Snapshots maart (deel 1) – Heel veel lekker eten, Bowlen & Escape Room

Snapshots maart (deel 1) – Heel veel lekker eten, Bowlen & Escape Room
Processed with VSCO with a6 preset

De maand maart is alweer voor de helft voorbij, dus het is tijd voor mijn eerste deel snapshots. De afgelopen weken heb ik weer genoeg leuke dingen gedaan, dus lees snel verder!

Vrijdag 1/3
Ik begon het weekend goed met een spelletjesavond bij vrienden. We aten een superlekkere pasta, staken de houtkachel aan en speelden Ticket to Ride. Heerlijk begin van het weekend!

Zaterdag 2/3
Op zaterdagochtend deed ik eigenlijk van alles en nog wat. Ik bracht een jasje naar de stomerij, maakte een foto voor een samenwerking op Instagram en ruimde wat op. Daarnaast reed ik twee keer tevergeefs naar een DHL afleverpunt waar ik volgens een bevestigingsmail van DHL mijn pakketje kon ophalen, maar eenmaal op het afleverpunt was er geen pakketje te bekennen. Zo irritant! ’s Middags reed ik naar Gouda voor een bezoekje aan m’n oma. We speelden een aantal potjes rummikub en scrabble en aten gezellig samen. Daarna reed ik door naar m’n ouders.

Zondag 3/3
Zondagochtend stond er een hardlooprondje op de planning, maar ik was aardig moe, dus ik kroop na een ontbijtje en het schrijven van een blog weer terug in bed waar ik een aflevering van Wie Is De Mol terugkeek. ’s Middags sprak ik af bij Kruim met vijf vriendinnen van de middelbare school. Een tijdje geleden hadden we onze gemiddelde verjaardag uitgerekend en dat was precies op 3 maart! Tijd voor heel veel zoetigheid dus! Supergezellige middag 🙂

Maandag 4/3
Na werk haalde ik op maandag een paar pakketjes op en kwam Picnic weer langs met de boodschappen! Verder deed ik nog een korte workout voor de TV. Ik zal binnenkort mijn favoriete workoutvideo’s met jullie delen!

Dinsdag 5/3
Op dinsdag reed ik na werk naar een PostNL punt om een aantal pakketjes weg te brengen. De planner van de winactie kon verstuurd worden naar de winnares en ik had een paar schoenen verkocht op United Wardrobe. Ik heb op m’n UW account onlangs weer een aantal items geplaatst. Misschien zit er wat voor jou tussen?

Woensdag 6/3
Op woensdag was het na een drukke dag op werk tijd voor een lesje Yoga Pilates met vriendinnetje Angela. De laatste tien minuten zijn altijd het fijnst, want dan mag je altijd lekker onder een dekentje liggen met je ogen dicht 😉 Helemaal zen hierna!

Donderdag 7/3
Op donderdagavond zou ik eigenlijk samen met Marlous naar de persopening van Sugo gaan, maar helaas was zij ziek! Geen pizza dus, maar een chillavondje op de bank! Ook fijn en gelukkig konden we op een later moment nog terecht bij Sugo voor lekkere pizzastukken!

Vrijdag 8/3
Na een lange dag werken was het tijd voor weekend! Ik begon de vrijdagavond op de bowlingbaan in Hilversum met collega’s. Verrassend genoeg won ik gewoon! Na het bowlen liepen we naar foodhall Mout waar we een aantal kleine gerechten bestelden en wat drankjes deden. Super gezellig! Wanneer je eens in Hilversum bent moet je zeker eens langsgaan bij Mout! Superleuke tent en de Mexicaanse gehaktballetjes en zoete aardappelfrietjes met parmezaanse kaas zijn echt verrukkelijk!

Zaterdag 9/3
Zaterdagochtend schreef ik deze blog met zeven vegetarische recepten naar aanleiding van de Nationale Week Zonder Vlees. Vervolgens sprak ik af met Roos bij Beadies waar ik voor een samenwerking een aantal leuke sieraden mocht uitzoeken. Heel erg tof! Naast een aantal items die al in de winkel hingen besloten we om ook samen nog wat sieraden zelf te maken. Heel leuk om eens te zien hoe dat nu eigenlijk in z’n werk gaat en op deze manier kun je precies maken wat je zelf wilt. Heel erg bedankt Beadies!

Zondag 10/3
Op zondag zou ik eigenlijk met vriendinnetje Nicole de CPC lopen. Echter, kregen we ’s ochtends vroeg het bericht dat de loop was afgelast in verband met de storm en een lage gevoelstemperatuur. Stiekem was ik wel blij dat ik kon blijven liggen, want in slecht weer 10 kilometer lopen is natuurlijk echt geen pretje. Daarnaast had ik de avond ervoor aardig wat wijntjes op, dus ook dat voelde ik nog wel. Het werd dus een chilldag thuis, wat eigenlijk wel goed uitkwam! Ik installeerde m’n e-reader, deed een korte work-out in de woonkamer, schreef een blogje en keek wat sport op TV. Aan het eind van de middag waren m’n ouders in de buurt dus zij kwamen nog even langs. Inclusief een verse tomatensoep en pastasalade gemaakt door m’n moeder. Heel lief en gezellig samen kunnen eten! Heerlijk dagje zo.

Maandag 11/3
Op maandag bracht ik na werktijd een pakketje weg, want ik had weer iets verkocht op United Wardrobe. Zin om te koken had ik niet en ik had nog een kortingscode voor Thuisbezorgd, dus ik bestelde een vegetarische curry bij Namaskar. Zoals altijd weer heerlijk!

Dinsdag 12/3
Op dinsdag was het weer tijd om te sporten met Karen! We spraken af in de sportschool en waren een uur lekker bezig. Vooraf had ik geen zin, maar achteraf is het altijd een heerlijk gevoel!

Woensdag 13/3
Op woensdagavond reed ik met een aantal collega’s naar Delft waar ik dit schattige rode huisje tegenkwam. We kwamen hier voor Escape Room The Dentist. Deze Escape Room heeft verschillende awards ontvangen en dat snap ik wel! Het verhaal, de kamer en de opdrachten zaten heel goed in elkaar. Na veel gepuzzel en gegil kwamen we er gelukkig optijd uit! Aanrader!

Donderdag 14/3
Donderdagavond was ik een avondje thuis. Ik deed een kleine workout en keek de documentaire ‘Voor het donker wordt‘ welke het verhaal verteld over twee meiden die langzaamaan blind en doof worden. Heftig verhaal, maar wel een aanrader om te zien!

Vrijdag 15/3
Weekend! Na een korte werkdag was ik om 16 uur in de stad voor een korte shopsessie. Ik ben op zoek naar de perfecte skinny jeans, maar heb deze nog niet kunnen vinden. Binnenkort nog maar een poging wagen! Welke broeken vinden jullie fijn zitten?

Om 18 uur had ik met Marlous en Roos afgesproken voor een etentje bij Sugo waar we voor uitgenodigd waren. Marlous had een vriendinnetje vanuit België over, dus ook zij schoof aan. De pizzastukken waren heerlijk en ook de desserts gingen er goed in! ‘S avonds deden we bij Marlous thuis nog een drankje en speelden we Cards Against Humanity. Top begin van het weekend!

Zaterdag 16/3
Vanochtend reed ik naar Gouda voor een lunch met de familie. M’n oma vierde namelijk haar 88e verjaardag! Hele mooie leeftijd! Zoals je ziet lukte het alleen niet om vegetarisch te eten, ondanks de Week Zonder Vlees. Ik ga dit maandag inhalen, maar toch voelt het een beetje als cheaten… Hierna reed ik weer naar Utrecht waar ik vanavond op twee lieve kindjes pas en zojuist deze snapshots in elkaar heb gezet.

Dat was mijn eerste helft van de maand maart alweer! De regenachtige dagen ben ik eerlijk gezegd wel een beetje zat, maar dat schijnt komende week beter te worden. Ik kan niet wachten! Fijn weekend nog 🙂

Deze post heeft 6 reacties

  1. Leuk! Ziet er weer gezellig uit. Aah al dat eten <3 Heb nu echt weer zin in de zoete aardappelfrites van Mout <3 En joh, 6 van de 7 dagen geen vlees is al meer dan de meeste mensen in een normale week doen, dus je kunt alsnog trots op jezelf zijn! Kan me trouwens echt niet voorstellen hoe jij Cards Against Humanity speelt, omdat je zo lief bent. Moeten we anders ook maar eens met wat collega's doen 😉

  2. Zo’n gezellig en druk overzicht! Ik vind die pluimpjes ook nog steeds zo leuk, blijven ze een beetje mooi?

    1. Jaaa heel mooi! Had gedacht ze uit zouden vallen, maar blijft helemaal intact!

  3. Heerlijk overzichtje weer! Krijg na iedere post van jou zo’n zin in lekker eten door al die foto’s van lekkere gerechten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: