5 Leuke Unisex Cadeau Ideeën

5 Leuke Unisex Cadeau Ideeën
Processed with VSCO with a6 preset

Een jaar geleden heb ik met jullie cadeau ideeën gedeeld voor zowel mannen als vrouwen. Omdat deze artikelen, vooral in deze tijd van het jaar, erg vaak gelezen worden leek het mij leuk en handig om nog een aantal extra tips te geven. Tegenwoordig worden er vaak dobbelspelletjes gespeeld en daardoor weet je van tevoren niet wie welk cadeautje gaat ontvangen. Daarom zijn onderstaande cadeautjes geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder!

Gezelschapsspelletje
Toen ik onlangs zelf het dobbelspel met vriendinnen speelde had iemand Jenga ingelegd en dat cadeautje was aardig populair! Daarnaast is het voor iedereen tegenwoordig wel eens goed om de smartphone even aan de kant te leggen en weer eens ouderwets een spelletje te spelen. Naast Jenga zijn er natuurlijk talloze spelletjes die leuk zijn voor jong en oud. Genoeg keuze dus! Mijn persoonlijke favorieten zijn Ticket to Ride en Kolonisten.

Plantje
Een leuk plantje misstaat naar mijn mening nooit in een huis, dus ook dit lijkt mij een leuk cadeau om aan zowel een man als vrouw te geven. Wanneer je besluit een cactusje te geven wel even waarschuwen voordat iemand het cadeautje zomaar vastpakt ;).

Fotoboek
Wanneer je met vrienden en/of familie het dobbelspel speelt is het een leuk idee om een fotoboek te maken met al jullie herinneringen. Ik durf te wedden dat iedereen dit boek dan probeert te bemachtigen! Altijd leuk om het boek eens in de zoveel tijd even in te kijken en herinneringen op te halen. Een fotoboek maken wordt vaak gezien als een hele klus, terwijl dit eigenlijk heel erg meevalt. Mijn laatste fotoboek heb ik gemaakt via Fotofabriek.nl en dat was zo gepiept! Via de online editor kun je zelfs via je tablet of smartphone een fotoboek in elkaar zetten. De geleverde kwaliteit vind ik erg goed en daarnaast had ik het boek supersnel in huis. Ideaal dus wanneer je last minute nog een origineel cadeautje nodig hebt. Ook leuk om te geven ter ere van een jubileum of verjaardag!

Cadeaubon
Een cadeaubon is misschien niet een erg origineel cadeau, maar vind ik zelf wel altijd heel fijn om te krijgen. Mijn favorieten? Een bon van HEMA, H&M of een bioscoopbon voor een avondje naar de film. Op deze manier kan iemand zelf kiezen wat hij of zij leuk vindt en zit je dus altijd goed!

Mooie glazen
Vorig jaar zaten er bij ons een aantal mooie glazen in het spel en die waren, net als het spel, erg populair! Leuk om te gebruiken voor tijdens de borrel of natuurlijk gewoon om water uit te drinken. Zelf heb ik twee mooie whiskeyglazen met een gouden randje waar ik erg blij mee ben. Ook handig en leuk trouwens om je make-up kwasten in op te bergen!

Meer tips nodig?
Dat waren mijn vijf unisex cadeau ideeën! Vergeet niet om ook mijn artikelen met cadeau tips voor hem en haar te bekijken voor extra suggesties.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fotofabriek.nl

Deze post heeft een reactie

  1. Handige tips! Dat fotoboek is echt heel leuk geworden <3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: