Hotspot Utrecht – The Food Club

Hotspot Utrecht – The Food Club

Afgelopen weekend heb ik ontbeten bij The Food Club. Deze hotspot is pas sinds een paar weken geopend en is gevestigd in Utrecht. Om precies te zijn aan de Amsterdamsestraatweg, naast de watertoren. Ik woon hier vlakbij en ben echt blij dat er steeds meer leuke tentjes openen in mijn buurtje. Zo hoef ik niet meteen naar de binnenstad te gaan om ergens lekker te ontbijten of te lunchen. Helemaal top!


Wanneer je The Food Club binnenstapt valt het interieur je meteen op. Een tikkeltje industrieel, maar ondanks dat heeft het toch een erg warme uitstraling. Ook de menukaart is om door een ringetje te halen. Pannenkoeken, açai bowls, avocado toast, flatbread met falafel en nog veel meer! Precies waar ik van houd 🙂 Afgelopen weekend ging ik voor een açai bowl en pannenkoeken om te delen. Beiden super lekker! De açai bowl was daarnaast ook nog eens echt een plaatje om te zien.

Ook wanneer je gluten – en/of lactosevrij eet moet je zeker eens langsgaan, want hiervoor staan veel opties op de kaart. Hetzelfde geldt voor vegetariërs. Daarnaast beschikt The Food Club ook over een klein winkeltje met allemaal lekkere producten om mee naar huis te nemen.

The Food Club is te vinden op de Amsterdamsestraatweg 378 en doordeweeks geopend van 8:00 – 18:00 uur. In het weekend vanaf 09:00 uur. In mei zal het restaurant uitbreiden met een terras en geopend zijn voor diner! Kom maar op met die zomerse avonden!

Voor meer leuke hotspots in Utrecht klik hier voor mijn hotspotguide.

Deze post heeft 5 reacties

  1. Leeeuk, mijn vriend en ik zijn sinds een paar maanden naar het midden van het land verhuisd (van Groningen (met een tussenstop in Heerenveen) naar Nieuwegein. Lekker dichtbij Utrecht dus! Ken de stad alleen nog niet zo goed, dus dit soort tips zijn altijd fijn!

    1. Dat is vast even wennen geweest! Gelukkig is Utrecht echt een gezellige stad met heel veel leuke tentjes 🙂

    1. ja he 🙂 zeker eens langsgaan wanneer je in Utrecht bent!

  2. Wat ziet dit er tof uit zeg! Meteen zin in pannenkoeken haha 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: