Friday Faves – 10

Friday Faves – 10

In deze rubriek laat ik je graag mijn favorieten van de afgelopen tijd zien! Lees snel verder voor een favoriet ontbijtje, een spannende Netflix serie en een hele leuke aankoop. Daarnaast deel ik een favoriet PlayStation spel met jullie en vertel ik wat ik de laatste tijd graag doe op sportief gebied! Lees snel verder. 

freestocks-org-618080-unsplash

Favo Serie – La Casa de Papel
Omdat ik van veel mensen de Spaanse serie La Casa de Papel aanbevolen had gekregen ben ik hier tijdens de paasdagen aan begonnen. Na 3 dagen had ik het hele eerste seizoen gekeken, zo spannend! De serie vertelt het verhaal van acht dieven die zichzelf en hun gijzelaars opsluiten in de Koninklijke Munt van Spanje. Een genie, genaamd De Professor, probeert ondertussen de politie te manipuleren en zijn plan uit te voeren: de grootste bankroof ooit plegen. Met veel humor, steengoede acteurs en een spannend verhaal blijft de serie verrassen tot de laatste aflevering. Voor degenen die deel 1 ook al hebben gezien, niet getreurd! Toevallig staat vanaf vandaag seizoen 2 online. Ik weet al wat ik dit weekend ga doen ;).

Favo Spel – Just Dance
Bij mij op het werk hebben we naast een tafelvoetbal – en pingpongtafel ook een PlayStation staan. Eerst hechte ik hier totaal geen waarde aan, ik ging liever een stukje wandelen in de pauze. Echter, sinds het spel JustDance is aangeschaft speel ik dit wekelijks! Bij dit spel is het de bedoeling dat je de dansmoves uit bekende videoclips zo goed mogelijk uitvoert. Super leuk en nog best intensief ook! Welk spel speel jij graag op de PlayStation? Of ben je toch meer van de bordspellen?

Favo Ontbijt – Paasbrunch
Wanneer je mij zou vragen of ik liever uiteten ga of uitgebreid ontbijt is de keuze snel gemaakt! Ik houd echt van ontbijten en het liefst zo uitgebreid mogelijk! Om die reden vind ik bij een bezoekje aan een hotel het ontbijtbuffet ook meestal het hoogtepunt. Tijdens de Kerst- en Paasdagen staat er bij ons meestal een brunch met familie op de planning. Zo ook afgelopen weekend! Chocoladebroodjes, quiches, scones, toastjes met gerookte zalm en natuurlijk veel paaseitjes! Was het maar elk weekend Kerst of Pasen. Jum!

Favo Aankoop – Leren Tas van Puckbags
Al een tijdje had ik in mijn hoofd om eens een mooie zwarte leren tas te kopen die ik kan gebruiken voor naar mijn werk. Tot op heden nam ik namelijk steeds zo’n biologische boodschappentas van de Albert Heijn mee, niet zo fashionable…. Het vriendinnetje van mijn broertje maakt toevallig zelf leren tassen, dus besloot ik onlangs bij haar een mooie tas te bestellen. Het leuke hiervan is dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe jouw tas eruit ziet, omdat deze met de hand gemaakt wordt! Omdat ik graag een tas wilde die tijdloos is koos ik voor een zwarte leren shopper. Om de tas wat specialer te maken is de voering gemaakt van, jawel, panterprint! Ik heb de tas nu een week in gebruik en ben er echt superblij mee! Hij past bij elke outfit, is groot genoeg voor alles wat ik mee wil nemen en heeft een handig opbergvakje aan de binnenkant. Ik vind zelf dat de tas iets weg heeft van de tassen van My Paper Bag. Echter, is deze van Puckbags een stuk fijner geprijsd! Wil jij ook een custom-made en handgemaakte tas? Neem dan zeker even een kijkje op dit Instagramaccount.

Favo Sportieve Activiteit – Hardlopen bij zonsondergang
Hoe sportief ik ook ben, in de winter vind ik het altijd lastig om de deur uit te gaan voor een lesje bootcamp of een rondje hardlopen. Nu het ’s avonds weer langer licht is en de temperaturen aangenamer zijn doe ik bijna niets liever! Bij zonsondergang is het nóg fijner lopen. Mooi plaatje toch? De laatste tijd loop ik steeds een kort rondje van 5km, maar ik ben van plan dit snel weer uit te breiden naar 10km met een aantal wedstrijden in het vooruitzicht. Ben jij ook een mooiweerloper?

Dat waren mijn favorieten van de afgelopen tijd. Fijn weekend!

Deze post heeft 9 reacties

  1. Oeh, La Casa De Papel ben ik ook net beginnen kijken. Mijn vriend vindt het een fantastische serie dus ik was er heel benieuwd naar. Voorlopig nog maar één aflevering gezien, maar die bevalt toch al 🙂

  2. Hele toffe tas! La Casa de Papel heb ik nog niet gezien, maar zie ‘m de laatste tijd steeds vaker voorbij komen dus moet er maar eens aan geloven!

    1. Dankjewel! Echt blij mee 🙂 Ja zeker aan beginnen, is echt een leuke en spannende serie!

  3. Oehh, ik kijk la casa de papel nu ook! Ben nog maar bij aflevering 4..

    1. En wat vind je er van? Spannend hè?!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: