Snapshots – Januari

Snapshots – Januari
Processed with VSCO with a6 preset

In deze nieuwe rubriek ga ik jullie aan het einde van elke maand laten zien wat ik de afgelopen vier weken heb gedaan. Dit ga ik doen door middel van een aantal foto’s met bijbehorende onderschriften. Voor mij leuk om te zien wat ik nou eigenlijk allemaal gedaan heb in de afgelopen maand. Voor jullie misschien interessant om een kijkje achter de schermen van September Second te krijgen. Laten we aftrappen met januari!

Ik heb deze maand twee keer geschaatst, namelijk op de ijsbaan van Bussum en op die van Rotterdam. Superleuk vind ik het, dus binnenkort ga ik weer 🙂 Na het schaatsen natuurlijk opwarmen met warme chocolademelk met slagroom!

Uiteten bij Surya in Utrecht! Aanrader wanneer je van Indiaas eten houdt. Naast Utrecht kun je Surya ook vinden in Amsterdam en Hilversum. Bestel zeker de mango lassi, een yoghurtdrink gemaakt van yoghurt, mango, ijs en munt. Heel lekker!

M’n weerstand was de afgelopen maand niet om over naar huis te schrijven. Ik was niet ziek, maar wel verkouden en had last van hoofdpijn en keelpijn, je kent het wel. Veel zelfgemaakte sapjes uit de slowjuicer dus! Benieuwd naar mijn favoriete receptjes? Laat het dan even weten, dan schrijf ik hier een artikel over 🙂

Ook weer een bezoekje gebracht aan m’n twee favoriete fluffy vrienden <3 De katten bij m’n ouders in Gouda! Nicky & Mowgli.

Stamppot eten en rummikub spelen op vrijdagavond bij Oma! Wat ik verder dit weekend heb gedaan heb je hier al kunnen lezen.

Uiteten met Marlous bij Spekuk! Heerlijk gegeten in dit leuke restaurant met huiskamersfeertje. Aan één stuk door gekletst, dus het was een geslaagde avond!

Before and after! Zoals je kunt zien is er een aardig stuk van m’n haar afgegaan. Heerlijk vind ik het! En weer eens wat anders 🙂 M’n liefde voor coltruitjes is trouwens ook goed te zien op deze foto’s 😛. Ik moet echt m’n best doen om er niet elke dag eentje aan te trekken! Zelf vind ik die van Costes heel fijn.

Spelletjesavond met vrienden! Mijn lievelingsspel is Ticket to Ride. Wat is jouw favoriet? Let me know! Wie weet leuk ter afwisseling 🙂

Ontbijten in bed! Dit ontbijtje verdient misschien niet de schoonheidsprijs, maar is wel heel lekker en vullend. Havermout met kokosmelk, appel en kaneel.

De stad in met m’n broertjes! Het was dat weekend echt heerlijk weer met een strakblauwe lucht en een zonnetje. Moesten we wel even gebruik van maken natuurlijk!

Late lunch bij The Street Food Club! Ook al zo’n aanrader! Vooral in de zomer wanneer je lekker buiten op de tuinbanken kunt plaatsnemen. Echter, moet je het interieur binnen echt even bekijken, dus breng ook in de winter maar een bezoekje 😉

Ik heb geprobeerd veel te lezen de afgelopen maand, met nadruk op geprobeerd. Ik wil het echt vaker doen, maar merk toch dat ik wanneer ik naar bed ga er eigenlijk al te moe voor ben. Note to self: eerder m’n bed in dus, zodat ik iets meer tijd heb om in m’n boek te duiken!

En er was natuurlijk sneeuw! Over het algemeen vind dit stiekem wel een beetje vervelend wanneer je naar werk moet rijden en het dus glad en extra druk is op de weg. Toch blijft het een lekker gevoel wanneer je een wandeling maakt in de sneeuw en het dan zo lekker knispert bij elke stap.

Ik heb m’n chocoladeletter nog geeneens op, maar de paaseitjes en koekjes liggen alweer in de winkel! Onderstaande koekjes zijn mijn favoriet. Ben jij er ook zo’n fan van? Ik kan deze echt achter elkaar opeten.

Voor m’n artikel met de ideale reisroute voor drie weken Bali dook ik op m’n laptop in het mapje met vakantiefoto’s. Heel leuk om weer eens door te kijken. Meteen weer zin in warmte en zon!

Met m’n Opa, broertje en nichtje in Thialf voor het NK Allround en het NK Sprint. M’n Opa had naar eigen zeggen de dag van z’n leven, dus ik heb dubbel genoten! Heel leuk om dit met elkaar te (kunnen) doen!

Nieuwe planten halen voor in m’n huisje! Marlous heeft trouwens voor haar blog onlangs een binnenkijker bij mij gefotografeerd waar je hier al over hebt kunnen lezen. Superleuk om je huis en interieur eens door de ogen van iemand anders te zien 🙂

Meteen een mooie foto aan overgehouden 🙂

En weer nieuwe sapjes gemaakt! Het kost even wat tijd, maar meestal maak ik een hele voorraad waardoor je er lang plezier van hebt.

En dit is dan alweer de laatste dag van januari! De tijd vliegt. Voor februari heb ik gelukkig ook alweer leuke dingen gepland staan. Zo staan er al een aantal etentjes op de planning en komt m’n nichtje weer een weekend langs. Verder wil ik het sporten echt weer een paar keer per week gaan oppakken. Hebben jullie al iets leuks gepland staan?

Deze post heeft 7 reacties

  1. Heel leuk om te zien/lezen! Krijg er alleen ontzettende trek van in o.a. die heerlijke paaskoekjes en mango lassi <3

  2. Wat een fijne sfeer in dit blogje! En wat een hoop lekker uitziend eten, mmm. Ik wacht op dit moment tot mijn risotto klaar is en ik heb er nu extra trek in, haha (: Ik hoop Bali ooit te durven ‘bezoeken’ in mijn uppie. Ik twijfel nu nog te veel – bang dat ik het veels te spannend ga vinden en niks durf te ondernemen daar. Wie weet dat jouw blogje door voor mij verandering in kan brengen! Ben benieuwd! Overigens wil ik het boek over the corner office dinges ook graag lezen, maar ik heb hem nog niet aangeschaft. Toch maar eens op mijn to buy lijstje zetten! Liefs, Stella.

  3. Leuk overzichtje! Ik ben wel benieuwd naar je receptjes want ik maak echt nooit meer (groene) smoothies. Heb vandaag ook weer een stuk van m’n haar geknipt! Blijft een dingetje voor me maar het voelt wel weer lekker 🙂

  4. Mooi overzichtje! Je witte jasje vind ik echt heel gaaf. Leuk die binnenijker, je hebt een mooie stijl.

  5. Leuk overzicht. Dat boek heb ik ook gekregen, maar nog geen tijd voor gehad. Heel benieuwd naar.

    En wat is die witte jas gaaf zeg! 😀

  6. Zo leuk, al je nieuwe planten. En op de binnenkijker zag je huis er al heel gezellig uit. Doe mij ook wat van jouw inrichting-skills 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: