Snapshots – Slaapkamer

Zoals jullie misschien wel weten ben ik onlangs verhuisd! De woonkamer en keuken waren al snel klaar, dus daar hebben jullie in dit artikel al foto’s van kunnen zien. Inmiddels is ook de slaapkamer af!ย Ik ben erg blij met het resultaat en ben benieuwd wat jullie er van vinden. Kijk snel verder voor wat snapshots ๐Ÿ™‚


ec2d30fb-d702-49a4-8129-25adc17485da

Dat waren de foto’s! Wat vinden jullie er van :)? Hoe zouden jullie je slaapkamer inrichten wanneer jeย deze helemaal opnieuw zou mogen aanpakken?

16 thoughts on “Snapshots – Slaapkamer

  1. Wat een mooie mix van oud en nieuw! Dat heb ik ook een beetje, door mijn hele huis eigenlijk. Je sprei vind ik ook erg mooi, die geeft meteen een chique sfeer. Ik wil ook nog wel een keer zo’n ding, waar komt deze vandaan, als ik vragen mag?

    1. Dankjewel ๐Ÿ™‚ De sprei kwam ik pas toevallig met 50% korting tegen in winkelcentrum Overvecht! Het merkje is volgens mij Lifestyle Home Collection.

  2. Wat een ontzettend mooie en stijlvol ingerichte slaapkamer. Mijn complimenten. Het kan zo in een woonmagazine!
    Ps. leuke domeinnaam heb je, het is mijn trouwdatum. ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.