26 Feitjes Over Mij

26 Feitjes Over Mij

Je zult wel denken, waarom 26 feitjes en niet gewoon een mooi rond getal zoals 25, 50 of 100? Nou ik ben vandaag, September 2nd ;), 26 jaar geworden! Het leek mij leuk om ter ere van dat 26 feitjes over mij met jullie te delen die je waarschijnlijk nog niet kende 🙂

1 – Mijn telefoon staat altijd op stil. De kans is dus erg groot dat ik niet meteen opneem wanneer je mij belt. Gelukkig pak ik m’n telefoon er regelmatig bij, dus je hoeft nooit heel lang te wachten 😉

2. Over bellen gesproken. Doe dat liever maar gewoon niet… Beter mail of whatsapp je gewoon. Wanneer ik zelf iemand bel is er niks aan de hand trouwens, dan ben ik voorbereid haha.

3. Ik heb een half jaar in Istanbul gewoond. Tijdens mijn studie International Business & Management Studies was het verplicht om een half jaar in het buitenland stage te lopen of te studeren. Ik koos voor dat laatste in Istanbul. Met twee vriendinnetjes van mijn studie woonde ik daar samen en hebben we een erg leuke tijd gehad! Sowieso is het een prachtige stad met veel bezienswaardigheden.

4. Ik slaap het liefst altijd met een raam open. Ja, ook in de winter en dan gewoon met heel veel dekens. Frisse lucht!

5. Ik ben een paar jaar geleden over de kop gevlogen met de auto. Ik wilde op de snelweg een baan opschuiven naar rechts, dus ik keek over mijn rechterschouder, maar op dat moment werd er voor mij heel hard geremd waardoor ik over de kop vloog. Ik had zelf gelukkig helemaal niks, maar m’n auto was wel total-loss….

57c70276-5b8f-48f4-ba27-b84480876b53-1

6. Ik ben echt een ochtendmens. Half 9 is voor mij uitslapen. Daar mag ik echt blij mee zijn, want soms ben ik in het weekend ook gewoon al om 7 uur wakker. Zelfs als ik pas ruim na middernacht ga slapen. Om dat te compenseren doe ik meestal wel een dutje aan het eind van de middag ;).

In de zomer sta ik ook regelmatig om 6 uur op voor een rondje hardlopen voordat ik naar werk vertrek. Heerlijk wakker worden wanneer het nog zo rustig is!

7. Ik heb nog nooit koffie gedronken, gerookt of drugs gebruikt. Ja, misschien heel saai, maar ik zie het nut er gewoon niet van in.

8. Ik ben 168 cm. Stiekem zou ik wel een paar cm langer willen zijn.

img_0096-1

5ca5b844-780e-4ed0-a516-847144728066-1

9. Wanneer ik een huisdier zou mogen kiezen dan zou dit een kat zijn. M’n ouders hebben er twee en wanneer ik bij hen op bezoek kom zijn de katten de eersten waar ik naar op zoek ga. Sorry pap en mam!

10. Vriendinnen noemen mij eigenlijk altijd Juud in plaats van Judith.

11. Ik lust echt alles. Ok, behalve koriander, dat smaakt bij mij echt naar zeep. Daarnaast eet ik ook best veel. Ik heb gewoon altijd honger en/of trek in iets.

12. Ik heb nog nooit in het ziekenhuis gelegen of iets gebroken. Meteen maar even afkloppen!

13. Ik heb zeven jaar over het VWO gedaan. Gelukkig kon ik m’n HBO opleiding daarna wel in drie jaar doen waardoor ik dat extra jaartje meteen weer kon inhalen.

82fc2263-610c-4626-af7a-7fdfa4db6290-1

14. Ik heb twee broertjes van 23 en 22 jaar. Ik ben ook echt blij dat ik geen enig kind ben, daar zijn ze namelijk veel te leuk en te gezellig voor! Vroeger trokken we al veel met elkaar op en nu nog steeds eigenlijk. Binnenkort ga ik zelfs met een van de twee een weekje naar Marokko.

facetune_08-07-2018-12-04-47-1

15. Ik ben echt een zomermens. Als de zon maar een beetje schijnt en de temperatuur aangenaam is, kun je mij meteen in bikini in de tuin vinden.

16. Ik ben snel afgeleid en vind het soms lastig om mij lang op iets te concentreren.

17. Ik lees en kijk graag Scandinavische thrillers. Die boeken en series zijn naar mijn idee gewoon echt altijd goed! Qua boeken vind ik die van Cilla & Rolf Borjlind echt aanraders. Leuke Scandinavische series zijn The Bridge, Springvloed, Modus, Maria Wern en Dicte.

18. Ik houd heel erg van groente en fruit. Paprika’s, komkommers, wortels en tomaten eet ik zo uit de hand. Daarentegen kan ik ook echt genieten van chips, snoep, koek, taart en chocolade. Balans!

19. Ik heb liever een uitgebreid hotelontbijt dan dat ik ’s avonds uiteten ga. Pannenkoeken, smoothiebowls, croissantjes, chocoladebroodjes, verse sapjes, kom maar door!

20. Ik moet minimaal een avond in de week alleen chillen. Wanneer m’n hele week is volgepland kan ik daar stiekem wel een beetje tegenop zien. Zélfs als het alleen maar leuke dingen zijn.

21. Wanneer ik na een dag werken thuis kom en nergens meer heen hoef trek ik meteen comfortabele kleding aan. Daarnaast gaat m’n make-up eraf en m’n haar in een knot. Ook sieraden gaan meteen af. Op werk voel ik die nieteens zitten, maar eenmaal thuis zit alles opeens niet lekker meer.

f3de7511-b578-4e62-8292-f3f2edad319e

22. Ik heb vroeger op zwemmen, hockey, dansen en turnen gezeten. Dat laatste heb ik zelfs 10 jaar lang gedaan. Tegenwoordig loop ik voornamelijk hard en volg ik af en toe een lesje bootcamp of doe ik een krachttraining in de sportschool. Sport kijken vind ik ook erg leuk trouwens. Evenementen zoals de Tour de France, EK Atletiek, WB Schaatsen en de Olympische Spelen volg ik echt op de voet.

23. M’n To-Do list schrijf ik nog altijd ouderwets met de hand op. Als ik in een van de eerste paar woorden een fout maak of naar mijn mening niet netjes genoeg schrijf begin ik gewoon weer opnieuw. Niet per se efficiënt, i know 😉

24. Ik houd er in een grote groep niet van wanneer alle aandacht op mij gericht is. Het liefst ren ik dan heel hard weg.

25. Ik zie mezelf eigenlijk nooit een tatoeage nemen. Ik zou het ontwerp veel te snel zat worden.

26. Ik geniet elke dag weer van mijn dagelijkse broodje met pindakaas. Verveelt gewoon nooit.

En dat waren er dan alweer 26! Kun je jezelf misschien herkennen in een aantal punten? Ik ben benieuwd 🙂 Hopelijk vonden jullie het leuk om mij op deze manier iets beter te leren kennen!

Fijne zondag!

Deze post heeft 15 reacties

 1. Leuk lijstje Judith, grappig dat je nog nooit koffie heb gedronken 🙂 The Sandhamn Murders is ook een goeie Scandinavische serie trouwens!

  1. Dankjewel Florence 🙂 The Sandhamn Murders schrijf ik op!

 2. Echt: hoe beter ik je leer kennen, hoe meer we op elkaar blijken te lijken! Behalve het verschil in lengte, sportiviteit en smaak in thee haha.

 3. Nog van harte gefeliciteerd! 🙂 Hier ook een zomermens, vind het echt jammer dat de herfst weer in aantocht is en ook hier nog nooit een bot gebroken 🙂

 4. Gefeliciteerd!! Mijn telefoon staat ook altijd stil en 9 van de 10 keer neem ik niet op dus zooo herkenbaar haha maar geen koffie?! Hoe?

  1. dankjewel!! hahaha ik heb t een keer geproefd en toen vond ik het echt niet lekker en ik houd er gewoon niet zo van om iets nodig te hebben om wakker te worden… maar misschien moet ik t leren drinken, want ik hoor van heel veel dat t echt lekker is 🙂

 5. Gefeliciteerd, Judith! 🎈
  Ik herken mij in zoveel feitjes, haha. Bel mij inderdaad gewoon liever niet (ik vind bellen eigenlijk alleen leuk met mijn vriend, moeder en oma). Als ik zelf bel, is ’t geen probleem. Ik ben 1.69 en wilde heel lang iets van 1.75 worden, maar nu heb ik er wel vrede mee.
  Wat heftig met dat auto-ongeluk! Gelukkig liep ’t voor jou goed af.

  Geniet van je dag!

  Liefs x

  1. dankjewel 🙂 lief!

  1. Thanks Frank 😀

 6. Gefeliciteerd met je verjaardag! Leuke feitjes om te lezen. Het niet bellen en een avond alleen willen zijn, zijn herkenbaar 🙂

  1. Thanks Darina! 🙂

 7. Hoera!! Van harte gefeliciteerd! Wij wensen je een mooie dag en een mooi nieuw jaar!

  1. Dankjewel 🙂 Jullie gefeliciteerd met Niek!

 8. Ik herken me wel in een aantal dingen. Zo staat mijn telefoon altijd op stil. Het erge is dat ik toch best vaak weet op te nemen, omdat mijn telefoon naast me ligt en ik hem zie oplichten. Super eng dat je over de kop vloog met de auto, gelukkig liep dat goed af… Fijne verjaardag!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: