Snapshots – Een Zonnig Lang Weekend Vrij

Snapshots – Een Zonnig Lang Weekend Vrij

Afgelopen vrijdag was ik vrij wat zorgde voor een extra lang weekend! Vanwege de zomerse temperaturen en leuke plannen die ik dit weekend op de planning had staan leek het mij leuk om dit vast te leggen voor jullie door middel van foto’s. Ik bracht veel tijd door op het strand en at weer heel veel lekkers! Kijk snel mee.


Op vrijdag begin ik de dag met een rondje hardlopen. Normaal gesproken loop ik altijd met oortjes in en luister ik muziek, maar deze keer besloot ik gewoon naar de geluiden om mij heen te luisteren. Tjilpende vogels, kwakende eenden en mekkerende lammetjes. Heerlijk om even in de natuur te zijn!

Na een rondje van 6km loop ik nog even uit om af te koelen. Ik had niet gedacht dat het om half 11 ’s ochtends al zo warm zou kunnen zijn in april! Niet normaal. Ondertussen kom ik deze boom met bloesem tegen, zo mooi!

Eenmaal thuis neem ik een douche en pak ik mijn spullen voor een nachtje Den Haag. Vervolgens rijd ik met mijn moeder naar Wassenaar voor een middagje strand. Echt heerlijk dat we zo vroeg in het seizoen gewoon al in bikini op het strand kunnen liggen!

Na een zonnige middag op het strand vertrek ik naar Den Haag waar ik heb afgesproken met een vriendinnetje. Bij haar thuis borrelen we nog even op het balkon en na het eten vertrekken we naar Scheveningen waar we hebben afgesproken met een ander vriendinnetje. Beiden ken ik trouwens van de middelbare school 🙂

Op het strand nemen we even een kijkje op het Bonfire Beach Festival en doen we nog een drankje bij The Fat Mermaid.

Op zaterdag word ik na een gezellige avond wakker in Den Haag. Aan het einde van de ochtend fietsen we naar het Zuiderstrand voor een brunch bij strandpaviljoen de Staat. Inmiddels zijn er nóg twee vriendinnetjes van de middelbare school aangehaakt. Gezellig!

Na een hele middag bijkletsen op het strand fietsen we door de duinen weer terug. Vanaf Den Haag CS pak ik vervolgens de trein naar Gouda voor een avondje bij mijn ouders waar ik deze foto van Mowgli maak <3 ‘S avonds kijk ik onder andere de documentaire van Avicii en de laatste aflevering van La Casa De Papel seizoen 2 op Netflix.

Op zondagochtend slaap ik eerst een beetje uit en rijd ik vervolgens naar het centrum van Gouda. Hier heb ik afgesproken met een vriendinnetje voor een brunch bij De Koffiefabriek. Deze hotspot heb ik in dit artikel al eens uitgelicht. We gaan voor sandwiches met eiersalade en een groene smoothie. Beiden weer erg lekker!

‘S middags plof ik neer op de loungebank bij mijn ouders in de tuin. Nog even van het mooie weer genieten nu het nog kan!

‘S avonds rijd ik weer naar mijn eigen huisje in Utrecht. Home sweet home! Ik doe nog even boodschappen en schrijf deze blog. Nu ga ik denk ik wat rommelen in huis en netflixen. Een chill avondje na een superleuk weekend! Wat heb jij de afgelopen dagen gedaan? Ook zo genoten van het weer?

Deze post heeft 12 reacties

 1. Wat een heerlijk weekend! En wat fijn ook, het strand zo dichtbij! <3

  1. Ja superfijn! Voelde echt als een minivakantie 🙂

 2. Wat fijn om lekker even op het strand te liggen. Dat geeft me altijd zo veel nieuwe energie.

 3. Wat een prachtige foto’s ! Je kunt zien dat je flink genoten hebt van het mooie weer.

 4. Wauw wat een prachtige foto’s heb je gedeeld zeg! je schrijft enorm fijn dus je hebt er een nieuwe volger bij 🙂
  fijne week verder!

  1. Superleuk om te horen! Dankjewel 🙂 Jij ook een fijne week!

 5. Wat een PERFECT weekend. Echt heerlijk. Wat een geweldige foto’s heb je ook gemaakt. De kleuren zijn zo mooi, de balans klopt heel goed. Gave blog heb je. Ik ga snel nog een beetje meer lezen <3

 6. Waaauw wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik heb nu al weer zin in mooi weer <3 Fijn ook dat strand zo dichtbij!

  1. Dankjewel! Ja he 🙂 Echt heerlijk! Voelde echt alsof ik een weekendje op vakantie was geweest!

 7. Wat een mooi natuurgebied waar je door loopt! Dat moet echt puur genieten zijn.

 8. Hi Judith, wij vierden gisterenavond bij The Fat Mermaid de verjaardag van Céline op een prachtig met vuurkorven verlicht strand. Heb jij dat ook gezien?
  Zo tof….Gr.Marja

  1. Wat grappig! Hebben we elkaar net gemist 🙂 Ja de vuurkorven stonden er vrijdagavond ook! Leuk sfeertje!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: