Friday Faves – 16

Friday Faves – 16
Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn favorieten met jullie heb gedeeld. De laatste Friday Faves stamt zelfs alweer uit december! Ik heb in ieder geval wel weer genoeg materiaal verzameld om met jullie te delen. Van een favoriet interieuritem tot aan een leuke bezigheid. Lees snel verder voor een nieuwe Friday Faves!

Favo Interieuritem – Pluimpjes
Een favoriete toevoeging aan mijn interieur zijn deze pluimpjes! Op Pinterest zag ik ze overal voorbij komen en tijdens een fietstochtje met m’n moeder kwamen we ze ook regelmatig tegen. Een week later was ik weer bij m’n ouders en stonden ze opeens in de kamer in een vaasje. ‘Voor jou!’ zei m’n moeder. Had ze ze gewoon geplukt! Super lief en het staat erg leuk al zeg ik het zelf. Gratis en voor niets!

Favo Verzorgingsproducten – Urtekram
Bovenstaande verzorgingsproducten van Urtekram heb ik opgestuurd gekregen. Hun nieuwste lijn, Green Matcha, bevat anti-pollution producten. Dit houdt in dat de producten naast het verzorgen van je huid je tevens beschermen tegen de vervuiling van buitenaf. Daarnaast zijn de producten biologisch, vegan en dierproefvrij! De body milk komt in een handig pompje en kan ik de laatste tijd erg goed gebruiken. Vaarwel droge benen! De scrub en cream wash gaan zeker mee in m’n koffer naar Bali en ruiken heerlijk fris. Perfect voor tijdens het douchen na een surfsessie of chilldag op het strand!

Favo Make-up Product – Lipliner Charlotte Tilbury
Mijn favoriete make-up product van de afgelopen tijd heb ik pas een week geleden gekocht, maar kan nu al niet meer ontbreken in dit rijtje met favorieten! Roos tipte mij dit lippotlood van Charlotte Tilbury in de kleur Pillow Talk en aangezien we toch in de stad waren zijn we meteen maar even de Bijenkorf ingelopen om het lippotlood aan te schaffen. De kleur heeft een my-lips-but-better finish, dus je kunt er gemakkelijk en op een natuurlijke manier vollere lippen mee creëren. Daarnaast is het lippotlood waterproof en dat is gelukkig ook echt zo! Geen dikke laag make-up op je lippen, maar toch net even wat extra kleur in je gezicht. Aanradertje!

Favo Accessoire – Rugtas Gaston Luga
Van het Zweedse rugtassenmerk Gaston Luga mocht ik onlangs een tas uitzoeken. Ik koos voor het model Pråper in de kleur zwart. De tas is gemaakt van vegan kunstleer, sterk canvas en metalen details. Daarnaast bevat de rugzak een laptopvak en nog twee kleinere vakjes die ik bijvoorbeeld gebruik voor m’n sleutels, een lipstick en wat pasjes. Sinds ik de rugzak heb ontvangen gebruik ik bijna geen andere tas meer. Top ding! Gebruik de code ‘septembersecond’ voor 15% korting op je aankoop bij Gaston Luga.

Favo Bezigheid – Oude foto’s terugkijken
Een paar weken geleden was ik bij m’n oma op bezoek en zag ik een paar fotoboeken liggen. Voor elk kleinkind heeft m’n oma sowieso één boek gemaakt, superleuk! Bovenstaande foto’s stonden er ook in. Altijd leuk om eens in de zoveel tijd terug te kijken! Nietecht veel veranderd hé ;)?

Dat waren mijn favorieten van de afgelopen periode! Hebben jullie nog aanraders?

Deze post heeft 6 reacties

  1. Ahhh die oude foto’s, zo schattig! Je bent inderdaad niet heel veel veranderd. Laat het even weten als je dat lippotlood draagt, ben wel benieuwd naar de kleur en zoek zelf ook nog zoiets.

  2. Die rugzak ziet er tof uit! Fijn ook dat het nepleer is. Jammer alleen dat die voor mij te klein is in verband met mijn laptop.

    1. Leuk hè 🙂 Er passen laptops in van 13 inch en 15 inch, dus gaat misschien toch lukken :)?

  3. Vind het allemaal leuke favorietjes! Die pluimen zie ik inderdaad overal en wil er ook eentje in huis halen. Ik woon dichtbij water, maar voelt toch wat raar om met een schaartje er een te gaan halen haha. Ik gebruik eigenlijk nooit een lipliner, maar deze lijkt me heel mooi.

  4. Aah, superleuk die oude foto’s. Ik vind je inderdaad niet heel veel veranderd in je gezicht. Schattig!

  5. Mooie de pluimpjes, ik wil deze ook heel graag toevoegen aan mijn interieur 🙂 Mooie tas heb je uitgekozen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: