Binnenkijker door Marlous

Eens in de zoveel tijd geef ik jullie hier op mijn blog een update van mijn interieur. Dit artikel is hier een goed voorbeeld van. Ook op mijn Instagram komen regelmatig foto’s voorbij gemaakt in mijn studio appartement. Echter, krijgen jullie deze keer geen update vanuit mij, maar van Marlous van Last Days of Spring Blog! Zij kwam onlangs gezellig bij mij langs om een binnenkijker te fotograferen. Benieuwd naar mijn huisje door haar ogen? Wat leuke adresjes zijn om te shoppen voor meubels en accessoires? En wat mijn favoriete plek is in huis? Lees dan vooral dit artikel op haar blog. Laat je even weten wat je er van vindt? Vind ik leuk om te lezen πŸ™‚ Ik vond het zelf in ieder geval heel leuk om te zien hoe iemand anders naar jouw interieur kijkt. En thanks Marlous voor de mooie foto’s en het leuke artikel!

7 thoughts on “Binnenkijker door Marlous

  1. Aaah je hebt echt een super mooi appartement! Jouw stijl is echt perfect <3 Grappig om te zien dat zelf het roze terugkomt bij de handzeep in de badkamer πŸ˜‰ En leuke planten ook!

      1. Die heb ik uit het Maja Magazine gehaald waar ik onlangs een review over hebben geschreven πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.