Mijn Favoriete Fashion Webshops

Mijn Favoriete Fashion Webshops

Onlangs deelde ik in dit artikel mijn favoriete interieur webshops met jullie. Deze keer zijn mijn favoriete webshops op het gebied van mode aan de beurt! Grotere webshops zoals Zara, Asos en H&M zullen jullie vast al wel kennen, dus laat ik jullie hieronder de wat kleinere (en toevallig ook allemaal Nederlandse!) webshops zien.

Guts & Gusto
Laten we beginnen met Guts & Gusto. In de zoektocht naar leuke betaalbare outfits die ook geschikt zijn voor op werk kwam ik bij deze webshop terecht. Naast toffe outfits voor in het weekend of een avondje uit kun je hier heel goed slagen voor mooie blouses, nette jurkjes en zelfs een aantal pakken. Heel fijn voor wanneer je net als ik een fulltime kantoorbaan hebt en er netjes, maar toch ook leuk uit wilt zien.

Wanneer je een bestelling plaats bij Guts & Gusto wordt deze geleverd in een superleuke gepersonaliseerde en versierde verpakking. Echt een cadeautje voor jezelf! Wanneer je de kleding van deze webshop eerst graag wilt passen, kun je ook in de fysieke winkels in Arnhem, Enschede en Utrecht terecht.

Fashionology
Voor leuke minimalistische sieraden ben je bij Fashionology aan het juiste adres. Tweemaal per jaar lanceren zij een nieuwe collectie welke goed past bij eerder ontworpen collecties. Hierdoor kun je items uit verschillende collecties goed met elkaar combineren. Zelf bestel ik hier altijd mijn zilveren oorbelletjes, maar ook de ringen en kettingen zijn plaatjes om te zien.

The Wild Babes
Deze webshop staat nog geen maand live, maar is volgens mij nu al een groot succes.
The Wild Babes staat voor een uitgesproken stijl, maar laat ook zien dat een klein kleur – en/of printaccent je outfit helemaal af kan maken. Naast de in grote getale ingekochte items beschikt The Wild Babes ook over een Vintage Corner waar je terecht kunt voor prachtige unieke en handpicked stukken. Volg eigenaresse Ellis zeker even op YouTube en/of Instagram voor een kijkje achter de schermen van deze nieuwe webshop. Zij doet namelijk echt alles zelf, super knap!  

Loavies
Ik denk dat veel van jullie deze webshop al wel kennen. Zelf bestel ik hier in ieder geval regelmatig kleding en accessoires. Loavies begon echt maar met een paar items, maar is in korte tijd uitgegroeid tot een prachtig vormgegeven webshop waarop wekelijks nieuwe items worden toegevoegd. Van panterbroeken en schattige jurkjes tot aan bijzettafeltjes en marmeren klokken. Superleuk om te zien hoe hard dit bedrijf is gegroeid in een heel kort tijdsbestek!

My Jewellery
Ook My Jewellery is een webshop die in korte tijd heel erg gegroeid is. Ondertussen heeft dit merk zelfs al een aantal fysieke winkels geopend in Arnhem, Den-Bosch, Breda, Utrecht en Maastricht! Ook hier kun je weer terecht voor zowel kleding als talloze accessoires. Mijn favorieten zijn de barettten en verschillende leuke losse kraagjes die ik het liefst onder elke trui aantrek!

Daylliance
Voor echte statement pieces ben je bij Daylliance aan het juiste adres. Dit merk is opgericht door twee rechtenstudentes, Sanne en Milou. Volgens hen is dit hét kledingmerk voor levenslustige en ambitieuze vrouwen wat je duidelijk terugziet in de collectie. Het rode pak uit bovenstaande collage is echt mijn favoriet! Heel leuk ook om te combineren met het witte shirt met de tijger erop om de outfit wat meer casual te maken. De prijzen van deze webshop liggen relatief gezien wel iets hoger, maar dan heb je wel een origineel item gemaakt van goede kwaliteit!

Olivia & Kate
Last but not least! Olivia & Kate ken ik in eerste instantie van de fysieke winkel in Haarlem, maar gelukkig kun je alle items ook online kopen! Mijn favorieten zijn de zwarte flared pants en gestreepte trui uit bovenstaande collage. Naast kleding en schoenen kun je er ook terecht voor tassen, sieraden, stationery en woonaccessoires. Voor ieder wat wils!

Dat waren mijn favoriete fashion webshops! Kende jij deze allemaal al? Waar bestel jij graag je kleding? Of duik je toch liever de stad in? Ik ben benieuwd!

 

Deze post heeft 3 reacties

  1. Leuke winkels! Ik vind de sieraden van fashionology heel mooi!

  2. Toffe shops, ik slaag er nooit omdat ik een iets grotere maat heb. Mijn favoriete webshops zijn forever 21 (plus size) en Asos.
    Liefs

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: