Snapshots – Malaga

Snapshots – Malaga

Na fotoverslagen van Sevilla en Granada is het deze keer tijd voor de laatste bestemming van onze trip door Andalusië: Malaga! Hier waren we de afgelopen vijf dagen en heb ik wederom veel foto’s gemaakt. Kijk snel mee!

Na aankomst hebben we onze koffers bij het hotel gebracht en zijn we meteen naar het strand gelopen. Heerlijk om aan de kust te zijn!

Overal weer mooie gebouwen en gevels!

Naast Granada heeft ook Malaga een Alcazaba, een voormalig Moors fort. Wel een stuk minder indrukwekkend, maar alsnog leuk om even doorheen te lopen. Aan mooie doorkijkjes in ieder geval geen gebrek!

Vanuit het naastgelegen Gibralfaro kasteel heb je vanaf 130 meter hoogte een mooi uitzicht over de stad. Op de onderste foto kun je onder andere de stierenarena, de kustlijn en de haven zien.

Een deel van de haven van Malaga. Zoals je kunt zien hebben we alle dagen stralend weer gehad! Echt heerlijk!

Na een succesvolle fietstour met Baja Bikes in Sevilla hebben we dit in Malaga ook gedaan. Na een ochtendje fietsen door de stad besloten we om de fietsen ’s middags nog even te houden zodat we Pedregalejo konden bezoeken. Dit is een klein vissersdorpje op zo’n 4km fietsen vanuit het centrum. Heel schattig, minder toeristisch, leuke tentjes om te eten en pal aan het strand!

Chillen in de zon op het dakterras van ons hotel!

Malaga centrum!

Weer heel veel lekkers gegeten! Malaga heeft echt super veel leuke hotspots die ik binnenkort in een apart artikel allemaal zal toelichten.

Vanuit Malaga zijn we met trein naar El Chorro gereden om vanuit daar de Caminito del Rey te bewandelen. Dit is een wandelpad door een kloof heen. Echt een aanrader! Heerlijk om even in de natuur te zijn en te wandelen.

Palmtrees everywhere!

Dat waren een aantal foto’s gemaakt in Malaga! Binnenkort zullen er dus artikelen online komen met hotspots en tips van Sevilla, Granada en Malaga. Het zijn er aardig wat, so stay tuned!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: