Interieur Inspiratie voor in de Keuken

Interieur Inspiratie voor in de Keuken

Vaak wordt op het gebied van interieur alles uit de kast getrokken voor het mooi aankleden van de woonkamer en wordt de keuken voornamelijk beschouwd als functionele ruimte. Zonde! En al helemaal wanneer je je beseft hoeveel tijd je eigenlijk doorbrengt achter het fornuis. In dit artikel laat ik jullie graag zien hoe je met een paar mooie accessoires de keuken, en eventueel eetkamer, in een handomdraai een waardig onderdeel van het huis kunt maken.

FotoJet

De stijl uit de eerste collage zou ik omschrijven als Scandinavisch chique door de combinatie van lichte kleuren en gouden details. Het marmeren potje vind ik prachtig en zie ik zo op m’n aanrecht staan. Leuk om bijvoorbeeld losse thee of bouillonblokjes in te bewaren. De kruk is ideaal voor wanneer je beschikt over een bar of hogere tafel. Het is geen in hoogte verstelbare kruk, maar wél op maat te maken. Met het goudkleurige bestek en de oudroze dinerkaarsen zit je altijd chique aan tafel. En zo’n roze pan wil je toch ook gewoon hebben?

FotoJet (1)
De items uit de tweede collage zijn een tikkeltje stoerder. De cognac kleur van de barkruk vind ik prachtig en nóg mooier in combinatie met okergeel. Het creëert meteen een warme uitstraling. Om de cognac kleur door te trekken heb ik de placemat toegevoegd. Het bord met stippenpatroon erop, een paar mooie glazen erbij en je gedekte tafel ziet er meteen stijlvol uit. Het goudkleurige bestek uit de eerste collage vind ik hier ook goed bij passen.

FotoJet.jpg

Waar de items en kleuren uit de eerste collage erg vrouwelijk zijn vind ik deze stoere en industriële producten geschikter voor een huis waar (ook) een man woont. De zwarte verstelbare kruk is een echte eyecatcher en vind ik mooi combineren met hout. Vandaar dat ik de snijplanken heb uitgekozen. Het slacouvert past natuurlijk perfect bij deze stijl en ook de whiskey set kan niet ontbreken. Het broodmandje lijkt mij ook leuk om te gebruiken voor het opbergen van je fruit en/of groentes.

Welke stijl komt het meest bij die van jou in de buurt? Zelf ga ik voor een combinatie van de eerste en tweede collage.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Barkrukoutlet.nl

Deze post heeft 4 reacties

  1. Die roze pan <3 Echt leuke spullen allemaal! Die glazen met dat gouden randje zijn ook heel tof.

  2. Die roze pan moet ik echt hebben, hahah! Denk alleen niet dat ik mijn vriend daar erg blij mee maak. Die eerste collage past wel het meeste bij mij, de tweede collage past beter in het interieur van het huis van mijn vriend en mij.

    Liefs,
    Marloes

  3. Super leuk artikel! De eerste collage is helemaal mijn ding! Die pan is echt te gek.. zou je bijna voor de sier in de keuken neerzetten. 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: