Binnenkijker door Marlous

Binnenkijker door Marlous
Processed with VSCO with a6 preset

Eens in de zoveel tijd geef ik jullie hier op mijn blog een update van mijn interieur. Dit artikel is hier een goed voorbeeld van. Ook op mijn Instagram komen regelmatig foto’s voorbij gemaakt in mijn studio appartement. Echter, krijgen jullie deze keer geen update vanuit mij, maar van Marlous van Last Days of Spring Blog! Zij kwam onlangs gezellig bij mij langs om een binnenkijker te fotograferen. Benieuwd naar mijn huisje door haar ogen? Wat leuke adresjes zijn om te shoppen voor meubels en accessoires? En wat mijn favoriete plek is in huis? Lees dan vooral dit artikel op haar blog. Laat je even weten wat je er van vindt? Vind ik leuk om te lezen 🙂 Ik vond het zelf in ieder geval heel leuk om te zien hoe iemand anders naar jouw interieur kijkt. En thanks Marlous voor de mooie foto’s en het leuke artikel!

Deze post heeft 7 reacties

 1. Aaah je hebt echt een super mooi appartement! Jouw stijl is echt perfect <3 Grappig om te zien dat zelf het roze terugkomt bij de handzeep in de badkamer 😉 En leuke planten ook!

  1. Waar komen die prints met de 3 gezichten trouwens vandaan?

   1. Die heb ik uit het Maja Magazine gehaald waar ik onlangs een review over hebben geschreven 🙂

 2. Wat een mooi interieur! Vooral de roze bank vind ik geweldig.

  1. Zo lief! Dankjewel Darina 🙂

 3. Heel leuk! Vind het altijd zo leuk om bij mensen binnen te kunnen gluren, dus ga eens een kijkje nemen.

  1. Superleuk om te horen 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: