3 x Ideale Reisoutfit

3 x Ideale Reisoutfit

Een paar weken geleden heb ik jullie inspiratie gegeven voor zomerse outfits en outfits voor op kantoor. In dít artikel laat ik jullie drie ideale reisoutfits zien die praktisch én stijlvol zijn.

Hoodie / Koptelefoon / Sokken / Vans / Telefoonhoesje / Fanny Pack / Broek

Outfit 1
Deze outfit lijkt mij echt perfect voor in het vliegtuig of tijdens een lange rit in de auto. Een trui met capuchon, broek met wijde pijpen en sneakers als basis. Zelf trek ik tijdens een lange vlucht meestal m’n schoenen uit in het vliegtuig, dus een paar leuke sokken mag ook niet ontbreken! De fanny pack is ideaal om je telefoon en paspoort bij de hand te houden. De koptelefoon heb ik zelf in mijn bezit en sinds ik deze heb aangeschaft kan ik echt niet meer zonder. Door de noise cancelling functie heb je geen last van omgevingsgeluid, waardoor slapen een stuk makkelijker is! Om de outfit af te maken heb ik een bijpassend telefoonhoesje toegevoegd. Tijdens het reizen bescherm ik mijn telefoon namelijk altijd extra goed!

Hoesje2

Trui / Pet / Paspoorthoesje / Laptophoes / Sneakers / Rugzak / Joggingbroek

Outfit 2
De tweede ideale reisoutfit is lekker zomers door het gele kleurtje van de joggingbroek en de trui. Hier zou ik echt in willen leven, haha. Zó chill zo’n pak en nog leuk ook! Om je laptop goed te beschermen heb ik een mooie laptophoes toegevoegd die je vervolgens in de leren rugzak kunt stoppen. Comfortabele schoenen aan, petje op, paspoort mee en je bent good to go!

Hoesje3_1.jpg
Spijkerjasje / Tas / T-shirt / Parfum / Telefoonhoesje / Sneakers / Broek

Outfit 3
De laatste outfit heb ik ook zo comfortabel mogelijk gemaakt. De broek zit als een legging, dus dat is natuurlijk perfect! Leuk t-shirt erop en een spijkerjasje om je te beschermen tegen de airco in de auto of het vliegtuig. Daarnaast neem ik zelf altijd aardig wat handbagage mee, dus deze grote juten tas komt dan goed van pas! Verder nog een leuk bijpassend telefoonhoesje en een parfum in travelsize. Altijd fijn om je even op te kunnen frissen na een lange reis!

Op zoek naar nog meer leuke Samsung hoesjes, iPhone X hoesjes of laptoptassen? Op de website van Hoesjesdirect.nl is een groot assortiment te vinden. Daarnaast kun je hier ook je eigen telefoonhoesje ontwerpen!

Welke outfit zou jij kiezen wanneer je op reis gaat? Ik ben benieuwd 🙂

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hoesjesdirect.nl .

Deze post heeft 8 reacties

 1. Ik zou voor de eerste outfit gaan! Roze met zwart vind ik een mooie combi. Wel zou ik dan de rugzak, pet en paspoorthoes uit outfit twee erbij willen, haha!
  Naar die paspoorthoesjes van Pluk heb ik al eens eerder gekeken. Ik zou er zeker eentje in mijn bezit hebben als er geen tekst op zou staan. Dat vind ik het effect van de leuke tekeningetjes meteen minder leuk maken.

  Liefs!

 2. Wat een leuke (en volgens mij ook heerlijk comfortabele) outfits heb je samengesteld. Ik zie mezelf al helemaal in die roze outfit in het vliegtuig zitten 🙂 Superleuk!

 3. Het ziet er allemaal zo lekker uit, wat een toffe outfits!

 4. Lijken me erg fijne outfits voor tijdens het reizen! De tweede is mijn favoriet. Liefs

 5. Ik draag heel erg graag een wijde broek tijdens het reizen, en altijd sneakertjes!
  Heerlijk.
  Liefs,
  Evelien

 6. De eerste outfit vind ik echt heel mooi en zou ik zo dragen. Ik hou wel van roze 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: