Friday Faves – 12

Friday Faves – 12

In deze rubriek laat ik je graag mijn favorieten van de afgelopen tijd zien. Klik snel verder voor een favoriete snack, app en sportactiviteit! Daarnaast deel ik nog een leuke feel-good movie met jullie.

Favo Snack – Watermeloenpizza
De lekkerste snack voor op een hete dag is voor mij een watermeloenpizza! Snijd een plak uit een watermeloen en verdeel deze in puntjes. Smeer er een beetje cottage cheese of kwark op en beleg de ‘pizza’ met fruit naar keuze. Superlekker en je bent meteen gehydrateerd!

57c70276-5b8f-48f4-ba27-b84480876b53

Favo Sportactiviteit – Hardlopen met zonsopgang
Het kost ’s ochtends soms wat moeite, maar eenmaal buiten ben ik zó blij dat ik vroeg ben opgestaan. Het is echt heerlijk om in lege straten en met een opkomend zonnetje de dag te beginnen! Daarnaast levert het zoals je ziet mooie plaatjes op en zijn de temperaturen om 06:00 / 06:30 ook nog gewoon aangenaam om in hard te lopen. Met de warme dagen van de afgelopen tijd probeer ik sowieso elke week wel een keertje extra vroeg op te staan voor een rondje hardlopen voordat ik naar werk ga. Zou ik eigenlijk vaker moeten doen, genieten!

4c3bda2e-7e53-4fc3-9ffc-31436eb450cc

Favo App – Too Good To Go
Een favoriete app van de laatste tijd is de Too Good To Go app. Met deze app kun je voor een laag prijsje (overtollig) eten kopen van restaurants, bakkerijen, supermarkten etc. Je bestelt en betaalt via de app en kunt vervolgens in een vooraf bepaald tijdslot je bestelling ophalen. Zelf kocht ik voor €3,95 een Magic Box bij Bakkerij Neplenbroek in Utrecht en daar kreeg ik bovenstaande voor mee. 2 hele broden, een stokbrood, een zak met bolletjes en 4 croissantjes. Koopje toch? Niet gesponsord trouwens, maar wel een heel goed initiatief tegen voedselverspilling!

kilyan-sockalingum-478724-unsplash

Favo Film – Mamma Mia
De leukste film die ik de afgelopen tijd heb gezien is sowieso Mamma Mia 2, Here We Go Again! Van het verhaal moet je niet teveel verwachten, maar wanneer je op zoekt bent naar een leuke feel-good movie dan kan ik je het tweede deel van Mamma Mia zeker aanbevelen. Een zomers zangfestijn op een prachtig Grieks eiland!

Fijn weekend!

Deze post heeft 12 reacties

 1. Ah pas net je blog ontdekt maar erg leuke artikelen! Dat hardlopen deed ik ook ooit maar nu al lang niet meer gedaan. Moet ik ook zeker weer mee beginnen! Dank voor de inspriatie

  1. Wat leuk! Zo lief 🙂

 2. Ik vond MammaMia zo leuk! <3 Ik zat zo blij in de bioscoopzaal. 🙂
  En de watermeloen pizza ziet er heerlijk uit!!
  Liefs,
  Evelien

  1. ja zo vrolijk he! Heerlijk 🙂 Ik ga in september nog naar de musical <3

 3. MammaMia is zo’n leuke film! Ik zat zo blij in de bioscoop <3
  En de watermeloen pizza ziet er echt heerlijk uit!!
  Liefs,
  Evelien

 4. Oeh die watermeloenpizza ziet er goed uit! En die app is zo goed!!

 5. Mamma Mia lijkt mij ook een geweldige film. Ik hoop hem de komende weken te kunnen kijken en ben er zo benieuwd naar. Die watermeloenpizza ziet er trouwens ook heel lekker uit. Zo lekker en verfrissend met dit weer, lijkt me! 🙂

 6. ahw zo leuk! ik wil ook graag naar mamamia zo leuk! en die nummers blijven heerlijk om mee te blèren haha!

 7. Wauw, die foto van zonsopgang is prachtig! Ik vind die Too Good Too Go app ook heel tof. Heb het zelf alleen nog niet uitgeprobeerd, maar hij staat wel al een paar weken op mijn telefoon. Toch binnenkort maar even doen, want ik ben erg benieuwd! Oeeeh en watermeloen pizza moet ik ook nog steeds een keertje maken, hihi.

 8. Mooie foto van de zonsopgang en wat een leuk idee van de watermeloenpizza.

 9. Jaa mama mia is zo leuk! Ik heb de playlist op mijn telefoon staan, ik word er meteen helemaal blij van.

 10. Leuk! Ik hoop echt dat Too Good To Go snel een iDEAL functie krijgt. Dan ga ik hem ook gelijk installeren 😀 Echt een super goede deal voor al die broden! En die foto van de zonsopgang is echt zo mooi <3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: