3 x Winterse Outfit

3 x Winterse Outfit

Afgelopen zomer heb ik een drietal zomerse outfits met jullie gedeeld. Deze keer ga ik jullie ideeën geven voor outfits die perfect zijn om te dragen in de winter. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder.

Deze eerste outfit lijkt misschien te koud om in de winter te dragen, maar met een warme dikke panty en een strakke longsleeve onder de dunne jurk zul je het denk ik niet koud krijgen. Yara Michels gaf onlangs de tip om onder dit soort jurken thermo ondergoed te dragen en dat vind ik eigenlijk een hele goede. Op deze manier kun je de jurken die je normaal gesproken vaak in de zomer draagt in de winter gewoon door blijven dragen. Je voeten zullen in deze Dr. Martens ook zeker warm blijven. Ik kan mij echt niet voorstellen hoe ik ooit zonder deze schoenen leefde haha. Heerlijk warm, waterafstotend en ze lopen ontzettend lekker. Om de outfit wat kleur te geven heb ik dit leuke roestkleurige petje toegevoegd. De riem zal ervoor zorgen dat de jurk niet als een vormloze zak om je lichaam heen hangt. Ideaal om in de taille te dragen! Het panterprint portemonneetje vond ik te leuk om niet te laten zien. Ideaal voor je muntgeld of andere kleine dingetjes die je in je tas mee wilt nemen.

FotoJet

 

Voor de tweede outfit heb ik een aantal items in lichte kleuren uitgezocht ter afwisseling van de donkere kleding die we vaak in de winter dragen. De coltrui zal je zeker warm houden en al helemaal wanneer je deze in de broek stopt. Om de outfit wat kleur te geven heb ik de velvet haarband en de cognac riem toegevoegd. De stoere witte boots maken de outfit helemaal af. Over deze outfit zou ik een fluffy beige teddy jas dragen.

Untitled collage

In deze laatste outfit kun je mij echt uittekenen. Een coltrui in een leuk kleurtje, een zwart rokje van ribstof en een paar laarsjes eronder om de outfit wat stoerder te maken. Om de look af te maken heb ik een leuke riem met een panterprintje toegevoegd. De riem komt van Riemen & Co waar je zowel voor dames als heren riemen kunt kopen. Verder heb ik nog een tof petje toegevoegd om je hoofd warm te houden. Wanneer ik hier een jas bij zou moeten combineren zou ik een nette lange stoffen jas kiezen, zodat je ook je benen warm houdt wanneer je alleen een panty draagt.

Welke van deze drie outfits is jouw favoriet? Ik zie mezelf eigenlijk in alle drie de opties wel lopen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Riemen & Co. 

Deze post heeft 11 reacties

 1. WOW DIT IS TE LEUK!
  alles van deze dingen spreken mij zo aan ik hou ervan om er elke dag weer leuk uit te zien en met al deze geweldig spullen gaat dat zeker lukken zo leuk! #kledingismijnding!

 2. Die laatste outfit is echt perfect voor jou ja. Is dat hetzelfde truitje als je laatst aanhad? En super goed tip om longsleeves of thermokleding onder zomerjurkjes te dragen!

 3. Ik kan me ook geen leven meer zonder Dr. Martens voorstellen, haha. Ze zitten zo fijn! Ik moet mezelf er soms echt even aan herinneren dat ik ook nog andere schoenen in huis heb 😉

  1. haha ja he! je moet ze even inlopen, maar daarna zitten ze heerlijk.

 4. Wat een leuke items heb je bij elkaar gezocht! Supertoffe outfits zo! Ik draag zelf ook graag mijn zomerjurkjes in de winter. Met een warm vest eroverheen en een dikke panty eronder gaat dat prima 🙂

  1. Dankjewel! Bij Costes, My Jewellery, The Wildbabes en Nelson 🙂

 5. Dr Martens lijken me heel cool om te hebben. Vooral omdat ze elke outfit stoer maken op een leuke manier. Naar een mooie velvet haarband ben ik ook nog op zoek. Heb er eentje een keer ‘gepast’, maar toen vond ik ‘m niet heel leuk staan.

  Liefs,
  Marloes

 6. Hele leuke outfits! Ik vind de riemen erg mooi en het bruine coltruitje zou ik ook zo kopen!

 7. Wat een leuke items! Ik vind panterprint riemen zo’n tof effect geven, maakt een outfit net wat specialer!

  1. Ja leuk he! Ik zie nu dat het printje ook in elke voorgestelde outfit terugkomt haha. Love it!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: