Snapshots – Druk, Maar Leuk En Productief Weekend

Snapshots – Druk, Maar Leuk En Productief Weekend
Processed with VSCO with a6 preset

Het afgelopen weekend was erg druk door een combinatie van veel leuke afspraken en een aantal deadlines voor artikelen die ik moest halen. Benieuwd naar wat ik allemaal gedaan heb? Kijk dan verder voor een aantal foto’s die ik het afgelopen weekend gemaakt heb.

Op vrijdag was ik gelukkig al om 15:00 uur klaar met werken, omdat ik de overige dagen langer had doorgewerkt. Ik reed dus vanuit Hilversum voor de files uit naar m’n ouders in Gouda waar ik meteen weer achter de laptop kroop om een beginnetje te maken met een blogartikel. Tussendoor kletsen met opa en oma, want die waren even op de koffie. Gezellig!

Vervolgens reed ik naar m’n andere oma waar ik samen met m’n broertje kon aanschuiven voor een lekkere stamppot en een aantal potjes rummikub. Altijd gezellig en zo leuk om te zien hoe blij ze altijd is wanneer je langskomt. Echt, als je nog een opa en/of oma hebt ga dan zeker eens in de zoveel tijd even langs. Nu kun je nog van elkaar genieten!

Ik blijf bij m’n ouders in Gouda slapen en zaterdagochtend begin ik weer achter de laptop om een artikeltje te schrijven voor een riemenwebshop. Inclusief een lekker uitgebreid ontbijt en een grote mok thee. In het weekend vind ik het altijd fijn om ’s ochtends veel te ontbijten en hier echt de tijd voor te nemen. Meestal start ik dan toch later op en lunch ik meestal pas rond een uur of half 3. Een groot ontbijt is dus wel chill! En ja, dat is inderdaad nog een oliebol haha. Wie wat bewaart die heeft wat!

Make-up done!

Rond het middaguur vertrek ik naar Den Haag waar ik met vriendinnetje Nicole bij de bioscoop afspreek voor de film All You Need Is Love. Gewoon zo’n lekkere makkelijke Nederlandse film waar je niet teveel van moet verwachten, maar wel vermakelijk is.

Na de film lopen we even een paar winkels in. Bij H&M Home kom ik onder andere deze leuke items tegen!

Vervolgens kletsen we nog even bij met thee en een stuk appeltaart bij Dudok.

Na een gezellige middag neem ik de tram naar een ander vriendinnetje dat ook in Den Haag woont. Hier hebben we met een aantal meiden van de middelbare school afgesproken om lekker te eten en tegelijkertijd een paar verjaardagen te vieren.

Er wordt heerlijk gekookt en heel veel bijgekletst <3

Toetje!

Op zondagochtend word ik om 06:30 uur al gewekt door een van de katten die honger heeft. Ben ik niet blij mee, want ik lag er pas om 01:00 uur in haha. Ik kan helaas niet meer slapen daarna, dus lees ik Maja Magazine waar ik meteen review over schrijf die jullie hier kunnen lezen.

Na een ontbijtje rijd ik vervolgens naar Utrecht waar ik een aantal foto’s voor op m’n blog en Instagram maak en nog een artikeltje aftik.

Hierna ga ik naar Utrecht Centraal waar ik even met Marlous heb afgesproken om iets af te geven. Tijd om bij te kletsen is er niet, maar dat gaan we gelukkig komende dinsdag doen!

Vervolgens meet ik Karen en Sarah. Ter ere van Karen’s verjaardag gaan we een Escape Room doen! We hadden Patiënt X geboekt en die was aardig eng. Op een moment gilden we het echt gewoon uit haha. Gelukkig kwamen we er uit waardoor we het hele spel af hebben kunnen maken 🙂 Na afloop doen we nog even een drankje. Wederom een gezellige middag!

‘S avonds kook ik een lekkere pasta, kijk ik Studio Sport en nu werk ik dit artikel uit. Straks lekker Wie is de mol? terugkijken!

Al met al dus een erg druk, maar gezellig en productief weekend. Hebben jullie nog iets leuks ondernomen? Ik ben benieuwd!

Fijne zondagavond!

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wat lief dat stukje over het bezoek aan je oma. Ziet er zo knus uit 🙂 En de escape room was super gezellig! Samen gillen schept ook weer een band haha.

  2. Aah wat een leuke foto’s! Super leuk ook dat je bij je oma langsging, ik heb ook nog een oma maar haar alweer een tijdje niet gezien… Binnenkort ook maar snel even langsgaan! Ben benieuwd naar je review van Maja magazine, die ga ik zo ook even lezen 🙂

    1. Bedankt voor je leuke berichtje! En zeker even bij je Oma langsgaan 🙂 weet zeker dat ze er blij van wordt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: