Snapshots februari (deel 2) – Veel leuke sociale afspraken

Snapshots februari (deel 2) – Veel leuke sociale afspraken
Processed with VSCO with a6 preset

Vorige week hebben jullie deel 1 van mijn februari al kunnen lezen. Vandaag is het tijd voor het tweede deel! Twee weken die voorbij vlogen en vol zaten met leuke sociale afspraken.

Vrijdag 15/2
Doordat ik al genoeg gewerkte uren had staan kon ik op vrijdag eerder weg van werk. Het was prachtig weer die dag dus ik besloot meteen naar de hei te rijden om daar een rondje hard te lopen Na een snelle vijf kilometer reed ik met een goed begin van m’n weekend naar huis. ’s Avonds kwam vriendinnetje Lisa langs, dus we kletsten weer lekker bij onder het genot van heel veel eten 😉

Zaterdag 16/2
Ook op zaterdag was het prachtig weer. Ik besloot om samen met m’n ouders naar Scheveningen te rijden en daar een strandwandeling te maken. Ik was nog nooit in het reuzenrad geweest, dus ook daar deden we even wat rondjes in. Als lunch aten we pannenkoeken. Ik voelde me weer even helemaal kind haha.

Zondag 17/2
De zondag begon ik met het schrijven van een blog en een rondje hardlopen. Geen straf in het zonnetje! Daarna bracht ik nog een bezoekje aan m’n oma en fietste ik nog een rondje met m’n moeder. ’s Avonds was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Luizenmoeder. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het tot nu toe iets minder vind dan het vorige seizoen, maar misschien moet ik gewoon even inkomen. Kijken jullie ook?

Maandag 18/2
Doordeweeks werk ik altijd fulltime naast m’n blog, maar gelukkig had ik in de avonden wel allemaal leuke dingen gepland staan! Op maandag sprak ik af met twee vriendinnen voor een rondje hardlopen. Daarna nog even bijkletsen natuurlijk!

Dinsdag 19/2
Op dinsdag ging ik ’s avonds de stad in voor drankjes bij The Streetfood Club! In Utrecht is deze tent bij de meesten denk ik wel bekend. Zelfs op dinsdagavond zat het helemaal vol. ’s Avonds leuk voor cocktails en overdag heel chill voor een uitgebreide brunch. Daarnaast moet je alleen al voor het interieur even naar binnen stappen.

Woensdag 20/2
Op woensdag sprak ik na werk af met Karen en Sarah, twee collega’s, maar inmiddels ook goede vriendinnen! We aten bij mij thuis en vertrokken daarna naar Jump In voor een uurtje trampolinespringen. Vroeger stond ik tijdens de turntrainingen regelmatig op de trampoline, dus het was superleuk om weer eens te doen. Wel een stuk vermoeiender dan toentertijd ;).

Donderdag 21/2
Met Marlous en Roos sprak ik op donderdag af bij Uptown Kitchen waar we met deze Social Deal genoten van een 4-gangen diner voor maar €19,50. Normaal gesproken is het goedkoopste hoofdgerecht al €18,50, dus kun je nagaan. De deal is op dit moment helaas uitverkocht zie ik, maar hopelijk is deze snel weer beschikbaar, want het was echt voor herhaling vatbaar. Ik weet niet meer precies wat ik allemaal had uitgekozen, maar bovenstaande foto’s zeggen wel genoeg denk ik. Alles was echt heerlijk en naast de 4-gangen kregen we er ook nog een amuse bij. Luxe gerechten in een hip en tof ingericht restaurant.

Vrijdag 22/2
Na een drukke week was het op vrijdagavond tijd voor een chillavondje. Niet alleen, maar gezellig met Jantine, een vriendinnetje die ik al vanaf de basisschool ken. Yes, we go waaaaay back, haha! We kletsen bij en keken met een schuin oog naar de finale van TVOH.

Zaterdag 23/2
Op zaterdagochtend rommelde ik na een lekker ontbijtje wat in huis. Een beetje opruimen, schoonmaken en wat foto’s maken voor wat leuke samenwerkingen. Hierna reed ik naar m’n ouders in Gouda waar ik ’s middags genoot van het heerlijke weer op het balkon. ’s Avonds aten we Chinees en vierden we m’n opa’s verjaardag. Met m’n broertje keek ik daarna nog WIDM.

Zondag 24/2
Op deze zonnige zondag begon ik de dag met het schrijven van een blog. Daarna rende ik snel de deur uit voor een hardlooprondje van 8,5 kilometer. Door het warme weer was het wel zwaarder dan verwacht, maar wel een goede training! Na het sporten zat ik weer een uurtje in de zon op het balkon. Heel fijn in februari! ’s Middags vierden we de verjaardag van m’n broertje die 24 is geworden. Tijd voor taart dus!

Maandag 25/2
Op maandag had ik voor het eerst sinds tijden weer een avondje alleen thuis. Ook wel eens lekker! Ik maakte bovenstaande maaltijd van Hello Fresh, deed wat sportoefeningen en zette daarna een serietje op. Ik ben begonnen met het laatste seizoen van The Bridge. Hele goede Scandinavische politieserie!

Dinsdag 26/2
Ook op dinsdag was het weer tijd om te sporten. Deze keer niet alleen, maar samen met Karen! Op haar abonnement kan ik twee keer per maand gratis mee naar de sportschool, dus daar maak ik gretig gebruik van. We trainden billen, benen en buik en dat heb ik dagen later nog gevoeld haha. Pittige training!

Woensdag 27/2 
Op woensdag was het wederom prachtig weer, dus ik besloot ’s ochtends al m’n hardloopspullen in de auto te leggen. Na werk reed ik naar de hei in Hilversum voor een 5 kilometer welke helaas niet van harte ging door de spierpijn. Rustig gedribbeld maar dus. ’s Avonds keek ik weer een aflevering van The Bridge.

Donderdag 28/2
Op donderdagavond stond er een schaatsclinic met collega’s op de planning. De clinic vond plaats op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam waar je tussen gezellige lampjes in de buitenlucht kunt schaatsen. Met een paar kleine tips ging het schaatsen gelukkig al een stuk beter. Na de clinic deden we nog een paar drankjes. Super gezellige avond!

En toen was februari alweer voorbij! Gelukkig staan er in de maand maart ook weer genoeg leuke dingen op de planning. Vanmiddag heb ik een high-tea met vriendinnen. Wat doe jij vandaag? Fijne zondag in ieder geval!

Deze post heeft 9 reacties

  1. Zo leuk 😀 En al dat eten <3 Krijg gelijk trek.

  2. Wat een heerlijke snapshots weer! Dat dagje Scheveningen ziet er zo gezellig uit, heb nu ook meteen zin in pannenkoeken gekregen. Ik ben heel toevallig zaterdag ook bij Metro Uptown Kitchen geweest, na een tipje van Marlous. Was erg lekker en sowieso een super goede deal.

  3. Wat heerlijk buiten en zo mooi daar op de hei zeg! Ik heb ook echt genoten van het zonnetje en lekkere wandelingen in het bos.

  4. Wat een leuke en drukke weken! Het etentje was super gezellig, moeten we snel weer doen.

  5. Wat een leuke dingen heb je gedaan en mooie foto’s! The Bridge vond ik ook een geweldige serie.

  6. Wat een prachtige foto’s, zo’n goede kwaliteit allemaal. Ik heb ook echt heel veel zin in allemaal lekker eten en taartjes na het zien van je snapshots.

  7. Je hebt veel leuke dingen gedaan in de tweede helft van februari! Grappig al die zonnige foto’s en dan eindigen op een ijsbaan. Kan allemaal in februari.

    1. hahaha ja bizar hè! mijn voorkeur gaat toch uit naar de zon 🙌🏻

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: