Cadeautip: Wereld – of Stadskaart + Winactie!

Cadeautip: Wereld – of Stadskaart + Winactie!

Een tijdje geleden heb ik jullie een aantal cadeautips gegeven voor zowel mannen als vrouwen. Omdat beide artikelen erg goed gelezen worden wil ik jullie deze tips blijven geven! Iedereen heeft tenslotte wel eens moeite met het verzinnen van een leuk cadeautje toch?

Laten we deze nieuwe rubriek aftrappen met een wereld- of stadskaart! De kaarten zijn er in allerlei soorten, maten en materialen. Ik heb online even rondgekeken en zag al snel dat er voor elk interieur wel een kaart in bijpassende stijl te vinden is. Daarnaast kunnen zowel de wereldkaarten als stadskaarten op verschillende materialen geleverd worden. Hierbij kun je denken aan canvas, hout, posterpapier, aluminium, glas en kurk. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter. Glas is bijvoorbeeld modern en strak, terwijl hout een landelijke uitstraling heeft. Een kaart op aluminium is daarentegen juist industrieel. Voor in de tuin kun je zelfs een tuinposter bestellen. Voor iedereen is dus wel een passend item te vinden.

facetune_08-07-2018-11-16-59-1

Van Wereldkaarten.nl mocht ik een aantal kaarten uitzoeken. Omdat ik in mijn eigen huis hier geen plek meer voor heb, heb ik mijn broertjes hun gang laten gaan. De een koos voor de doorsnede perkament poster waarop illustraties te zien zijn van de tijd dat ontdekkingsreizigers met hun zeilboten de wereld verkenden. Gezien zijn interesse voor geschiedenis past deze poster perfect bij hem. De ander koos voor twee stadskaarten van Amsterdam en Rotterdam die door de neutrale kleuren en het hippe design goed in zijn kamer passen. Voor ieder wat wils dus!

Wat vind jij van de uitgekozen kaarten? Leuk om cadeau te doen toch? Enthousiast geworden? Dan heb ik goed nieuws! Van Wereldkaarten.nl mag ik namelijk een kortingsbon van €25 weggeven! Wil jij deze winnen? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie achterlaten.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Wereldkaarten.nl 

Deze post heeft 8 reacties

  1. Toffe kaarten heb je gekozen! Die vintage variant vind ik er echt leuk uitzien! Ik doe graag mee met de winactie 🙂

  2. Ik heb zelfs zo”n kaart en ben er echt super blij mee! Echt een leuke cadeautip ook, inderdaad!

  3. Leuke posters! Ik kan nog wel iets aan de muur gebruiken, dus ik doe mee 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: