Friday Faves – 7

Friday Faves – 7

In deze rubriek laat ik je graag mijn favorieten van de afgelopen tijd zien! Lees snel verder voor een favoriete App, leuke strandtent en mijn vakantie die helaas weer achter de rug is. Daarnaast ben ik al een week heel erg in de ban van iets en deel ik mijn favoriete drankje met jullie!

Favo Strandtent – Winter Lodge, Noordwijk
Al jaren kom ik graag bij De Branding, mijn favoriete strandtent in Noordwijk! In de wintermaanden wordt De Branding omgedoopt tot Winter Lodge en onlangs nodigden zij mij uit om langs te komen voor een lekker ontbijt of lunch voor 2 personen. Die kans liet ik natuurlijk niet aan mij voorbij gaan! Na een strandwandeling warmden we eerst op met een warme chocolademelk met slagroom waarna we vervolgens genoten van een heerlijke lunch. Samen met m’n moeder deelde ik een Veggie Bowl en een Steak Sandwich. Verder kregen we nog een soepje en een lekker gezond sapje. Allemaal super lekker! Daarnaast is de inrichting van de strandtent echt om door een ringetje te halen, dus wanneer je in de buurt bent zou ik zeker even naar binnen lopen! Winter Lodge is elke dag geopend van 08:30 uur tot 00:00 uur. Favo Week – Wintersport
In dit artikel hebben jullie foto’s en een verslagje kunnen zien van mijn wintersport waar ik heel erg van genoten heb. Uitgebreid ontbijten, skiën, puzzelen, sleeën, spelletjes doen, films kijken en gewoon ook even niet hoeven werken! De wintersport was natuurlijk by far mijn favoriete week van de afgelopen tijd. Ik wil weer terug!

Favo Drink – Warme Chocolademelk met Slagroom
Warme chocolademelk met slagroom kon de afgelopen tijd echt niet ontbreken. Op de piste dronk ik sowieso elke dag wel een beker. Soms zelfs wel meerdere per dag. Zo lekker! 

Favo App – Picnic
Al sinds een jaar bestel ik regelmatig mijn boodschappen via de Picnic App. Bij deze snelgroeiende start-up wordt je bestelling al gratis thuisbezorgd bij een minimale bestelwaarde van €25! Super handig voor wanneer je alleen woont of niet meteen voor een volledige week wilt inkopen. Je bestelling wordt tot aan de deur bij je bezorgd wat heel fijn is wanneer je driehoog woont zoals ik. Wanneer je bestelling onderweg is krijg je per SMS een linkje waarmee je de bestelling live kunt volgen. Heel handig, want op deze manier weet je precies hoelaat je thuis moet zijn! In een jaar tijd heb ik trouwens alleen nog maar enthousiaste en aardige bezorgers aan de deur gehad wat het bestellen nóg leuker maakt. Daarnaast is het met deze App makkelijk bij te houden hoeveel je uitgeeft waardoor je toch minder snel die extra zak chips in je mandje gooit ;). Verder worden jouw meest bestelde boodschappen opgeslagen waardoor boodschappen doen nóg makkelijker wordt.

Dit stukje is trouwens niet gesponsord, ik ben oprecht heel erg enthousiast! Wel heb ik een leuke kortingscode voor je. Met de code JUDIT273 krijg je namelijk €5 korting op je eerste bestelling! Vervolgens krijg ik hierdoor ook €5 korting en krijg jij een persoonlijke kortingscode die jij weer met je familie en vrienden kunt delen! Per ingevulde kortingscode krijg jij dan ook weer €5. Een win-winsituatie al zeg ik het zelf 🙂

Favo Evenement – De Olympische Winterspelen
Zoals je in de vorige Friday Faves al hebt kunnen lezen ben ik een groot schaatsfan. Het zal je dan waarschijnlijk ook niks verbazen dat ik op dit moment helemaal in mijn element ben nu de Olympische Winterspelen in volle gang zijn. Mijn lunchpauzes op werk gaan standaard op aan schaatsen kijken en ’s avonds zit ik voor de buis voor Studio Sportwinter. Wanneer ik op dat moment niet thuis ben kijk ik het gewoon zo snel mogelijk terug. De voorbeschouwingen, de ritten zelf, de interviews met de sporters en de nabeschouwingen: ik kan er echt van genieten! En wat doet Nederland het goed!! We hebben op dit moment al 13 medailles! Natuurlijk was de 10 kilometer van Sven Kramer niet wat we gehoopt / verwacht hadden, maar ook dat hoort er helaas bij. Voor mij wordt Sven Kramer er in ieder geval niet een mindere sportman van. Wat een held!

Dat waren mijn favorieten van de afgelopen tijd! Ben jij ook helemaal in de ban van de Spelen? Of heb ik je de afgelopen minuut verveeld met mijn enthousiasme? En kende je de App Picnic al?

Fijn weekend!

Deze post heeft 5 reacties

  1. Die app lijkt me echt zo handig! Moet ik zeker downloaden!

    1. Ja echt heel fijn! Ik wil niet meer anders boodschappen doen haha

  2. Die Picknic-app klinkt echt heel erg handig en ideaal dat je al vanaf een klein bedrag geen verzendkosten hoeft te betalen. Die strandtent klinkt ook erg leuk trouwens. Ideaal om een kop verse muntthee te drinken op een koude, winderige winterdag 🙂

    1. Ja echt een leuke plek op het strand! Zeker eens langsgaan wanneer je in de buurt bent 🙂

  3. Heb vandaag de Picnic app gedownload. Nu nog even wachten totdat ze starten in Gouda. Kan ik mooi je kortingscode gebruiken.

    Vandaag ook weer een mooie schaatsdag met Esmee Visser. Wat een topper! Dat belooft nog veel de komende jaren…….

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: