10 Cadeau Ideeën Voor Hem

Over ruim twee weken is het alweer december en dat betekent dat je waarschijnlijk binnenkort op zoek moet naar wat leuke cadeautjes voor de feestdagen. Daarnaast ben je misschien zelf nog op zoek naar wat inspiratie voor je verlanglijstje! In dit artikel heb ik mijn vondsten voor de vrouwen al met jullie gedeeld. Deze keer zijn mijn ideeën voor de mannen aan de beurt!

Whiskey glazen
Deze whiskey glazen van de Hema zijn ideaal voor zijn favoriete drankje! Dit hoeft natuurlijk niet per se whiskey te zijn. Stiekem heb ik deze glazen ook op mijn eigen verlanglijstje gezet om bijvoorbeeld te gebruiken voor een lekkere smoothie!

Boxershorts
Boxershorts kunnen mannen volgens mij altijd wel gebruiken! En hoe leuk is dit duopack van Scotch & Soda? Blauw met rood, ik houd ervan!

Ticket To Ride
Wanneer je vriend, broer of vader wel van een spelletje houdt kan ik je Ticket To Ride sterk aanbevelen. De ‘Nordic Countries’ variant is mijn lievelings! Met dit bordspel reis je per trein door heel Scandinavië en is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk routes legt. Onder andere ook verkrijgbaar in een ‘Europa’, ‘USA’ of ‘Nederland’ versie.

Sportshirt
Voor de sportieveling! Deze Dri-FIT top van Nike is ideaal voor tijdens het hardlopen. Door de reflecterende details ben je tijdens deze donkere dagen alsnog goed zichtbaar. Daarnaast beschikt het shirt over mesh inzetstukken voor extra ventilatie.

Bierpakket
Met dit cadeautje zit je volgens mij altijd wel goed bij de mannen! Het pakket bestaat uit vier verschillende speciaalbiertjes en is te koop bij Hema.

Muts
Net zoals een sjaal en handschoenen vind ik een muts echt een typisch cadeautje voor tijdens de feestdagen. Best logisch eigenlijk, want het is nou eenmaal de koudste tijd van het jaar. Deze wollen variant van Tommy Hilfiger vind ik heel erg leuk en donkerblauw staat volgens mij iedereen wel!

Bioscoopbon
Met de Nationale Bioscoopbon geef je hem meteen een leuk avondje cadeau. En misschien neemt de ontvanger jou wel mee! Heb je er stiekem meteen ook zelf profijt van ;).

Kiehls shampoo én conditioner
De Grooming Solutions Nourishing Shampoo + Conditioner van Kiehls is een 2-in-1 formule en lijkt mij daardoor ideaal voor de man. Lekker praktisch! En dat niet alleen, want het product heeft een houtachtige geur en ruikt dus ook nog eens super lekker.

Jamie Oliver 5 Ingrediënten
Ook dit boek van Jamie Oliver lijkt mij een perfect cadeau voor hem. Hierin laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten een heerlijke en gezonde maaltijd kunt bereiden. De recepten zijn niet moeilijk, snel klaar en dus ideaal voor mensen die niet zoveel tijd willen besteden aan koken, maar wel lekker willen eten!

Sokken
Sokken zijn altijd goed toch? Iedereen heeft ze immers nodig. Deze variant met streepjes van Scotch & Soda vind ik erg leuk. I love streepjes! Voor meer leuke sokken kun je ook eens kijken bij Happy Socks. De naam zegt het al: lekker vrolijk!

En dat waren er alweer tien! Heb jij hier nog een aanvulling op?

Fijne zondag!

14 thoughts on “10 Cadeau Ideeën Voor Hem

  1. Ja, mannen zijn zo moeilijk!! Ik had echt een perfect cadeau voor mijn vriend, maar hij heeft ‘m geraden, dus nu wil ik het niet meer geven haha. Daarnaast hebben we besloten om ons budget wat naar beneden te schroeven, zodat we meer geld hebben voor onze reis naar Bali. Ik vind Ticket to Ride wel een heel goed idee! Boxershorts en sokken heeft ie ook sowieso nodig, maar die dingen zijn zo duur tegenwoordig!

  2. Leuke ideeën! Vorig jaar heeft mijn vriend een bioscoopbon gekregen voor Kerst en we hebben het er al zó vaak over gehad, maar nog steeds niet gebruikt. Haha! Hij moet nu gaan opschieten want ze zijn maar een jaar geldig.

  3. Oh whiskey glazen, goed idee! Ga ik kopen! Mijn vriend is 22 december jarig, dus ik moet altijd heel veel cadeaus inslaan haha. Zelf heb ik bedacht om een scheermes abonnement te kopen voor hem, haha. Nu is hij vaak te lui om op tijd nieuwe mesjes aan te schaffen. Mijn broer heeft het en is er heel tevreden over.

  4. Met whiskey glazen, een bierpakket, een muts en sokken kan ik mijn vriend zeker wel blij maken! Volgende week zijn de Happy Socks trouwens in de aanbieding bij de Dirk. Die ga ik kopen voor onder de kerstboom voor mijn vriend, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.