8 Leuke Accessoires voor je telefoon + Winactie!

8 Leuke Accessoires voor je telefoon + Winactie!

In samenwerking met Smartphonehoesjes.nl heb ik mijn favoriete telefoon accessoires van deze fijne webshop bij elkaar gezocht. Daarnaast heb ik een leuke winactie voor jullie kunnen regelen, dus lees vooral verder!

Laten we beginnen met de Orbit Tracker welke ik in eerste instantie aanklikte vanwege het mooie uiterlijk zonder te weten waar deze gadget eigenlijk voor is. Ben jij een sloddervos? Dan is de Orbit Tracker echt iets voor jou! Je kunt deze gadget namelijk bevestigen aan bijvoorbeeld je sleutelbos en deze door middel van Bluetooth ‘opbellen’ wanneer je de bos bent kwijtgeraakt. Daarnaast is op de bijbehorende app de laatst bekende locatie te zien. Super handig toch?

Twee andere favoriete items zijn deze rosé goudkleurige oordopjes van Happy Plugs en de roze koptelefoon van Fresh ’n Rebel. Op de fiets, in de sportschool of tijdens een rondje hardlopen, ik kan echt niet zonder muziek! Een goede koptelefoon of oordopjes kunnen bij mij dus zeker niet ontbreken. Deze varianten in een leuk kleurtje maken het muziek luisteren extra leuk!

Geen saaie standaard zwarte, maar een roze powerbank inclusief een leuk printje. Dit item schreeuwt echt mijn naam. Ideaal voor op vakantie wanneer je niet altijd de gelegenheid hebt om je telefoon op te laden. Oh Crab!

Mijn nummer één uit dit lijstje is de Fresh ’n Rebel Rockbox Slice in een neutrale lichtgrijze kleur. Deze heb ik zelf en ik ben er erg blij mee. Naast dat ik het design prachtig vind, is het een handzame speaker met verrassend goed geluid. Klein maar fijn!

Telefoonhoesjes kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje met leuke accessoires voor je mobiel. De Over the Moon case van Fabienne Chapot is mijn favoriet. Heel schattig al die kleine sterretjes en maantjes. Het Samsung Galaxy S10E hoesje is het meest praktisch en heeft een neutrale grijze kleur. Perfect wanneer je niet van teveel poespas houdt! Zelf een hoesje maken? Ook dat is mogelijk in de webshop! Ideaal wanneer je een leuke vakantiefoto hebt of een leuk printje op Pinterest hebt gevonden.

Tenslotte de HP Sprocket, een draagbare printer waarmee je in enkele seconden foto’s vanaf je telefoon kunt afdrukken. Superleuk! Tegenwoordig druk ik zelf eigenlijk amper meer foto’s af, terwijl het juist zo leuk is om deze fysiek in je huis op te hangen of neer te zetten. Zonde om deze alleen op je telefoon of laptop te laten staan. De HP Sprocket is wat dat betreft echt een uitkomst!

Winactie
Goed nieuws! Ik mag een cadeaukaart ter waarde van €30 weggeven welke je kunt besteden op Smarphonehoesjes.nl aan bijvoorbeeld twee leuke telefoonhoesjes of een Fresh ’n Rebel Rockbox! Wat je moet doen om het shoptegoed te winnen? Mij volgen op Instagram en onder deze post je favoriete emoji achterlaten. That’s all! Op zondag 10 februari maak ik de winnaar bekend.

Wat is jouw favoriete item uit dit lijstje?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Smartphonehoesjes.nl en bevat producten die ik heb gekregen.

Deze post heeft 4 reacties

  1. Leuk! Vooral die speaker is tof!

  2. Wat een leuke items heb je uitgezocht! Ik zat heel toevallig deze week al eens rond te neuzen op die webshop in mijn zoektocht naar een nieuw hoesje. Nog niks besteld overigens, dus misschien toch maar eens meedoen met je winactie. 🙂

  3. Wel leuke accessoires! Vooral die oordopjes…mooi en handig 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: