Friday Faves – 9

Friday Faves – 9

In deze rubriek laat ik je graag mijn favorieten van de afgelopen tijd zien! Lees snel verder voor een favoriete lunch en bioscoopfilm. Daarnaast deel ik een ‘transparant’ kledingmerk met jullie en tip ik hele lekkere koekjes die je echt eens moet proberen!

046bedb2-b7b9-4904-944a-a6e02456d46586a36553-1421-485f-a351-c2fc21f495e7b4317d3d-6171-436e-9a34-42f15c79a96ded437a25-2d07-4325-b1f8-091ddddf20e2786afe3b-cedf-45d8-9d3f-f247118e2d947a6bd93c-c3aa-4634-bdc7-2d13d9b41336

Favo Lunch – De Dyck
Afgelopen zaterdag was mijn Oma jarig en dat vierden we met een lunch bij De Dyck in Woubrugge! Mijn neef is hier chefkok en moet dus vaak werken in het weekend waardoor hij niet op de verjaardag van mijn oma kan komen. Vandaar dat de hele familie dan gewoon zijn kant op komt! En dat is totaal geen straf al zeg ik het zelf ;). Ik heb hier nu een aantal keer gegeten, voor zowel lunch als diner, en het is elke keer echt weer genieten! Bij De Dyck maken ze zoveel mogelijk gebruik van producten van eigen akkers en uit eigen moestuin. Naast smaakvol en prachtig opgemaakt zijn de gerechten dus ook nog eens super vers!

alex-munsell-18754-unsplash.jpg

Favo Film – Bankier Van Het Verzet
Onlangs ben ik naar de bioscoop geweest voor de film Bankier Van Het Verzet. Deze film gaat over dé onbekende verzetsheld uit de Tweede Wereldoorlog: Walraven van Hall. Samen met zijn broer pleegde hij de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis. Met tientallen miljoenen guldens werd vervolgens het verzet gefinancierd.
Nu houd ik sowieso al erg van films over de Tweede Wereldoorlog, maar bij Bankier Van Het Verzet hield ik het op een gegeven moment echt niet meer van de spanning. Daarnaast vond ik hoofdrolspelers Barry Atsma en Jacob Derwig beiden heel goed spelen. Zin om naar de bioscoop te gaan dit weekend en nog op zoek naar een goede film? Bankier Van Het Verzet is in ieder geval echt een aanrader!

Favo Merk – Unrobe
Afgelopen week heb ik van het merk Unrobe bovenstaande items geshopt. Unrobe is in augustus 2017 gelanceerd na een succesvolle crowdfundingcampagne. Het doel van het merk is om de mode-industrie ‘uit te kleden’ op het gebied van productie, gebruik van grondstoffen en prijs. De kledingstukken worden gemaakt van organisch katoen en geproduceerd in fabrieken waar uitsluitend wordt gewerkt onder goede omstandigheden. Op dit moment bestaat de collectie uit hele leuke sweaters, T-shirts en jurkjes die respectievelijk €50, €25 en €80 kosten. Bij elk item kun je zien waar en door wie het product gemaakt is. Daarnaast is Unrobe ook over de prijsopbouw transparant. Kijk, daar houden we van! Naast een collectie voor vrouwen kun je hier ook voor mannen terecht.

c85c50c6-bf7a-49b5-a29c-e2c57104b985

Favo Koekjes – Paas Assortiment
Tijdens het boodschappen doen kwam ik deze koekjes weer tegen. Elk jaar in de periode voor Pasen koop ik deze regelmatig, zo lekker! Omdat ze zo klein zijn houd ik het meestal niet bij eentje ;). Wie kan hier ook niet van afblijven?

Dat waren alweer mijn favorieten van de afgelopen tijd! Ik wens jullie een fijn weekend 🙂 Hebben jullie al leuke plannen gemaakt?

Deze post heeft 9 reacties

 1. Nog nooit gehoord van Unrobe. Klinkt in ieder geval goed! Ik ga zo gelijk even googlen, want ben wel benieuwd nu. 🙂 Al dat eten van De Dyck ziet er goeeeeed uit! Gaaf dat jouw neef hier chefkok is. Leuk dat jullie daar met zijn allen gingen eten! 🙂

  1. Ja he! Vond ik ook 🙂

 2. Aaah die koekjes, love them <3 Nu bedenk ik me ook gelijk dat ik er dit nog geen één op heb dit jaar..

  1. Lekker he!! Oeeee snel eens kopen dan voordat ze weer uit het assortiment zijn 🙂

 3. Ik zag de foto’s van al dat lekkere eten al voorbijkomen op je Instagram😍 Leuk dat jullie er met z’n allen heen zijn gegaan, zodat je neef er toch een beetje bij kon zijn! Ben heel benieuwd naar de film. En ik ga eens kijken bij dat kledingmerk. Die koekjes zijn inderdaad zo lekker 🙂

  Liefs!

  1. Bedankt voor je leuke lange reactie <3 De film is echt een aanrader! Misschien leuk om dit weekend heen te gaan 🙂

 4. Wat een mooi merk, Unrobe! Daar wil ik ook graag eens naar kijken. En die film klinkt zeker goed! Ik ben heel benieuwd daarnaar.

 5. Leuk!
  Ik ben naar dezelfde film geweest, maar was er iets minder enthousiast over. Maar smaken verschillen! 😉

  Bedankt voor de tip over Unrobe, ik ga gelijk eens kijken, ziet er leuk uit en mooie gedachte er achter.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: