Snapshots – Soesterduinen, uiteten & shoppen!

Snapshots – Soesterduinen, uiteten & shoppen!

Het afgelopen weekend kwam m’n nichtje Rosanne langs in Utrecht. Eens in de zoveel tijd spreken we een weekend met elkaar af en dat is altijd erg gezellig. Ook deze keer weer! Klik verder voor de foto’s die ik dit weekend heb gemaakt.

Nadat ik op vrijdag klaar ben met werken ga ik snel nog even naar de kapper. Ik ben m’n langere haar helemaal zat en laat er een stuk afknippen. Blij mee! Had ik veel eerder moeten doen. ‘S avonds komt Rosanne en chillen we op de bank met snacks en series. Perfect begin van het weekend!

‘S ochtend slapen we uit en ontbijten we met pannenkoeken en een groene smoothie gemaakt van ananas, banaan, spinazie en kokosmelk.

Vervolgens rijden we naar de Soesterduinen waar we wat foto’s voor Instagram maken (vandaar de verschillende outfits). Daarna lopen we nog een rondje van 6km. Wat een mooie stralende dag! Wie had gedacht dat we het in oktober nog warm zouden hebben in alleen een jurkje? Love it!

‘S avonds lopen we naar Satriale’s, een restaurantje met superlekkere pizza’s hier in de buurt. Onderweg kom ik deze matching brandweerwagen tegen waar ik natuurlijk mee op de foto moet.

Zondagochtend gaan we de stad in waar we een paar foto’s maken en vervolgens aardig wat leuke dingen shoppen. Zelf kocht ik een hele warme teddyjas, een sjaal, een paar schoenen, een leuke tas en een maxidress. Goed geslaagd dus!

De outfit van vandaag! Weer lekker met blote armen en benen. Deze temperaturen mogen van mij nog wel even duren 😉

Inmiddels zijn ook m’n broertje en zijn vriendin in Utrecht aangekomen en besluiten we met z’n vieren te gaan lunchen bij The Streetfood Club. We bestellen allemaal iets anders en alles smaakt echt goed. Leuke hotspot met heerlijk eten en mooie roze instagramable picknicktafels ;).

Dit zijn trouwens de jas, tas en laarsjes die ik vandaag kocht. Blij mee! In de jas heb ik het niet lang volgehouden, (gelukkig) veel te warm! Wel heerlijk voor in de winter voor een koukleum zoals ik!

‘S avonds maak ik een salade met biet, geitenkaas, linzen, spinazie en balsamico azijn en ruim ik een beetje op. Verder kijk ik natuurlijk nog Boer Zoekt Vrouw en daarna zat het weekend er helaas alweer op!

Hoe was jouw weekend? Ook zo genoten van het mooie weer?

Deze post heeft 8 reacties

 1. Echt een hele mooie jas! K zou ook heel graag zo’n teddy jas willen maar helaas heb ik wel genoeg jassen :). De rest van je foto’s vind ik ook erg leuk! Groetjes

 2. Leuke foto’s ! het ziet er echt super uit zeg..! fijne week verder en geniet ervan

  1. lief! thanks 🙂 jij ook!

 3. Leuke foto’s! Ik ben echt een beetje verliefd op je roze jas <3

 4. Echt super leuke foto’s! De groene smoothie ziet er echt verassend lekker uit! Wat heb je trouwens steeds super leuke outfits aan. Love de roze jas. Hij staat je fantastisch.

 5. OMG OMG Wat een leuke foto’s !!!

  Keep up the good work girl!!

  Groetjes Gijsbertus

 6. Mooie foto’s! Het was echt genieten dit weekend. Ik wil ook wel een keer naar de Soesterduinen, het ziet er prachtig uit.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: