Friday Faves – 11

Friday Faves – 11

In deze rubriek laat ik je graag mijn favorieten van de afgelopen tijd zien. Klik snel verder voor een favoriete aankoop, app en strandtent. Daarnaast heb ik nog een leuke aankoop gedaan!

Favo Vooruitzicht – Marokko
Een paar weken geleden heb ik een reisje naar Marokko geboekt waar ik echt heel erg veel zin in heb. Samen met m’n broertje ga ik eind oktober een paar dagen naar Marrakech en daarna nog een paar dagen naar Essaouira, een plaatsje aan de kust. Ben jij al eens in een van deze twee steden geweest en heb je leuk tips of hotspots voor me? Laat het dan zeker even achter in de comments! Plekken om te verblijven zijn in ieder geval al geboekt. In Marrakech zullen we in Riad Bleu du Sud verblijven en voor Essaouira hebben we Riad Dar Awil geboekt. Can’t wait!

facetune_08-07-2018-12-04-47

Favo Aankoop – Hangmat
Mijn favoriete aankoop van de afgelopen tijd is een hangmat. Voorheen had ik hier eigenlijk nog nooit in gelegen, maar wat ligt dit chill zeg! Ideaal om een boekje in te lezen tijdens deze warme zomerdagen. Die van mij is deze van de Zeeman en kost maar €9,99. Mooi neutraal kleurtje, leuke franjes en een stevige stof. Koopje al zeg ik het zelf!

c4072547-5d3a-48f2-8e68-e1daada148eb

Favo App – Foodsy
Een fijne app die ik de laatste tijd een paar keer heb gebruikt is Foodsy! Deze app is ideaal voor wanneer je veel met de trein reist. Met Foodsy kun je namelijk snel wat eten of drinken scoren zonder aan te hoeven sluiten in een lange wachtrij. Ideaal voor wanneer je een korte overstaptijd hebt of snel door moet naar een afspraak. Via de app kun je je maaltijd en/of drankje bestellen en betalen. Je bepaalt zelf hoe laat jouw bestelling klaar moet staan in de winkel. Dit kan zelfs tot op de minuut nauwkeurig. Eenmaal op het station laat je de ontvangen code zien bij het desbetreffende pick up point en kun je je bestelling meteen meenemen. Niet gesponsord, maar wél heel erg handig!

472a6027-3661-454d-890f-e85eb018e495

0b049a69-38b1-4010-b83a-e3221c5e3cdd

64fb8d82-258d-4b71-ad25-45a6a5301c11

7ba4fcf9-7316-46b6-9d6e-8d68e41589e6

Favo Strandtent – Tulum 
De afgelopen weken boffen we echt met het weer. Doordeweeks ben ik altijd aan het werk, maar gelukkig liet de zon zich in de weekenden ook heel goed zien. Ik ben echt een zomermens en kan zó genieten van de zon en warme temperaturen. De afgelopen weekenden ben ik dus elke keer wel een dagje naar het strand geweest om optimaal van het weer te profiteren. Beide keren streken we neer bij Tulum in Noordwijk. Dit is een prachtige strandtent waar Bali en Scandinavië heel goed samenkomen. Zit Tulum vol? Naastgelegen strandtent Witsand, van dezelfde eigenaren, is ook heel goed vertoeven!

Wat is jouw favoriete strandtent?

Fijn weekend!

Deze post heeft 6 reacties

 1. Wat een heerlijke favo’s! Een hangmat is zo fijn! Hebben wij een tijd gehad op de volkstuin.
  Liefs,
  Evelien

 2. Die hangmat, heerlijk om in te chillen met dit weer! Dat tentje in Noordwijk ziet er super tof uit.

  1. Ja leuk he 🙂 Echt eens naar toe gaan wanneer je in de buurt bent!

 3. Oeh die app klinkt echt handig! Straks maar even downloaden dan. 🙂 Die hangmat is ook een goede tip!

 4. Looking good en die hangmat… geweldig dat wil ik later ook echt in mijn tuin hebben.

 5. Love die hangmat! Het is net alsof je op vakantie bent, hihi. Heerlijk dat vakantiegevoel.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: