony Chocolonely extra leuk om cadeau te doen door de vrolijke kleurrijke verpakkingen. Bij de Bijenkorf kun je deze set van drie repen kopen zodat je weer even vooruit kunt!

Mok
Deze leuke mok van Serax kun je kopen bij de Bijenkorf. Naast ‘Merci’ is de mok ook verkrijgbaar met andere teksten zoals ‘Happy Birthday’, ‘Big Kiss’ en ‘Good Luck’.

500 Groene sappen en smoothies
Een handig boekje voor wanneer je na de feestdagen weer op de gezonde tour wilt gaan! Met 500 recepten kun je eindeloos variëren. Zelf maak ik mijn groene smoothie echt altijd met spinazie, banaan, mango, avocado en amandelmelk. Misschien toch maar eens iets anders proberen!

Snap!
Sinds de kwaliteit van de camera’s op onze telefoons steeds beter wordt, worden foto’s tegenwoordig steeds vaker met een smartphone gemaakt. Daarnaast heb je je telefoon eigenlijk altijd bij de hand, dus is een foto snel gemaakt. In het boek ‘Snap! Fotograferen met je smartphone’ geeft Anki Wijnen tips over hoe je de mooiste foto’s met je smartphone kunt maken. Leuk om cadeau te krijgen toch? Daarnaast vind ik het boek zelf al een plaatje om te zien!

Rituals doucheschuim
Misschien een beetje een afgezaagd cadeautje, maar welke vrouw geniet hier nou niet van? Zelf vind ik de doucheschuim van Rituals in ieder geval altijd leuk om te krijgen en lekker om te gebruiken!

Clinique Chubby Stick
Ook altijd leuk om te krijgen! De Chubby Stick van Clinique tovert droge lippen direct om in glanzende gehydrateerde lippen voorzien van een mooi kleurtje. De sticks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Sjaal
Deze sjaal van Granny’s Finest is gemaakt van 100% wol en houd je dus lekker warm in de koudere periodes. Naast deze mooie grijze kleur is de sjaal onder andere ook verkrijgbaar in een mooie zachtroze kleur.

Yogi Thee
Met dit cadeautje zit je bij een theeleut zoals ik altijd goed! Deze Spicy Chai variant van het merk Yogi vind ik extra lekker. Heerlijk kruidig!

Dat waren mijn 10 cadeau ideeën! Wat vind jij leuk om te geven? En wat heb je zelf op je verlanglijstje staan?

Deze post heeft 2 reacties

  1. Dit soort cadeautjes scoort altijd wel goed volgens mij! 🙂 Ik vind de mok, thee, douchefoam en ‘Snap!’ erg leuk!

  2. Die sjaal ziet er zo fijn uit! Dat boekje lijkt me interessant, zag het ergens anders ook al voorbijkomen. En die mok met ‘merci’, maar dan een andere tekst erop, zou ik ook niet erg vinden om te krijgen, haha!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: