De fijnste items voor een Cosy Christmas

De fijnste items voor een Cosy Christmas
Processed with VSCO with a6 preset

“It’s beginning to look a lot like Christmas!” Ja, over een kleine twee weken is het alweer zover: Kerst! Ik heb er nu al zin in en dat komt eigenlijk omdat ik nog amper iets gepland heb voor de kerstdagen. Naast het gebruikelijke kerstdiner en kerstontbijt ben ik vooral gewoon van plan om lekker op de bank neer te ploffen met Netflix, kerstkransjes en warme chocolademelk met slagroom. Natuurlijk wel in een comfortabele outfit! Ik laat jullie daarom graag de fijnste items voor een cosy Christmas zien.

HKM

Zoals jullie vast wel weten kun je bij Hunkemöller altijd terecht voor een hele fijne zachte loungewear collectie. Voor Kerst zijn hier een aantal producten aan toegevoegd om zo in thema de kerstdagen door te komen. En lang daarna natuurlijk, want daar zitten de items veel te lekker voor!

Mijn persoonlijke favorieten kun je hierboven vinden en zijn eigenlijk allemaal met elkaar te combineren. De rode trui is heerlijk zacht en wil je eigenlijk nooit meer uittrekken. Zelf zou ik deze combineren met het shortje linksonder. In de roze joggingsbroek en trui kun je naar mijn mening gewoon lekker naar buiten voor een bezoekje aan de supermarkt. Echt een mooi kwalitatief pak! Zelf ga ik deze Kerst in ieder geval voor het rode geruite broekje, omdat ik de kleuren en het patroontje echt bij de feestdagen vind passen. De grijze rib top erboven, fluffy rendier sloffen aan en je bent helemaal klaar voor het kerstontbijt. Na de Kerst natuurlijk leuk om als pyjama te gebruiken! Welke combinatie zou jij maken uit bovenstaande collage?

Ik wil jullie in ieder geval alvast hele fijne feestdagen wensen! Wat zijn jullie plannen voor de kerstdagen? Zijn jullie dagen al volgepland of ploffen jullie ook lekker op de bank neer met Netflix en warme chocolademelk? Ik ben benieuwd!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hunkemöller. 

Deze post heeft 5 reacties

  1. Lijken me hele fijne items! Jij ook fijne feestdagen gewenst. 🙂

  2. Die sloffen zijn echt fantastisch <3 Leuk!

    1. ja schattig he! perfect voor de winter!

  3. Ik ga voor de lieve slofjes en de warme kersttrui!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: