Snapshots maart deel 2 – Soesterduinen, proefles Rocycle & dagje Rotterdam

Snapshots maart deel 2 – Soesterduinen, proefles Rocycle & dagje Rotterdam

Twee weken geleden hebben jullie mijn snapshots kunnen zien van de eerste helft van maart. Nu is het tijd voor deel twee! Ik deed weer genoeg leuke dingen. Zo bracht ik een bezoekje aan de Soesterduinen, volgde ik een proefles Rocycle en was ik een dagje in Rotterdam te vinden.

Zondag 17/3
Aan het eind van de ochtend sprak ik met Roos af in de stad om even een fotootje voor Instagram te schieten. Ondertussen kwamen we Marlous en Caroline tegen. Roos moest werken bij Beadies, maar wij zetten daar meteen gezellig een armbandje in elkaar. Ik maakte bovenstaande met de schelpjes. Lekker zomers! Hierna liep ik met Marlous en Caroline nog even de stad in waar ik twee hele fijne spijkerbroeken kocht. Binnenkort zal ik mijn aankopen van de afgelopen tijd even met jullie delen in een shoplog.

Maandag 18/3
Op maandag 18 maart vond het drama in Utrecht, de aanslag in de tram, plaats. Vreselijke en hele rare dag. Op werk kon ik mij niet goed concentreren en checkte ik eigenlijk constant het nieuws. Gelukkig had ik m’n hardloopspullen in de auto liggen, dus besloot ik na werktijd maar even een rondje hard te lopen in Hilversum. Even m’n hoofd leegmaken voor zover dat kon! Na een rondje van 5 kilometer stapte ik in de auto naar Utrecht. Ik hoefde geen boodschappen meer te doen, dus bleef de rest van de avond lekker binnen. Gelukkig werd de dader snel opgepakt en wel op de plek waar ik een dag eerder nog de bus pakte. Brrr. Ik wens de slachtoffers die nog in het ziekenhuis liggen en nabestaanden heel veel sterkte toe.

Dinsdag 19/3
Op dinsdagavond was ik weer in de sportschool te vinden met Karen voor een lekkere workout. Wanneer je samen sport gaat zo’n uurtje altijd heel snel voorbij!

Woensdag 20/3
Op m’n werk zit ik in de feestcommissie. Tijdens de lunchpauze lunchte ik met collega’s die hier ook in zitten om het volgende ‘event’ door te spreken. Ik ging voor een lekkere salade met geitenkaas! ’s Avonds sprak ik af met Marlous bij Namaskar waar we met deze Groupon voor €16,50 pp onbeperkt Indiaas aten. Heel erg lekker en leuk om weer even goed bij te kletsen met Marlous!

Donderdag 21/3
Op donderdagavond ging ik naar de supermarkt, haalde ik een pakketje op en deed ik een workoutvideo uit dit artikel. Daarna lekker op de bank geploft met een serietje.

Vrijdag 22/3
Op vrijdag kwam vriendinnetje Jantine langs voor een avondje bankhangen! Ik maakte, al zeg ik het zelf, een lekkere pasta met zalm en verder keken we wat serietjes en kletsten we bij. Hele relaxte en gezellige avond!

Zaterdag 23/3
De zaterdagochtend begon ik met een hardlooprondje van 7 kilometer. Daarna was het tijd voor een uitgebreid ontbijt met pannenkoeken! ’s Middags ben ik samen met m’n moeder het centrum van Utrecht in geweest om wat alvast wat dingetjes voor de vakantie te kopen. Over 3 weken stappen we met het hele gezin in het vliegtuig naar Bali. Zoveel zin in! ’s Avonds aten we een heerlijke salade bij SLA.

Zondag 24/3
De zondag begon ik weer met een tweetal workoutvideo’s. Daarna reed ik samen met m’n moeder naar de Soesterduinen waar we wandelden en chillden op een kleedje in de zon. Hallo lente! Eenmaal thuis schreef ik deze review over mijn onlangs aangeschafte e-reader.

Maandag 25/3
Op maandag was het helaas iets minder mooi weer. Ik had dus ook totaal geen zin in mijn geplande rondje hardlopen na werktijd. Het regende en waaide aardig hard. Toch wist ik mij er toe te zetten en liep ik 7 kilometer op de Hoorneboegse hei. Daarna lekker naar huis voor douche en een bord vol eten.

Dinsdag 26/3
Op dinsdagavond sprak ik af met twee vriendinnen om gezellig met elkaar te eten. We zouden daarna nog samen hardlopen, maar ’s ochtends was ik wakker geworden met een druk op m’n borst dus besloot ik om mee te fietsen ipv te rennen. De pijn hield nog een tijdje aan, maar eenmaal bij de dokter bleek het gelukkig niks ernstigs te zijn. Waarschijnlijk een spiertje wat ergens niet goed zat!

Woensdag 27/3
Na een lange dag werken sprak ik ’s avonds af met Karen voor een proeflesje Rocycle. Dit is een soort spinning, maar dan doe je tegelijkertijd ook oefeningen met je armen. Een full-body workout dus! Heel Amerikaans, heel veel zweten, maar heel erg leuk! Gaan we zeker vaker doen.

Donderdag 28/3
Aan het eind van de middag had ik een gezellige borrel op werk. Eenmaal thuis was ik echter zo moe dat ik al om half 9 ben gaan slapen. Ja, echt een oma eens in de zoveel tijd 😉

Vrijdag 29/3
Op vrijdag had ik maar een kort dagje op werk. Om 14:00 uur reed ik naar m’n ouders in Gouda waar ik even knuffelde met de katten en bijkletste met m’n moeder. Aan het eind van de middag pakte ik de elektrische fiets (daar heb je de oma weer ;)) en fietste ik in een uurtje naar Ouderkerk a/d IJssel waar m’n nichtje Rosanne woont. ’s Avonds aten we een lekkere pasta bij Casa Caminita.

Zaterdag 30/3
Op zaterdagochtend werd ik wakker bij Rosanne. We ontbeten met croissantjes en verse jus. Vervolgens reden we naar Barendrecht waar we de showroom van Noa May Living bezochten. Ben je fan van de Balinese / Marokkaanse stijl qua interieur? Check dan zeker even haar webshop. Prachtige items! Zelf nam ik een mooie goudkleurige kaarsenstandaard mee. Hierna reden we verder naar het centrum van Rotterdam waar we lunchten met een acai bowl bij Sappi en daarna nog even winkelden. Als diner aten we bij Spirit waar je gebruik kunt maken van een lopend buffet en betaalt op basis van het gewicht van wat je hebt opgeschept. Heel leuk concept! Ik heb vandaag op Instagram trouwens een post geplaatst met al mijn hotspots voor Rotterdam. Ideaal voor wanneer je een keertje naar Rotterdam gaat al zeg ik het zelf! ’s Avonds fietste ik weer 17 kilometer terug naar Gouda waar ik een aflevering van Break Free keek. Mooi, maar heel heftig programma over de slachtoffers van de MH17.

Zondag 31/3
En vandaag is het alweer de laatste dag van maart. De tijd vliegt! Vanochtend schreef ik dit artikel en vanmiddag ga ik denk ik even naar buiten voor een rondje hardlopen. Verder lekker een luie zondag!

Wat doen jullie vandaag? Geniet er in ieder geval van 🙂

Deze post heeft 3 reacties

  1. Leuk weer allemaal! En gaat echt snel hè, nu is het gewoon alweer bijna half april! Met ideaal weer voor mooie blogfoto’s 🙂

  2. Mooi overzicht. De Soesterduinen zien er prachtig uit, daar wil ik ook wel een keer naar toe.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: