Mijn Skincare Routine

Mijn Skincare Routine
Processed with VSCO with a6 preset

Van nature ben ik helaas niet gezegend met een perfecte gladde huid. Mijn huidtype is normaal tot vet met eigenlijk altijd wel een aantal kleine oneffenheden. Acne heb ik gelukkig nooit gehad, maar m’n huid is er wel slechter aan toe geweest dan dat het nu is. Benieuwd hoe ik dit heb weten te kalmeren? In dit artikel deel ik mijn skincare routine met je!

Ochtendroutine
Ik douche eigenlijk altijd ’s ochtends en dan gebruik ik de Garnier reinigingsgel voor de gemengde tot vette huid. De gel ruikt lekker fris en haalt het vettige laagje van m’n gezicht af waarna het heerlijk schoon aanvoelt.

Na het douchen dep ik m’n gezicht droog en gebruik ik de Moisturizer voor de normale tot vette huid van Uncover Skincare. Dit merk is ontwikkelt door Dr. Jetske Ultee en sinds ik haar producten gebruik is mijn huid echt opgeknapt. De roodheid in m’n gezicht is verdwenen en ik heb een stuk minder last van irritaties. No spon, maar gewoon echt een heel fijn merk! De Moisturizer trekt goed en snel in wat ik bij voorgaande crèmes vaak miste. Wanneer je een crème met een lekker ruikende geur verwacht moet ik je helaas teleurstellen. Zelf vind ik dit echter alleen maar fijn omdat er alleen ingrediënten zijn gebruikt die écht iets goed doen voor de huid. Aan één pompje heb ik genoeg voor m’n hele gezicht.

Avondroutine
Elke avond voordat ik ga slapen haal ik m’n make-up er af. Ik heb dit letterlijk nog nooit overgeslagen, hoe laat het ook was. Naast dat dit natuurlijk het beste voor je huid is, lijkt het me ook gewoon niet lekker om met make-up op te gaan slapen. Moet er echt niet aan denken haha.

Ik begin met de Garnier 2-in-1 oogreinigingslotion waar ik in no-time m’n waterproof eyeliner en mascara mee verwijder. Het flesje is wel wat klein, maar daardoor wel goed mee te nemen op reis.

Vervolgens pak ik de Garnier micellair water om de rest van m’n gezicht te reinigen. Fris, snel en niet plakkerig! Thuis gebruik ik altijd de grote flacon, maar gelukkig is er ook een kleine variant verkrijgbaar die ik altijd meeneem op reis.

Om de laatste restjes make-up te verwijderen gebruik ik de Toner van Uncover Skincare. Ik spuit de Toner rechtstreeks op de T-zone en verdeel dit vervolgens over m’n gezicht met een wattenschijfje. Ik doe dit op deze manier omdat anders het wattenschijfje al een groot deel van het product absorbeert en dat is natuurlijk zonde!

Hierna hangt het er van af wat ik gebruik. Is m’n huid rustig? Dan smeer ik m’n huid in met de Moisturizer. Kan m’n huid wel wat extra’s gebruiken? Dan ga ik voor de Exfoliant met 1% salicylzuur om de dode huidcellen te verwijderen. Vooral door het gebruik van de Exfoliant merk ik echt verschil. M’n huid wordt er een stuk egaler door en oogt daardoor veel frisser.

Op zoek naar een fijne zonnebrandcrème? Dan kan ik je deze van Uncover aanbevelen. Trekt heel snel in en laat geen vettig wit laagje achter.

Dat waren mijn favoriete producten op het gebied van skincare. Vooral de producten van Uncover zou ik echt niet willen missen. Zelf gebruik ik de paarse lijn voor de normale tot vette huid. Wanneer je een droge huid hebt kun je de roze lijn bestellen. Deze producten gebruikt m’n moeder en ook zij wil echt niet meer zonder. Nogmaals, geen spon, maar oprecht heel erg enthousiast!

Welke skincare producten kun jij echt niet missen in je routine?

Deze post heeft een reactie

  1. Ah ik ben al zo lang benieuwd naar de producten van Uncover, maar ik weet niet zo goed welke ik moet hebben. Als mijn huidige gezichtscrème op is, ga ik denk toch een poging wagen 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: