Friday Faves – 14

Friday Faves – 14
Processed with VSCO with a6 preset

In deze rubriek laat ik je graag mijn favorieten van de afgelopen tijd zien. Deze keer een favoriete aankoop, netflixserie en activiteit. Daarnaast deel ik nog een lekker herfstig recept met jullie.

Favo Aankoop – Teddyjas
Mijn favoriete aankoop van de afgelopen tijd is toch echt wel deze teddyjas van Zara. Perfect voor de winter! De jas is namelijk heerlijk warm, zacht, gevoerd en bevat zakken. Daarnaast vind ik het fijn dat de jas licht van kleur is. Hiervoor droeg ik vaak een zwarte jas, maar daar word je outfit meteen heel donker van. Nu kan ik lekker afwisselen! Wees wel gewaarschuwd, je bent erg knuffelbaar wanneer je deze jas draagt en dat merk je meteen ;).

Favo Recept – Pompoencurry
Een paar weken geleden ontdekte ik deze pompoencurry van Marlous en sindsdien heb ik dit recept al een aantal keer gemaakt. Zo lekker! Echt een perfecte maaltijd voor in de herfst. Het recept is vegan, dus geschikt voor alle soorten eters. Aanrader! Wanneer jullie nog een lekker recept weten, laat het dan zeker even achter in de comments. Kan ik altijd wel gebruiken 🙂

Favo Activiteit – Vakantie naar Marokko
Mijn favoriete activiteit van de afgelopen weken is je vast niet ontgaan. Mijn vakantie naar Marokko natuurlijk! Sinds mei was ik niet meer weggeweest, dus ik was ook echt wel even toe aan een andere omgeving. Heerlijk om weer nieuwe plekken te ontdekken, te genieten van de zon en te proeven van een totaal andere cultuur. Benieuwd naar foto’s van mijn reis? Klik dan hier voor een aantal blogs met foto’s.

freestocks-org-618080-unsplash

Favo Netflixserie – Elite
De vliegtijd naar Marokko betrof vier uur, dus ik had lekker de tijd om te netflixen. Op de heenweg begon ik met Elite, een Spaanse serie over drie arbeiderskinderen die zich inschrijven bij een exclusieve privéschool. De confrontatie tussen de arme en rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord. Spannende serie waarbij je na elke aflevering meteen weer doorklikt naar de volgende. Leuk feitje voor La Casa de Papel fans: Denver, Rio en Alison spelen ook Elite.

Heb jij nog leuke aanraders om te kijken op Netflix? Ik ben benieuwd!

Deze post heeft 4 reacties

  1. Jaaa je knuffelbare jas <3 Ik ben nu op Netflix the Haunting of Hill House aan het kijken. Ben een watje, dus 1 aflevering per avond, haha. Is tot nu toe minder eng dan verwacht, maar nog steeds spannend!

  2. Die foto van jou in Marokko is echt heel gaaf! het lijkt me geweldig om daar een keertje naar toe te gaan. Hoe lang is het eigenlijk vliegen?

    1. dankjewel Iris! zeker een keertje naartoe gaan 🙂 het is prachtig en ligt maar op 4 uurtjes vliegen!

  3. Ik heb nu ook een nieuwe winterjas en dat is zo fijn! Heerlijk warm en lekker comfy.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: