Mijn Favoriete Interieur Webshops

Mijn Favoriete Interieur Webshops

De afgelopen tijd heb ik natuurlijk talloze webshops afgestruind voor de inrichting van mijn nieuwe huis. Het leek mij leuk om mijn favorieten met jullie te delen! Van H&M Home tot aan Homestock.

Westwing
Laten we beginnen met mijn favoriet! De webshop van Westwing heb ik echt pas kort voor de verhuizing ontdekt en sindsdien ben ik fan! Zo fan dat ik zelfs mijn bank en vloerkleed die ik reeds bij andere winkels had besteld afbestelde en vervolgens bij Westwing mijn winkelmandje vulde met onder andere dit kleed en deze bank. Naast dit soort ‘grotere’ items bieden ze ook heel veel leuke accessoires aan. Een veelzijdig assortiment met items die je niet snel ergens anders tegen zult komen.

H&M Home
Wanneer ik bij H&M Home aan het (online) shoppen ben zit mijn mandje binnen no-time vol. Zoveel leuke en betaalbare items! Bovenstaand kussen staat onder andere nog op mijn wishlist. Het kussen uit de collage hieronder is ook van H&M Home. Ook al een plaatje toch?

Crisp Sheets
Al jaren wilde ik een ‘krakerig’ dekbedovertrekset aanschaffen. Zo eentje waar je in een hotel onder slaapt en die voor altijd schoon lijkt te blijven. Heerlijk! Onder het mom van ‘niet nodig’ en ‘te duur’ zette ik deze aankoop altijd uit m’n hoofd. Tot het moment dat ik Crisp Sheets tegenkwam en meteen verliefd werd op hun designs. Daarnaast hadden zij op dat moment een Black Friday actie waardoor het hele assortiment met 20% korting werd aangeboden. Toen was de keuze snel gemaakt! Deze variant is mijn favoriet en rekende ik dus snel af.

Zara Home
Bij Zara Home slaag ik eigenlijk altijd wel. Voor in mijn nieuwe huis schafte ik deze bijzettafeltjes aan. De bovenkant is gemaakt van spiegelglas wat ik erg mooi vind. Wanneer je van marmer houd is deze variant misschien een leuke tip.

All The Luck In The World
Bij ATLITW ben je aan het juiste adres voor leuke unieke accessoires. Zowel op het gebied van mode als interieur. De kussens zijn hier mijn favoriet! ATLITW heeft ook fysieke winkels in Amsterdam en Utrecht.

 

webshops2

Mañana Mañana
Voor de leukste prints ben je bij Mañana Mañana aan het juiste adres. Ik vind in deze webshop in ieder geval echt alles leuk. Helemaal mijn stijl! Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen op de bijbehorende blog en Instagram van dit leuke merk.

Kwantum
Kwantum blijft mij eigenlijk altijd verbazen. Wat een leuke betaalbare spulletjes hebben ze daar! De kast en lamp uit bovenstaande collage heb ik al in mijn bezit. Deze tafellamp staat nog op mijn lijstje om bijvoorbeeld als nachtlampje te gebruiken. Bij Kwantum kun je, wanneer je niet zo van het online shoppen bent, natuurlijk ook langsgaan in een van de vele fysieke winkels.

Karwei
Ook Karwei is natuurlijk voornamelijk bekend van hun fysieke winkels, maar ook online kun je een aantal dingen bestellen! Deze kandelaar en deze spiegel zijn twee van mijn favorieten. Ook voor grotere items zoals banken, vloerkleden en kasten ben je hier aan het juiste adres.

Brainy Days
Naast sieraden, tassen en stationery kun je bij Brainy Days ook terecht voor een aantal leuke woonaccessoires. Zo shop je hier onder andere kaarsen, kussens, planten en spiegels. Verder kun je hier ook de prints van Mañana Mañana bestellen!

Sissy Boy
Sissy Boy mag natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken. Ook hier vind ik altijd wel iets moois. Van leuke glazen opbergdoosjes tot mooie velvet banken. De prijzen liggen hier in vergelijking met de eerder genoemde webshops wel iets hoger.

Home Stock
Last but not least: Homestock. Nog zo’n leuke webshop met originele items! Home Stock biedt een verzameling van industrieel vintage, nieuwe meubels en verrassende accessoires voor elk budget. Neem ook zeker eens een kijkje in een van de fysieke winkels in Haarlem, Nijmegen, Eindhoven en Rotterdam.

Dat waren mijn favoriete webshops! Waar shop jij het liefst voor mooie interieuritems?

Deze post heeft 4 reacties

  1. Er staan een paar like items in je collage’s. De h&m en zara home vindt ik altijd leuk om rond te neuzen voor iets nieuws.

  2. Leuke tips! Ik heb mijn krakerige beddengoed altijd van de Hema, ze hebben hotelkwaliteit en dat kraakt inderdaad zo lekker 🙂

  3. Wauw, wat is die roze bank gaaf! Die vind ik echt prachtig. Je brengt me zeker op een aantal ideeën om te gaan interieurshoppen voor wanneer ik op mezelf ga wonen. Zelf heb ik verder stiekem nog altijd een groot zwak voor Ikea 😉

  4. Wat staan er nog veel winkels tussen die ik niet ken! Ga ik zeker even kijken. Niet dat ik iets nodig heb of plek heb ik m’n huis, maar dromen kan geen kwaad 😉

    Fijne dagen!

    Lieefs

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: