Friday Faves – 8

Friday Faves – 8

In deze rubriek laat ik je graag mijn favorieten van de afgelopen tijd zien! Lees snel verder voor een favoriete Netflix serie, een leuk vooruitzicht en een hele fijne gadget voor in de keuken. Daarnaast deel ik nog een favoriet YouTube kanaal en een kortingscode met jullie!

Favo Vooruitzicht – Vakantie Andalusië + kortingscode!
Zoals jullie in dit artikel hebben kunnen lezen heb ik onlangs samen met m’n nichtje een vakantie geboekt naar Andalusië, Spanje! Je kunt je vast wel voorstellen dat dit mijn favoriete vooruitzicht is van dit moment, eindelijk naar de zon! We willen sowieso de steden Sevilla, Granada en Malaga bezoeken, dus naast verblijf hebben we voor Sevilla en Malaga ook al een fietstour geboekt bij Baja Bikes. In Barcelona en Budapest heb ik ook een fietstour via hen gedaan en dat beviel erg goed! Omdat ik oprecht enthousiast ben over deze organisatie heb ik een kortingscode voor jullie geregeld. Ga jij binnenkort ook naar Sevilla, Granada en/of Malaga? Dan krijg je met de code BB0506 10% korting op een fietstour naar keuze! De kortingscode is geldig tot en met 31 juli 2018.

Dicte-Netflix-810x456

Favo Netflix Serie – Dicte
Mijn favoriete Netflix serie van de afgelopen tijd is Dicte! Deze Deense misdaad – en dramaserie gaat over een misdaadjournaliste die dankzij haar mensenkennis en betrokkenheid lastige misdaden sneller oplost dan het lokale rechercheteam. De serie heeft drie seizoenen en op dit moment ben ik bijna klaar met het eerste seizoen. Gelukkig ben ik voor de komende tijd dus nog niet uitgekeken! Sowieso vind ik Scandinavische misdaadseries erg leuk om te zien. Andere aanraders zijn Maria Wern, Annika Bengtzon, Modus en Springfloden. Waar kijk jij op dit moment naar?

Favo Gadget – Philips Airfryer
Sinds een week ben ik de trotse eigenaar van, jawel, een airfryer! Sinds de verhuizing heb ik geen oven meer en na een paar maandjes begon ik die toch echt wel te missen. Van veel mensen hoorde ik dat de Philips Airfryer heel erg handig is voor wanneer je geen oven hebt en dat is zeker niet gelogen. Wat een top ding! Naast aardappeltjes en falafel heb ik er deze week ook al een bananenbrood en blueberry crumble in gebakken. Verder heb ik er zelfs al een eitje in gekookt wat echt heel erg makkelijk ging. Heb jij ook een airfryer? Zo ja, waar gebruik jij deze het meest voor?

Favo Youtubekanaal – De Huismuts
Dit is eigenlijk een all-time favourite, want ik volg Rachel van De Huismuts zeker al een jaar. Toch wil ik jullie dit kanaal niet onthouden! In haar YouTube video’s geeft Rachel een kijkje in haar leven met dochter Pip (1), haar man Willem en hond Dibbes. Normaal gesproken doet zij dit vanuit haar woonplaats Amsterdam, maar op dit moment vlogt zij vanuit Bali! Je snapt dat ik, als Bali liefhebber, hierdoor haar vlogs met nog meer plezier bekijk. Daarnaast heeft Rachel een grote liefde voor interieur en mode wat het nóg leuker maakt! Zeker een favorietje dus 🙂

Dat waren mijn favorieten van de afgelopen tijd. Fijn weekend!

Deze post heeft 6 reacties

 1. Wauw, wat gaaf dat je naar Andalusië gaat! Dat lijkt me ook een geweldige bestemming. De vlogs van De Huismuts wil ik ook al lange tijd eens kijken. Daar ben ik ook wel benieuwd naar 🙂

  1. ja zeker kijken 🙂 echt een heel leuk kanaal!

 2. Ooh dit is leuk om te lezen! Leuk dat je op deze manier je favorieten met ons deelt.
  Liefs,
  Yara

 3. Ik maak vooral veel aardappeltjes, falafel en broodjes klaar in mijn airfryer. Ik ben er zo blij mee, dat ding is top!

 4. Van je airfryer aankoop krijg je zeker geen spijt Judith. Ik heb hem al wat langer en gebruik hem voor veel dingen die anders in de oven gingen. Door zijn snelheid is hij ideaal in gebruik!

  1. ja hè, echt heel blij mee 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: