Snapshots – Een Zomers Weekend in Utrecht

Snapshots – Een Zomers Weekend in Utrecht

Het afgelopen weekend was het weer heerlijk weer en ben ik dus lekker veel naar buiten geweest om leuke dingen te doen. Klik snel verder voor mijn weekend in een aantal foto’s!

Vrijdag
Na een dag werken op kantoor trapte ik het weekend af met mijn moeder in het centrum van Utrecht. Een beetje shoppen, lekker eten en vervolgens naar de bioscoop voor de film Mamma Mia!

De winkel Søstrene Grene is trouwens onlangs geopend in Utrecht. Eindelijk! Echt een hele leuke winkel voor onder andere interieurspulletjes of cadeautjes. Je kunt de winkel vinden in Hoog Catharijne.

Zaterdag
Ik word aardig vroeg wakker, dus ik besluit om meteen maar boodschappen te gaan doen voordat het overal superdruk is. Daarna ontbijten met groene smoothies en  bananenpannenkoeken. Vervolgens de hele middag doorgebracht bij de Maarsseveense Plassen. Heerlijke plek om met deze temperaturen naar toe te gaan en lekker dichtbij huis! Ik heb zelfs nog gezwommen en het water was echt helemaal niet koud. Zo fijn deze Nederlandse zomer!

995a7453-13dc-4982-b593-bf72e84b8123

‘S avonds in het Julianapark eten met mijn ouders en broertjes. Koelbox vol met corona’s, biertjes, een zelfgemaakte salade en stukken meloen. Verder halen we nog pizza’s bij Satriale’s waar je, naar mijn mening, echt de lekkerste pizza’s van Utrecht haalt. Na het eten sluiten we de avond af met een ijsje.

Zondag
Op zondag ga ik kanoën met vriendinnetje Roos. Bij botenverhuur De Rijnstroom halen we onze kano op en vervolgens peddelen we in een uurtje over de Kromme Rijn naar Oud Amelisweerd. Hier picknicken we en na een uurtje peddelen we weer terug. Echt heel erg leuk om te doen en vooral in deze mooie omgeving!

Aan het eind van de middag rijden we nog richting de Maarsseveense Plassen waar we nog een rondje van 5km lopen. Daarna aan tafel voor pannenkoeken! Extra zin in natuurlijk na het kanoën en wandelen. Lekker einde van een heerlijk weekend 🙂

Hebben jullie ook een fijn weekend gehad? Leuke dingen gedaan?

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat een heerlijk weekend heb je zo te zien gehad! Lekker genieten zo, zeker met dit weer 🙂

  2. Wat een heerlijk weekend zeg! Zo fijn om te chillen in het park. <3
    Mooie foto's ook!

    Liefs,
    Evelien

  3. ‘T Was zeker een tof weekend! Ook mooie foto’s van het kanoen. Kunnen we ook wel een keertje samen doen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: