3 x Zomerse Outfit

3 x Zomerse Outfit

Vorige week is de zomer officieel begonnen. Omdat waarschijnlijk veel van jullie binnenkort op vakantie gaan naar een warme bestemming, leek het mij leuk om 3 zomerse outfits voor jullie samen te stellen. Klik dus snel verder voor een dosis inspiratie!

Leopard t-shirt */ Okergele velvet haarband / Heuptasje / Rokje */ Oorbellen / Schoenen / Zonnebril

Deze outfit lijkt mij ideaal voor een dagje sightseeing in de stad. Het t-shirt en het rokje vind ik perfect bij elkaar passen. Overigens hebben ze heel veel leuke rokjes op de site staan, ik kon bijna niet kiezen! Om de outfit wat kleur te geven heb ik de oorbellen en okergele haarband toegevoegd. Het heuptasje is ideaal omdat het gewicht niet aan je schouders hangt en je meteen alles bij de hand hebt.

MJ1

Badpak * / Pet / Rieten tas / Slippers / Zonnebril / Rokje / Avocado Inflatable

De tweede outfit is perfect voor een dagje aan zee. En geef toe, dit badpak straalt toch echt een en al zomer uit? Petje om het haar uit je gezicht te houden en een leuke zonnebril tegen de zon. Daarnaast kan een rieten tas dit seizoen echt niet ontbreken. Je ziet ze overal in verschillende vormen en maten. Tip: knoop steeds een ander kleur sjaaltje om het hengsel heen voor een nieuwe look. En hoe tof is deze avocado inflatable? Even opblazen en dobberen maar!

MJ3

Horloge / Zwarte top / Tasje / Ketting / Rok / Oorbellen / Platform sandalen

De laatste outfit is ideaal voor een avondje dineren! De midi rok trok meteen mijn aandacht door het leuke printje. Om de outfit wat chiquer te maken heb ik een aantal goudkleurige accessoires toegevoegd. Hoe mooi is de combinatie van roze met goud van het horloge? Prachtig! Zomerse sandalen met een hakje erbij en je outfit is helemaal compleet.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met My Jewellery. De items met een * heb ik gekregen.

Deze post heeft 6 reacties

  1. Het badpak van MyJewelry komt overal voorbij en ik vind hem zo geweldig!!

    1. Ja leuk he! Lekker zomers 🙂 Ben er ook echt heel erg blij mee!

  2. Die avocado is echt geweldig, hahaha! Ik ben nog steeds op zoek naar een leuke haarband, deze vind ik ook mooi.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: