Friday Faves – 13

Friday Faves – 13

In deze rubriek laat ik je graag mijn favorieten van de afgelopen tijd zien. Deze keer een favoriete aankoop én een leuke hotspot in Utrecht. Daarnaast deed ik mee aan een leuke hardloopwedstrijd en ontdekte ik in de aanloop hier naartoe een favoriete gezonde snack!

Favo Lunchtentje – Rabarber
Onlangs heb ik met vriendinnetje Lisa geluncht bij Rabarber in Utrecht. Dit is een superleuk zaakje in de Zadelstraat in Utrecht, vlakbij de Dom. Ik ging zelf voor een bulgursalade met tomaat, hummus, granaatappelpitjes, gegrilde groenten en schapenfeta. Heel erg lekker! Lisa koos een sandwich die ook erg in de smaak viel. Bijna alles hier is trouwens vegetarisch en/of veganistisch, dus voor ieder wat wils! Zeker eens langsgaan wanneer je in Utrecht bent 🙂

5236c424-bd2d-4120-bd55-c13d98912c40

353761ad-75fa-4e85-ac10-b5415b767567

Favo Aankoop – Zwarte laarsjes
Al een tijdje was ik op zoek naar perfecte zwarte laarsjes. Een mooi basic model met een niet te hoge hak. Bij Zalando kwam ik deze van het merk Kiomi tegen en op National Glamour Day rekende ik ze af, want 20% korting! Een mooi tijdloos laarsje van echt leer en suède waar ik makkelijk een dag op kan lopen. Echt een favoriet! Op m’n Instagram heb ik trouwens een hoogtepunt aangemaakt waar ik regelmatig outfitjes op deel. Daar zijn de laarsjes ook al een paar keer voorbij gekomen!

808e2e9d-12ed-4693-b6c5-32e925077c29
8efcca08-3f77-41d0-8ece-d8f92047095a

Favo Geluksmoment – IJs eten in oktober
De afgelopen tijd is het echt prachtig weer en het is gewoon al bijna half oktober! Voor m’n gevoel hebben we echt al vanaf april hele mooie zonnige dagen gehad en daar word ik als zomermens heel blij van! Ook komend weekend schijnt het weer zonnig te worden, dus ik zal weer lekker veel buiten te vinden zijn. Nog even genieten van het zachte weer voordat de winter gaat beginnen!

5276d82d-0b71-4a46-bb49-1069b6f71587

Favo Run – Singelloop Utrecht
Afgelopen zondag stond er een 10 km hardloopwedstrijd gepland tijdens de Singelloop in Utrecht. Samen met een aantal collega’s deed ik mee aan de business run en finishte ik officieel in een tijd van 00:47:46. Zelf klokte ik 00:46:34 omdat ik toen mijn telefoon aangaf al 10 kilometer geklokt te hebben ik volgens het parcours nog 300 meter moest. Veel te veel geslalomd! Ach, geen ramp, al was mijn eigen geklokte tijd een PR geweest en mijn officiële tijd niet. Ik ben alsnog erg tevreden en het was echt weer een toffe ervaring met zoveel mensen langs de kant en perfect hardloopweer in eigen stad! Doe jij wel eens mee aan hardloopwedstrijden?

5faf6777-af8b-4d8e-bd3d-f86f1cb84db9

Favo Snack – Body & Fit Smart Bar Crunchy
Voor de singelloop moest natuurlijk wel getraind worden dus dat heb ik de afgelopen weken ook aardig vaak gedaan. Door al dat rennen eet ik natuurlijk veel meer, dus ik ben op zoek gegaan naar gezonde en vooral vullende tussendoortjes. Bij de Body&Fit Shop bestelde ik smart bars en de Chocolate Peanut Caramel Flavour was zeker mijn favoriet! De reep bevat veel eiwitten en smaakt totaal niet gezond ;).

Dat waren mijn favorieten van de afgelopen tijd! Ik wens jullie een fijn weekend 🙂 Al leuke plannen gemaakt?

Deze post heeft 3 reacties

  1. Mooie laarsjes en het adresje in Utrecht ga ik onthouden. Ziet er heerlijk uit!

  2. Jaaa de Singelloop was zo leuk 😀 Echt een top tijd heb je gehaald hoor! Snelle benen 😉 Mooie foto ook die bij dat water. En altijd als ik jouw blogs lees krijg ik trek aah.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: