Snapshots – Slaapkamer

Snapshots – Slaapkamer

Zoals jullie misschien wel weten ben ik onlangs verhuisd! De woonkamer en keuken waren al snel klaar, dus daar hebben jullie in dit artikel al foto’s van kunnen zien. Inmiddels is ook de slaapkamer af! Ik ben erg blij met het resultaat en ben benieuwd wat jullie er van vinden. Kijk snel verder voor wat snapshots 🙂


ec2d30fb-d702-49a4-8129-25adc17485da

Dat waren de foto’s! Wat vinden jullie er van :)? Hoe zouden jullie je slaapkamer inrichten wanneer je deze helemaal opnieuw zou mogen aanpakken?

Deze post heeft 16 reacties

 1. Wat een mooie mix van oud en nieuw! Dat heb ik ook een beetje, door mijn hele huis eigenlijk. Je sprei vind ik ook erg mooi, die geeft meteen een chique sfeer. Ik wil ook nog wel een keer zo’n ding, waar komt deze vandaan, als ik vragen mag?

  1. Dankjewel 🙂 De sprei kwam ik pas toevallig met 50% korting tegen in winkelcentrum Overvecht! Het merkje is volgens mij Lifestyle Home Collection.

 2. Ohh dit is ook alweer zo mooi! Super leuk die roze accenten. En looove je basket bag, ik hoop er op Bali ook eentje te scoren!

  1. dankjewel Marlous! Jaaaa, zo’n leuk souvenirtje 🙂 Die ga je vast wel kunnen vinden op vakantie!

 3. Mooie slaapkamer! Ik vind je nachtkastje ook erg leuk en de kleuren passen allemaal erg mooi bij elkaar.

 4. Die plankjes boven je bed vind ik onwijs leuk zo! Xx

 5. Wat is je slaapkamer mooi zeg! Ik vind het heerlijk om inspiratie op te doen bij mensen en ik vind jouw kamer echt heel erg gaaf. Ik vind het plantje op het krukje naast je bed zo schattig. Malou x

 6. Wat ziet het er super gaaf uit! Zo mooi! Ik vind dat tafeltje ook wel echt geweldig!

 7. Heel mooi en gaaf ingericht, zeg! Je woonkamer en keuken vond ik toen ook al heel leuk ingericht. Ziet ernaar uit dat jij een heel leuk huis hebt 🙂

  Nog de beste wensen voor 2018!

 8. Wat een ontzettend mooie en stijlvol ingerichte slaapkamer. Mijn complimenten. Het kan zo in een woonmagazine!
  Ps. leuke domeinnaam heb je, het is mijn trouwdatum. 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: