Snapshots – Februari deel 1

Snapshots – Februari deel 1
Processed with VSCO with a6 preset

In deze relatief nieuwe rubriek laat ik jullie zien wat ik de afgelopen maand gedaan heb door middel van een aantal foto’s met bijbehorende onderschriften. Hier hebben jullie de eerste editie, Snapshots Januari, al kunnen bekijken. Omdat februari voor mij een drukke maand was / is heb ik besloten om deze maand in tweeën te splitsen. Voor nu dus de eerste twee weken van februari!

img_3341

Ik begon februari met een chillweekend bij m’n ouders. Heerlijk om dat eens in de zoveel te doen! Ik schreef onder andere een blogje, speelde wat spelletjes en begon aan de misdaadserie La Forêt op Netflix welke ik inmiddels al helemaal heb gekeken. Aanrader trouwens!

Op zondag was de lucht strakblauw, dus besloten m’n broertje en ik na een bezoekje aan de sportschool een stukje om te fietsen. Sowieso is het de afgelopen maand prachtig weer. Echt aan het genieten!

Samen met vriendinnetje Karen ben ik tegenwoordig een paar keer per maand in de sportschool te vinden. Samen sporten is altijd gezelliger en op deze manier is het een stuk minder moeilijk om naar de sportschool te gaan. Wanneer ik geen tijd heb voor een lange workout doe ik trouwens ook thuis weleens wat oefeningen met filmpjes op YouTube. Misschien leuk om binnenkort een lijstje te maken met mijn favoriete workout video’s?

Naast de sportschool heb ik deze maand ook het hardlopen weer volop opgepakt. Half maart heb ik een 10 kilometer wedstrijdje gepland staan en daar zou ik graag weer een PR lopen. Aan de bak dus! Gelukkig is het geen straf met die zonnige dagen de afgelopen tijd. Daarnaast blijft het ook een stuk langer licht, dus kan ik zelfs na werktijd nog in het licht hardlopen. Zo lekker!

Ook kwam m’n nichtje een nachtje langs. Eens in de zoveel tijd doen we dat en dat is altijd gezellig! Op vrijdagavond chillden we voornamelijk op de bank met TVOH, popcorn en chips.

Op zaterdag waren we echter een stuk actiever. We volgden een lesje yoga bij een yogaschool hier bij mij in de buurt, schaatsten bij de Vechtsebanen, brachten een bezoekje aan Ikea, gingen uiteten en daarna zetten we nog even twee kasten in elkaar. Hele productieve en leuke dag dus!

Sowieso altijd lekkere ontbijtjes in het weekend! Onlangs schreef ik een blogje over mijn favoriete sapjes uit de slowjuicer. Deze kun je hier vinden.

Bij YogaPoint voor een lesje Yoga. Meestal volg ik Yoga Pilates wat echt nog best pittig kan zijn voor je core.

Op de schaatsen! In het begin altijd weer even wennen, maar daarna zo’n lekker gevoel om met een paar slagen al een aardige snelheid te kunnen maken. Komende week staat er een schaatsclinic gepland met collega’s, dus dat is leuk! Hopelijk kan ik daarna ook wat betere bochten schaatsen. Dat overstappen ziet er makkelijk uit, maar mij lukt het nog niet zo 😉

In de Ikea! Altijd leuk om doorheen te lopen. Meteen maar een simpel gereedschapsset gekocht zodat ik ook zelf wat dingen in elkaar kan zetten. Scheelt m’n vader ook weer werk haha!

Pizza bij het beste pizzarestaurant van Utrecht, Satriale’s!

Na de pizza’s de twee kasten nog in elkaar gezet samen met m’n nichtje. Het was even een werkje, maar is ons uiteindelijk in ruim een uur wel gelukt 🙂

Het eindresultaat! Ik vind het zelf echt leuk staan en heb nu ook weer wat meer opbergruimte. Altijd welkom 😉

Met twee vriendinnetjes hielden we ook weer een spelletjesavond. Altijd gezellig 🙂 Hebben jullie nog tips voor leuke spellen? Wij spelen eigenlijk altijd Ticket to Ride of Kolonisten.

Om wat interieurinspiratie op te doen ben ik deze maand met Pinterest begonnen. Mijn account kun je hier vinden. Aardige spuit elf inderdaad, maar beter laat dan nooit haha.

Met Het Beste Van De Kweker had ik deze maand weer een leuke samenwerking! Ik ontving onder andere dit leuke pannenkoekplantje. Met de code SEPTEMBERSECOND15 ontvang je 15% korting op je aankoop.

Op het bedrijventerrein waar ik werk is onlangs een restaurant geopend. Ziet er tof uit toch? De komende tijd zal ik hier waarschijnlijk vaker te vinden zijn voor een lekkere lunch of tussendoortje. Hele fijne plek en echt een aanwinst.

Op 14 februari was het natuurlijk Valentijnsdag! Ik kreeg van een collega (voor de grap) deze mooie roos. Hebben jullie nog iets gekregen?

Dat was de eerste helft van februari! Volgende week zal deel twee online komen. Op dit moment is de lucht alweer strakblauw en ook de zon schijnt volop dus straks ga ik de deur uit voor een rondje hardlopen. Vanmiddag vieren we de verjaardag van m’n broertje. Prima dagje dus! Fijne zondag 🙂

Deze post heeft 6 reacties

  1. Jouw natuurfoto’s zijn zo mooi <3 en die pizza's zien er echt heerlijk uit. Moeten we anders ook een keer samen met Karen heen! Ik ben voor een artikel met je favoriete workout video's!

  2. Ik ben heel benieuwd naar je favoriete workout video’s. Ik zou dat ook meer moeten doen, maar weet niet waar ik moet beginnen. Superleuk trouwens je Pinterest board, ik word altijd blij van je interieurinspiratie! Ga ‘m meteen even volgen!

  3. Leuk verslagje weer! Dat meubel van IKEA heb ik ook ooit gehad, vind ‘m nog steeds leuk. Die gereedschapsset heb ik ook al jaren en werkt nog steeds hartstikke prima. Veel meer heb ik ook niet nodig, haha.

    1. Haha nee hè, met zo’n setje kom je al een heel eind!

  4. Mooie foto’s! De pannenkoeken zien er heerlijk uit. Leuk die spelletjesavonden.

  5. Ohhhh die pannenkoeken, ik ben spontaan hongerig! En dat pannenkoekplantje vond ik ook al helemaal geweldig. Volgens mij zit ik gewoon in een pancake vibe 😉 Desalniettemin: leuke foto’s Judith!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: