Friday Faves – 6

Friday Faves – 6

In deze rubriek laat ik je graag mijn favorieten van de afgelopen tijd zien! Lees snel verder voor een lekker drankje, favoriet evenement en een handig product van Albert Heijn. Daarnaast deel ik een recente aankoop en een mooi liedje met je!

0a49fa0e-b1a5-445a-9877-c3bae6f77998

Favo Drink – Chai Tea Latte
De laatste tijd ben ik helemaal fan van Chai Tea Latte’s. Als niet-koffiedrinker is deze Indiase kruidendrank echt een uitkomst voor wanneer je iets warms en eens iets anders wilt drinken dan normale thee. Inmiddels heb ik zelf een melkopschuimer en Chai kruiden in huis gehaald zodat ik de latte’s ook zelf kan maken. Jum!

Favo Evenement – Olympisch Kwalificatie Toernooi
Al van jongs af aan vind ik het leuk om schaatsen op TV te kijken, zowel langebaan als shorttrack. Hetzelfde geldt voor mijn opa, oma en moeder. Wanneer er schaatsen op TV is zitten wij voor de buis! Toen ik van m’n werk twee gratis kaartjes kon krijgen voor het OKT in Thialf Heerenveen heb ik hier dus zeker gebruik van gemaakt. Samen met m’n moeder ben ik naar de 1500m vrouwen en 1000m mannen geweest en dat was echt een hele leuke ervaring! Spannende wedstrijden, een gezellig sfeer en eigenlijk heel anders dan op TV. Ik kan mij nu al verheugen op de Olympische Winterspelen die over een paar weken beginnen! 


Favo AH Product – Pureersoep
De pureersoepen van Albert Heijn vind ik echt een uitkomst. De inhoud van de verpakking hoef je alleen maar even te koken in water en te pureren. Gezond, makkelijk en niet geheel onbelangrijk: heel erg lekker! De pureersoepen zijn verkrijgbaar in de smaken tomaat-oregano, pompoen-wortel en linzen-courgette. De afgelopen tijd heb ik alle soorten geprobeerd en kan ik zeggen dat de tomaat-oregano variant mijn favoriet is!

Favo liedje – Homesick / Dua Lipa ft. Chris Martin
Naar dit prachtige nummer moet je echt even luisteren. Sowieso luister ik graag naar de liedjes van Dua Lipa en Coldplay, maar Homesick is éxtra mooi. Het heeft iets weg van Everglow van Coldplay, ook al zo’n mooi nummer!

Favo Aankoop – Dr. Martens
De schoenen waarvan ik dacht ze nooit te kopen zijn dan toch gekocht. Zo zie je maar weer, zeg nooit nooit! Ik heb de Dr. Martens unisex 1460 variant gekozen en ben er erg blij mee! Ze zijn water – en winddicht (lekker warm!), lopen comfortabel en maken elke outfit net wat stoerder.

Dat waren mijn favorieten van de afgelopen tijd. Ik wens jullie allemaal een fijn weekend! Hebben jullie al leuke plannen gemaakt :)?

Deze post heeft 7 reacties

  1. Oehh die soepen ken ik niet, zien er lekker en makkelijk uit, ideaal!

  2. Weer erg leuk allemaal Judith!

  3. Ik wil ook ooit een keer Dr. Martens kopen. Wat me tegenhoudt, is dat ik zoveel lees dat het heel pijnlijk is om ze in te lopen. Ze staan je echt leuk!
    Ik moet dit weekend helaas leren voor mijn tentamens volgende week.

  4. Ik heb ook Dr. Martens, lopen heerlijk! En ze gaan ontzettend lang mee, love them.

  5. Je Dr. Martens! Wat een leukerds zijn dat zeg. Ik heb zelf de witte, maar de matzwarte vind ik ook al heel lang supermooi. Die pureersoepen ga ik ook maar eens proberen, dat lijkt me echt heel fijn en makkelijk!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: