3 x Outfit Voor Op Kantoor

3 x Outfit Voor Op Kantoor

En paar weken geleden heb ik jullie inspiratie gegeven voor zomerse outfits. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar deze outfits zijn (meestal) niet draagbaar op het werk. Omdat ik zelf een fulltime kantoorbaan heb en het best lastig vind om elke doordeweekse dag weer een gepaste outfit bij elkaar te zoeken, lijkt het mij leuk om deze keer 3 geschikte outfits voor op werk te laten zien. Zowel inspiratie voor jou als voor mij dus!

Leopard jasje / Leopard broek / Wit t-shirt / Goudkleurige oorbellen / Shopper / Bril / Zwarte hakken

Voor de eerste outfit heb ik dit pak van Maison Scotch gekozen. Een tikkeltje gewaagd misschien, maar door het relatief basic t-shirt en de accessoires toch geschikt voor een dag op kantoor. Voor nu is het jasje waarschijnlijk te warm, maar ook zonder dit item vind ik de outfit erg leuk. Door de hakken en de mooie tas creëer je meteen een zakelijke uitstraling. Is de dresscode bij jouw werkgever wat meer casual? Vervang dan de hakken voor een mooi paar witte sneakers!Werk1.jpg

Zwart jurkje / Roze hakken / Goudkleurige ketting

Ook outfit nummer 2 lijkt mij ideaal voor een dagje op kantoor. Een nette Little Black Dress is namelijk altijd goed! Door de lange mouwen en de relatief hoge V-hals is het jurkje niet te bloot. Om de outfit niet te saai te maken heb ik met de hakken een roze kleuraccent toegevoegd. Mooie goudkleurige sieraden erbij en je outfit is compleet!

Werk3

Wit Overhemd / Oorbellen / Horloge / Loafers / Armband / Jeans / Tas

Is het bij jou op kantoor niet nodig om je heel erg netjes te kleden? Dan is deze outfit naar mijn idee ook perfect! Een mooie kwalitatieve jeans zonder scheuren met een classic wit overhemd en suède loafers. De print op het overhemd, rode pepertjes, maakt de outfit net wat speelser.

Je kunt het leopard pak, t-shirt, jurkje, overhemd en de jeans van Maison Scotch online kopen via VT Mode. Zij bieden zowel dames – als herenkleding online aan en vertegenwoordigen naast Maison Scotch nóg een aantal mooie merken zoals Catwalk Junkie, Minimum en Levi’s. Tot en met 5 november krijg je met de code VT-18LQFJLP 5% korting op je aankoop. Mooi meegenomen toch?

Vind jij het ook lastig om een outfit voor op kantoor uit te kiezen?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met VT Mode.

Deze post heeft 2 reacties

  1. Super leuke outfits heb je samengesteld! Vooral het pak vind ik gewaagd, maar heel modieus!

  2. De derde outfit vind ik heel erg leuk! Ik draag nu vooral wat “lossere” broeken met een blousje.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: