Snapshots – Granada

Snapshots – Granada

Het afgelopen weekend ben ik in Granada geweest om het Alhambra te bezoeken. Van veel mensen hoorde ik dat dit echt niet kan ontbreken bij een tripje door Andalusië. En ze hadden helemaal gelijk! Echt prachtig was het. Ik hoop dat jullie dit een beetje terug kunnen zien in de foto’s. Kijk snel mee!

Een schattig winkeltje in het centrum van Granada en ik met een Nutella croissant. Super machtig, maar o zo lekker!

Het is even een klim, maar dan heb je ook wat: het Alhambra! Vanuit hier heb je, zoals je ziet, tevens een prachtig uitzicht over de wijk Albaycin.

De onderste foto is samen met m’n nichtje. Zouden net zusjes kunnen zijn toch?

Eigenlijk zijn alle plekken in het Alhambra fotogeniek door de vele Moorse invloeden. Ik heb echt mijn ogen uitgekeken.

Daarnaast kun je er ook heel erg veel mooie bloemen vinden. Overal ruikt het hier ook naar. Heerlijk!

Vanuit de wijk Albaycin, vanaf het Mirador de San Nicolas plein om precies te zijn, heb je een mooi uitzicht op het Alhambra zelf. Het is even een stukje omhoog lopen, maar met alle leuke kleine straatjes in deze wijk is dat niet zo erg.

Sangria bij Rosario Varela, een hele leuke tapasbar in Granada! Verder hebben we zondag bijna de hele dag gechild op het dakterras van ons hotel. Inclusief uitzicht op het Alhambra! Waren we wel aan toe na al dat lopen.

Dat waren een aantal foto’s gemaakt in Granada! Vanochtend zijn we doorgereisd naar Malaga voor een aantal dagen aan de kust. Heb jij nog tips voor deze stad? Laat het mij dan vooral weten in de comments 🙂

Deze post heeft 5 reacties

 1. hoihoi,

  Het ziet er echt allemaal top uit! Ik wil graag een keer naar malaga en zit er ook aan te denken om dan meteen een rondreis te maken en Granada ook in mijn reis mee te nemen. Je hebt mij wel echt geïnspireerd om nu wel ook langs Granada te gaan. Heb je misschien nog tips voor mij waar ik allemaal heen kan gaan als ik in Malaga ben ?

  Ga zo door meid, je bent goed bezig!!

  – Noortje

  1. Wat leuk om te horen! Granada mag je zeker niet overslaan 🙂 Ik ga heel binnenkort artikelen online zetten met hotspots en tips voor Sevilla, Granada en Malaga! Het zijn er aardig wat, so stay stuned 🙂

 2. Wow, wat een prachtige foto’s! Heb nooit zo aan Granada gedacht voor een stedentrip maar dit ziet er echt gaaf uit! Komt op de lijst!

  1. Ja het is er echt super mooi! Makkelijk ook te combineren met Sevilla en/of Malaga 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: