Friday Faves – 5

Friday Faves – 5

In deze rubriek laat ik je graag mijn favorieten van de afgelopen tijd zien! Lees snel verder voor een leuke musical, favoriete gebeurtenis en mijn eerste reisje dat voor 2018 op de planning staat. Daarnaast deel ik een lekker receptje en een leuk YouTube kanaal.

07b7b640-aea9-4cb5-8d60-da1f9c61455b-1

Favo Musical – On Your Feet
Vorige week ben ik naar de musical On Your Feet geweest. Deze musical is gebaseerd op het levensverhaal van Emilio en Gloria Estefan. Normaal weet ik van tevoren wel waar het verhaal over gaat doordat ik het al ken van een film of uit een boek. Deze keer was dit niet het geval en wist ik dus niet zo goed wat ik er van moest verwachten. Desondanks was het erg geslaagd en was het juist eigenlijk wel eens leuk om het verhaal pas tijdens de musical te leren kennen. Swingend, boeiend en leuk voor het hele gezin! Daarnaast speelt Jim Bakkum een van de hoofdrollen wat natuurlijk ook geen straf is ;).

Favo Gebeurtenis – Verhuisd
Vorige week vrijdag was het dan eindelijk zover: ik kreeg de sleutel van mijn appartementje! Na drie dagen op rij in de Ikea te zijn geweest en het trotseren van veel trappen met loodzware spullen (want 3 hoog zonder lift!) heb ik afgelopen week meteen al geslapen. Hier moet ik wel mijn vader, moeder en broertje voor bedanken die de hele zaterdag geholpen hebben met inpakken, schoonmaken, sjouwen, meubels in elkaar zetten, rolgordijnen ophangen enzovoort. Thanks Marc dat je zelfs op je brakke zaterdag nog vroeg bij mij voor de deur stond. Bedankt papa dat ik nu gewoon licht heb ondanks dat elektriciteit op z’n zachts gezegd niet jouw favoriete vak was op school. Thanks mama voor het schoonmaken van mijn fiets die al een jaar buiten had gestaan zonder eerdere schoonmaakbeurt. Jullie zijn de beste <3.

Ik zal binnenkort trouwens wat foto’s van mijn huisje laten zien! Ik heb tot op heden nog geen foto’s kunnen maken omdat wanneer ik thuiskom van werk het helaas al pikkedonker is. Daarnaast moet de bank nog komen en moeten er nog wat planken en lijstjes worden opgehangen. Daarna kan ik er echt wat leuks van gaan maken. So stay tuned!

Knipsel.PNG

Favo Recept – Groentecurry met aardappel
In de week voordat ik ging verhuizen moest ik natuurlijk de vriezer in mijn oude huis leegmaken. Er zaten onder andere nog doperwten en sperziebonen in waar ik iets mee moest. In dit soort situaties pak ik altijd de Allerhande app erbij om te kijken welke recepten ik hiermee kan maken. Ik stuitte op de aardappel groentecurry die je naast doperwten en sperziebonen kunt maken met aardappelen, ui, kokosmelk, een eitje en boemboe groene curry. Naast dat laatste had ik alles al in huis, dus de keuze was snel gemaakt. Het smaakte echt super lekker, dus dit receptje is zeker voor herhaling vatbaar!

Skigebiet-Kitzsteinhorn-Zell-am-See-Kaprun-Salzburg-01.jpg

Favo Vooruitzicht – Wintersport
Jaaaa na een paar jaar niet op wintersport te zijn geweest is het over twee maanden weer zover! Het huisje in Oostenrijk is geboekt, dus de voorpret kan beginnen. Ik ga samen met mijn familie en kan niet wachten om weer te skiën en daarnaast te genieten van kaiserschmarren en avondjes Netflix met z’n allen! Ik kan niet wachten.

Favo YouTube kanaal – Romee Strijd
Het Nederlandse topmodel Romee Strijd volg ik al jaren op Instagram. Sinds kort is ze ook gaan vloggen en ik ben fan! In deze vlogs deelt ze onder andere haar workout routine, gezonde ontbijt receptjes, de aanloop naar de Victoria Secret Fashion Show en haar dagelijkse leven in New York met vriend Laurens en haar vriendinnen. Daarnaast reist ze natuurlijk de hele wereld over waar ze je ook mee naartoe neemt. Het is erg leuk om nog meer een kijkje in haar leven te krijgen en vooral op de manier hoe ze dat doet. Ze komt namelijk heel erg echt en vrolijk over. Aanrader!

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen tijd?

Fijn weekend!

Deze post heeft 9 reacties

  1. Ik vind de vlogs van Romee dus ook echt super leuk! En wat fijn de verhuizing! Veel geluk!!

  2. Wij zijn ook net verhuisd, een hoop werk maar ook zo leuk om de boel in te richten! Geniet van je nieuwe plekkie!

  3. Wat tof dat je bent verhuisd! Veel plezier en geluk in je eigen appartement! Die musical lijkt me ook geweldig! En wat ziet dat recept er goed uit!

  4. Gefeliciteerd met je sleutel! Superleuk om een nieuw huisje te krijgen!
    Waar ga je naartoe voor wintersport? Ik ben ook al erg aan het aftellen, nog zo’n anderhalve maand te gaan!

  5. Ik ben heel benieuwd naar hoe je huisje eruitziet! Die korte dagen zijn inderdaad zo vervelend als je nog foto’s moet maken, voor de rest vind ik de wintermaanden leuk als ik thuis kan zitten en niks hoef te doen. Leuk die musical! Dat verhaal ken ik ook niet. Ik ga volgende week naar The Lion King en de week erna naar West Side Story 😀 Liefs xx

  6. Heel veel geluk in je nieuwe appartementje! Wij genieten er ook van xxxxx

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: