Snapshots april (deel 1) – Per ongeluk een vakantie geboekt!

Snapshots april (deel 1) – Per ongeluk een vakantie geboekt!

Het is weer tijd voor een ‘dagboekje’! Wat hebben we een zonnige dagen achter de rug zeg, heerlijk! Voor het eerst weer lekker buiten in de zon op het terras gezeten en hardgelopen in alleen een tanktop en een shortje. Hier kan ik wel aan wennen! Lees verder voor wat ik allemaal nog meer gedaan heb de afgelopen twee weken.

Maandag 1/4
Na een werkdag op kantoor sprak ik gezellig af met twee vriendinnen om samen te eten en hard te lopen. Heerlijk om gewoon aan te kunnen schuiven en een bord met lasagne voor je neus te krijgen. Scheelt weer boodschappen doen, koken én afwassen. Thanks Jolande!

Dinsdag 2/4
Ook op dinsdagavond sportte ik. Deze keer volgde ik weer een lesje Rocycle met Karen. De eerste keer was nog wat onwennig qua ritmegevoel, maar deze keer ging het echt al een stuk beter.

Woensdag 3/4
Ik ontbeet met twee boterhammen met hummus, avocado, aardbeien en wat peper en zout. Klinkt misschien als een rare combinatie, maar was echt heel erg lekker.

Wat ik deze dag ’s avonds deed weet ik eigenlijk niet meer precies. Waarschijnlijk gewoon lekker gekookt, wat gerommeld in huis en een serietje gekeken.

Donderdag 4/4
Op donderdagavond vertrok ik met een aantal collega’s na werk naar Restaurant Vuur in Baarn waar we een afscheidsetentje hadden van een collega. Heerlijk gegeten! Echt een aanrader wanneer je eens in de buurt van Baarn / Hilversum bent.

Vrijdag 5/4
Op vrijdag stond ik doodmoe op en helaas kwam ik daar de hele dag ook niet echt overheen. Heel erg toe aan weekend en vakantie! ’s Avonds paste ik nog wat uurtjes op, maar daarna viel ik als een blok in slaap.

Zaterdag 6/4
Zaterdag 6 april was het National Glamour Day en daar hebben Roos en ik goed gebruik van gemaakt! Om 10 uur hadden we al afgesproken in de stad en rond een uur of 16 fietste ik pas weer naar huis. Voordat we begonnen aan onze shopsessie liepen we nog even Broodnodig binnen waar we genoten van een kaneelbroodje. Deze Zweedse bakkerij / lunchroom is echt een aanrader wanneer je in Utrecht bent! Benieuwd naar mijn aankopen van die dag? Bekijk dan deze shoplog die ik afgelopen week online heb gezet.

Zondag 7/4
Omdat ik vandaag een 10 kilometer wedstrijd op de planning heb staan was het vorige week zondag tijd voor een goede training. Doordat het deze dag aardig warm was wat het aardig pittig, maar ik heb het gehaald! Helaas had ik m’n rondje verkeerd ingeschat waardoor ik na die 10 kilometer nog 4 kilometer naar huis moest wandelen. Gelukkig scheen de zon volop, dus was het eigenlijk wel lekker om even uit te lopen.

Eenmaal thuis kookte ik alvast zodat ik meteen goed kon lunchen na een actieve ochtend. Het werd een pittige couscous met verschillende soorten gegrilde groenten. ’s Middags appte ik Marlous, die net terug was van haar vakantie in Marokko, of zij zin had om even bij te kletsen op het terras. Gelukkig had ze dat en zo zaten we aan het eind van de middag heerlijk in het zonnetje met een (alcoholvrije) cocktail! Wanneer de terrassen vol zitten is Utrecht meteen zó extra gezellig. Heerlijk die zomerse sfeer!

Maandag 8/4
Op maandagavond pakte ik m’n juicer er weer bij voor wat bleekselderijsap. Daarna schreef ik nog een blogje. Verder kreeg ik groen licht voor een leuke samenwerking met Delete, een waxsalon met verschillende vestigingen in Nederland. Met de code JUDITH65487 krijg je €20 korting op een behandeling naar keuze! Op deze manier betaal je bijvoorbeeld voor het waxen van je onderbenen nog maar €12,95 ipv €32,95. Lekkere korting dus! Zelf heb ik volgende week zaterdag een afspraak staan, zodat ik met gladde beentjes in het vliegtuig naar Bali kan stappen.

Dinsdag 9/4
Op dinsdag zou ik ’s avonds gaan sporten met Karen, maar ik voelde me niet helemaal fit, dus besloot gewoon thuis even wat kleine oefeningen te doen en vroeg m’n bed in te duiken. Ook weleens nodig op z’n tijd!

Gelukkig gebeurde er die dag ook nog wel iets heel leuks! Door Marlous’ haar vakantieverhalen over haar surfweekje in Marokko was ik helemaal enthousiast geworden. Toen ze vertelde dat ze eigenlijk heel graag deze zomer nog terug wil besloten we om te kijken of we misschien samen een weekje konden boeken. In m’n enthousiasme en nieuwsgierigheid voor de prijs voor zo’n vakantie klikte ik veel te ver door op de website waardoor ik opeens al een bevestiging in m’n inbox had. Ik stuurde een printscreen naar Marlous en we gingen echt stuk haha. Zo dom. Gelukkig had ik de gewenste periode ingevuld en besloten we om gewoon te gaan. Per ongeluk een vakantie geboekt dus! Natuurlijk konden we er nog wel van af, want Marlous heeft inmiddels een leuke band opgebouwd met de eigenaren van het guesthouse, maar eigenlijk kwam het wel goed uit zo. Het duurt nog even, want we gaan in juli, maar nu al heel erg veel zin in! Later gaf een studiegenootje van Marlous aan ook graag mee te willen dus ook zij heeft inmiddels geboekt. Super gezellig! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Woensdag 10/4
Op woensdag was voelde ik me een stuk beter, dus volgde ik weer een lesje Rocycle. We zijn nu door ons proefabonnement van drie ritten heen, maar na Bali ga ik zeker nog een rittenkaart aanschaffen. Het is heel leuk en motiverend om te doen en er hangt gewoon echt een een leuke sfeer daar. Heel anders dan in een normale sportschool.

Donderdag 11/4
Op donderdag haalde ik na werk een bestelling op die ik bij H&M deed. Daar zat onder andere een yogalegging in die ik meteen kon aantrekken. ’s Avonds sprak ik namelijk af met Marlous voor een lesje Yoga Pilates bij Yogapoint. De les was na het Rocyclen van de dag ervoor nog aardig pittig. Wel weer lekker zen achteraf! Na de les aten Marlous en ik nog gezellig samen. Gezien het al aardig laat was werden het wraps met hummus, falafel, gegrilde courgette, tomaatjes, harissa en geitenkaas.

Vrijdag 12/4
Op vrijdag begon m’n weekend om 15 uur, lekker vroeg! Eenmaal thuis pakte ik meteen de fiets om even wat kleding langs te brengen bij No Vintage Phobia. Deze winkel verkoopt de prachtigste vintage items en tweedehandskleding uit het hogere segment. Naast het aanvullen van je garderobe kun je hier dus ook je eigen stukken inleveren. Daarnaast is er elke laatste vrijdag van de maand een styliste aanwezig om je te helpen bij het stylen van je outfit. Superleuk! Na een uur kreeg ik een berichtje dat er al een item van mij was verkocht. Zo leuk om te horen!

’s Avonds sprak ik af met een paar vriendinnen van de middelbare school. Gezellig samen pannenkoeken gegeten, bijgekletst en een spelletje gespeeld. Hele fijne avond.

Zaterdag 13/4
Op zaterdag deed ik eigenlijk van alles en nog wat. Ik deed boodschappen, maakte een aantal foto’s voor een opdrachtgever, maakte m’n huis schoon en trof alvast wat voorbereidingen voor m’n vakantie. Verder haalde ik twee jasjes op bij de stomerij, want tijdens het etentje van een week eerder was er door de bediening zo’n heel schaaltje met mayonaise op mij gevallen… Gelukkig wel om kunnen lachen en de stomerijkosten worden vergoed! ’s Avonds kwam vriendinnetje Nicole langs om samen pasta te eten en bij te kletsen. Gezellige zaterdagavond!

Vandaag staat er dus een 10 kilometer wedstrijd op de planning. Ik doe mee aan de Hilversum City Run met een aantal collega’s. Hopelijk gaat het goed. Sowieso altijd leuk die sfeer bij zo’n wedstrijd met allemaal juichende mensen langs de kant! In de volgende snapshots laat ik wel even weten hoe het is gegaan. Fijne zondag allemaal!

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wat leuk weer allemaal! En gelukkig is de 10km gisteren super goed gegaan 😀 Blijft zo’n grappig verhaal van je per ongeluk geboekte vakantie haha. Tot wanneer is die kortingsactie bij Delete eigenlijk?

  2. Leuk om te lezen en wat een heerlijke gerechten allemaal. En wat leuk van je vakantie, fijn vooruitzicht 🙂

    1. Leuk om te horen 🙂 Toch altijd beetje spannend om zo’n dagboekje online te zetten!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: