Friday Faves – 15

Friday Faves – 15
Processed with VSCO with a6 preset

In deze rubriek laat ik je graag mijn favorieten van de afgelopen tijd zien. Deze keer een favoriete aankoop, film en een leuk spel voor tijdens de feestdagen. Daarnaast deed ik vanochtend iets leuks en deel ik nog een spannende Netflix serie met jullie.

Favo Aankoop – Feiyue Sneakers
De fijnste aankoop van de afgelopen tijd zijn sowieso deze Feiyue sneakers. Ik heb de schoenen besteld via Far East Sneakers, een bedrijf dat verschillende merken uit Azië importeert. De sneakers lopen echt als wolkjes en het is weer eens iets anders dan Converse of Superga’s!

Favo Film – A Star is Born
Afgelopen zaterdag ben ik eindelijk naar de film A Star is Born geweest. Wat een mooie film is dat zeg! Lady Gaga en Bradley Cooper spelen supergoed, het camerawerk vond ik erg sterk en origineel en ook de muziek is prachtig. De film duurt ruim twee uur, maar de tijd vliegt echt voorbij omdat je zo in het verhaal zit. Hele dikke aanrader!

Favo Activiteit – De Kerstboom optuigen
Op werk zit ik in de feestcommissie en dus waren een aantal collega’s en ik ook dit jaar weer verantwoordelijk voor de kerstboom. Het bedrijf waar ik werk is het afgelopen jaar verhuisd en tijdens de verhuizing zijn de kerstboom en kerstballen kwijtgeraakt / weggegooid. Vond ik niet erg, want nu konden we gaan shoppen voor een hele nieuwe boom en bijbehorende accessoires! Vorige week hadden we alles al ingekocht, maar nu was het dan eindelijk tijd om de boom ook daadwerkelijk op te zetten. Skyradio The Christmas Station aan en lekker versieren maar! Zelf vind ik de boom echt mooi geworden met de combinatie van goud, rood en wit. Hebben jullie de kerstboom al staan? Zo ja, welke kleuren hebben jullie gebruikt?

Favo Spel- Sinterklaas dobbelen
Onlangs heb ik met vriendinnen van de middelbare school ter ere van Sinterklaas een dobbelspel gespeeld. Super gezellig! Geen gedichten en surprises dus, maar een aantal cadeautjes per persoon en dobbelen maar! Echt iedereen had leuke cadeautjes meegenomen, dus aan het einde van de avond was volgens mij iedereen tevreden.

Het dobbelen is natuurlijk niet alleen leuk om met Sinterklaas te spelen, maar ook geschikt voor tijdens de Kerstdagen. Nog op zoek naar cadeau ideeën? Vorig jaar heb ik twee blogs geschreven met cadeautips voor mannen en vrouwen. Ik zal deze week nog een artikel schrijven met ideeën voor unisex cadeautjes die ideaal zijn voor wanneer je het dobbelspel met zowel mannen als vrouwen speelt. Voor wanneer je dit weekend nog verlaat Sinterklaas viert, heel veel plezier!

freestocks-org-618080-unsplash (1)

Favo Serie – Bodyguard
De spannendste serie die ik de afgelopen tijd heb gezien is toch wel Bodyguard. Deze Britse serie vertelt het verhaal van David Budd, een oorlogsveteraan die lijdt aan PTSD, en promoveert tot lijfwacht van de Minister van Binnenlandse Zaken na een gebeurtenis waar hij buiten zijn werktijd bij betrokken raakt. Na het zien van de eerste tien minuten wil je de 6-delige serie meteen afkijken. Super spannend en de hoofdrolspeler is ook nog eens erg knap ;). Aanrader dus!

Dat waren mijn favorieten van de afgelopen tijd! Heb jij misschien nog een Netflix serie die ik echt gezien moet hebben?

Fijn weekend!

Deze post heeft 9 reacties

 1. Super leuke foto’s bij dit favoriete artikeltje. Ik ben zelf bezig met S4 van Elementary, nog steeds een toffe serie!

 2. Zie ik eindelijk het resultaat van je fotoshoot bij de kerstboom 😉 Hij is echt heel leuk geworden 😀 Geniet er nog iedere dag van, yaay!

 3. Oooh die kerstboom! Nu wil ik ook strikjes in de mijne, haha, zo mooi! Benieuwd trouwens wat jij hebt gewonnen met het Sinterklaas spel

  1. Ja schattig he! Echt blij met het resultaat 🙂 Leuk dat je het vraagt! Ik had douchegel, thee, een schattig kerstlampje en een leuk opbergtasje gewonnen.

 4. Ik wordt ook altijd zo blij als ik de kerstboom weer op mag tuigen ^^

 5. Leuk artikel! Die sneakers zijn echt leuk zeg.
  Qua series kan ik je echt Prison Break (seizoen 5 is net uit jeej), the blacklist of Orphan Black aanraden.

  1. Dankjewel! Orphan Black en Prison Break ken ik al, maar ik ga The Blacklist zeker proberen 🙂

 6. De Kerstboom optuigen vind ik ook geweldig om te doen! En de Bodyguard vond ik ook heeeeeel spannend! Super goede serie!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: