Snapshots – Soesterduinen, uiteten & shoppen!

Het afgelopen weekend kwam m’n nichtje Rosanne langs in Utrecht. Eens in de zoveel tijd spreken we een weekend met elkaar af en dat is altijd erg gezellig. Ook deze keer weer! Klik verder voor de foto’s die ik dit weekend heb gemaakt.

Nadat ik op vrijdag klaar ben met werken ga ik snel nog even naar de kapper. Ik ben m’n langere haar helemaal zat en laat er een stuk afknippen. Blij mee! Had ik veel eerder moeten doen. ‘S avonds komt Rosanne en chillen we op de bank met snacks en series. Perfect begin van het weekend!

‘S ochtend slapen we uit en ontbijten we met pannenkoeken en een groene smoothie gemaakt van ananas, banaan, spinazie en kokosmelk.

Vervolgens rijden we naar de Soesterduinen waar we wat foto’s voor Instagram maken (vandaar de verschillende outfits). Daarna lopen we nog een rondje van 6km. Wat een mooie stralende dag! Wie had gedacht dat we het in oktober nog warm zouden hebben in alleen een jurkje? Love it!

‘S avonds lopen we naar Satriale’s, een restaurantje met superlekkere pizza’s hier in de buurt. Onderweg kom ik deze matching brandweerwagen tegen waar ik natuurlijk mee op de foto moet.

Zondagochtend gaan we de stad in waar we een paar foto’s maken en vervolgens aardig wat leuke dingen shoppen. Zelf kocht ik een hele warme teddyjas, een sjaal, een paar schoenen, een leuke tas en een maxidress. Goed geslaagd dus!

De outfit van vandaag! Weer lekker met blote armen en benen. Deze temperaturen mogen van mij nog wel even duren πŸ˜‰

Inmiddels zijn ook m’n broertje en zijn vriendin in Utrecht aangekomen en besluiten we met z’n vieren te gaan lunchen bij The Streetfood Club. We bestellen allemaal iets anders en alles smaakt echt goed. Leuke hotspot met heerlijk eten en mooie roze instagramable picknicktafels ;).

Dit zijn trouwens de jas, tas en laarsjes die ik vandaag kocht. Blij mee! In de jas heb ik het niet lang volgehouden, (gelukkig) veel te warm! Wel heerlijk voor in de winter voor een koukleum zoals ik!

‘S avonds maak ik een salade met biet, geitenkaas, linzen, spinazie en balsamico azijn en ruim ik een beetje op. Verder kijk ik natuurlijk nog Boer Zoekt Vrouw en daarna zat het weekend er helaas alweer op!

Hoe was jouw weekend? Ook zo genoten van het mooie weer?

8 thoughts on “Snapshots – Soesterduinen, uiteten & shoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.