Friday Faves – 4

Friday Faves – 4

In deze rubriek laat ik je graag mijn favorieten van de afgelopen tijd zien! Lees snel verder voor een leuke hardloopwedstrijd en een favoriet vooruitzicht. Daarnaast deel ik mijn lievelingsspelletje en een YouTube kanaal met prachtige covers.

Favo Run – Trecho Team Run
Met 2 vriendinnetjes heb ik afgelopen zondag de Trecho Team Run gelopen. Dit is een estafetteloop waarbij je als team een halve marathon loopt. Elk teamlid liep dus 2x een ronde van 3,5 km. Helaas kwam het met bakken uit de lucht en hebben we aardig wat hagelbuien op onze kop gehad. Gelukkig trokken we ons hier niks van aan en zijn we zelfs 3e geworden van de 27 vrouwenteams in een tijd van 1:41:30! Normaal loop ik hardloopwedstrijden altijd individueel, maar zo’n estafetteloop is zeker voor herhaling vatbaar! En stiekem loop ik er ook nog wat sneller door ;).

Favo Spelletje – Ticket To Ride

Bij vrienden heb ik een paar jaar geleden het bordspel Ticket To Ride ontdekt en sindsdien ben ik fan! Met dit spel reis je per trein door verschillende landen en is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk routes legt. Zelf vind ik als fan van Zweden de ‘Nordic Countries’ variant het leukst, maar speel ik ter afwisseling ook graag de ‘Europe’ versie. Misschien een leuke tip voor op je verlanglijstje voor de feestdagen?

Favo Youtubekanaal
De Nederlandse singer-songwriter Emma Heesters was pas bij Qmusic te gast en sindsdien staan haar covers standaard in mijn playlist op Spotify. Mijn favorieten zijn ‘Attention’ en ‘2U’. Zeker even luisteren, want ze zingt echt prachtig!

Favo Vooruitzicht – Verhuizen
In dit artikel hebben jullie het al kunnen lezen, maar over precies 2 weken ga ik verhuizen! Ik kan niet wachten en tel de dagen stiekem al af. Op dit moment ben ik aardig druk met de voorbereidingen, maar daardoor gaat de tijd ook wel weer lekker snel! Bovenstaande foto is een kleine sneakpeak die ik tijdens de bezichtiging maakte toen de keuken nog in dozen stond en er nog geen laminaatvloer gelegd was.

03345388aa9c6c746e4a36f19b7054d4

Bron

Favo Bezigheid – Woonshoppen
Bovenstaande brengt mij meteen tot een volgende favoriet, namelijk woonshoppen! De afgelopen tijd ben ik al bij een paar winkels naar binnen gestapt en zijn de eerste pannen, accessoires en meubels al aangeschaft! Mijn inspiratie en wishlist hebben jullie in dit artikel al kunnen zien. Bovenstaande bank van Karwei stond daar niet tussen, maar is inmiddels wel besteld! Nu maar hopen dat hij in het echt ook zo mooi is! 

Fijn weekend! Hebben jullie leuke plannen?

Deze post heeft 4 reacties

  1. Ticket to Ride ken ik nog niet maar ik ga het eens opzoeken, klinkt erg leuk!

    1. haha ja ik zelf ook!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: