Snapshots april deel 2 – Hardloopwedstrijd, heel veel zon en inpakken voor Bali!

Snapshots april deel 2 – Hardloopwedstrijd, heel veel zon en inpakken voor Bali!

De laatste week voor m’n vakantie! Ik was druk met alles afronden/ overdragen op werk, maar deed gelukkig ook veel leuke dingen! Extra genieten met de lekkere temperaturen van de afgelopen week!

Zondag 14/4
Zondagochtend begon ik dag met pannenkoeken! ‘S middags had ik een hardloopwedstrijd, namelijk de Hilversum City Run. Samen met een aantal collega’s liep ik hier de 10 kilometer. Het weer was echt perfect, volop zon, maar niet te warm. Uiteindelijk liep ik een tijd van 46:56. Geen PR, maar ik kwam wel erg in de buurt. Achteraf baalde ik wel een beetje dat ik er niet meer uit had gehaald gezien het feit dat ik er zo dichtbij zat. Volgende keer beter en alsnog een goede tijd, dus ik mag hier niet over gaan zeuren 😉 Na de wedstrijd borrelden we nog even bij Mout, super gezellig!

Maandag 15/4
Na een dag werken reed ik naar Jolande waar ik weer kon aanschuiven voor het avondeten. Later op de avond liepen we met zonsondergang nog 5 kilometer hard op de hei. Dit was niet een heel goed idee na de wedstrijd van een dag eerder, want spierpijn! Wel weer gezellig bijgekletst 🙂

Dinsdag 16/4
Op dinsdagavond sprak ik af met Marlous en Nina voor pizza bij De Pizzabakkers. Daarnaast konden we op deze manier meteen onze surftrip een beetje voorbereiden. Door de hoge temperaturen van de afgelopen tijd konden we de hele avond lekker op het terras zitten. Hele fijne avond met leuk gezelschap 🙂 Op naar meer zomerse avonden!

Woensdag 17/4
Op woensdag had m’n broertje zijn verdediging van z’n scriptie. In verband met werk kon ik er helaas niet bij zijn, maar gelukkig maakte papa even een fotootje voor me. Hele trotse zus! ‘S avonds pakte ik alvast een beetje m’n koffer in.

Donderdag 18/4
Op donderdagavond ben ik met vriendinnetje Serrah het centrum van Hilversum in geweest om de laatste dingetjes voor de vakantie te kopen. Zonnebrand, ORS, tijdschriften, je kent het wel. Bij Mango kocht ik ook nog deze lange jurk. Lekker zomers en perfect voor temperaturen zoals vandaag!

Vrijdag 19/4
Op vrijdag had ik gelukkig weer een kort werkdagje tot 15:00 uur. Na werk reed ik meteen naar Utrecht waar ik snel op de fiets sprong richting de stad om te meeten met Marlous. Voor het Vredenburgkwartier verzorgt zij de Social Media dus daar maakten we wat foto’s voor. Over een paar maanden ga ik dit van haar over nemen, super leuk! Allemaal even volgen dus ;). Tussendoor snackten we met een frozen yoghurt bij Yoghurt Barn en ’s avonds aten we (ja, alweer) pizza! Na het eten maakten we nog een wandeling door de stad. Zo fijn deze temperaturen en de extra gezelligheid die het met zich meebrengt <3 Iedereen buiten, alle terrasjes vol, bootjes door de grachten…

Zaterdag 20/4
Op zaterdagochtend had ik al vroeg een afspraak bij Delete Waxing om m’n onderbenen te laten waxen. Met de kortingscode JUDITH65487 krijg je hier €20 (!!) korting op een behandeling naar keuze. Dat is nog eens een mooie korting al zeg ik het zelf 🙂

Vervolgens liep ik naar Douglas om m’n wenkbrauwen te laten verven bij de Brow Bar van Benefit. Wel zo chill voor op Bali! Ondertussen was Roos gezellig aangehaakt. Samen liepen we nog even naar Beadies waar we wat kralen kochten om vervolgens bij Roos op het dakterras nog een armbandje en ketting te maken.

Rond lunchtijd reed ik naar m’n ouders Gouda waar ik eindelijk de katten weer zag!
’s Middags ging ik op kraambezoek bij m’n neef en zijn vriendin. Zo schattig zo’n klein hummeltje! Vervolgens reed ik door naar m’n opa en oma om voor de vakantie nog even gezellig met elkaar te eten.

Zondag 21/4
Zondagochtend startte ik met een klein paasontbijtje. Vervolgens installeerde ik mezelf in bikini in de tuin met m’n e-reader. Heerlijk’ ‘S middags bracht ik nog even een bezoekje aan Oma waar ik m’n favoriete taart voorgeschoteld kreeg!

Maandag 22/4
En dan zijn we alweer bij vandaag aangekomen! Straks ga ik nog even met m’n broertje naar Den Haag om voor hem nog wat zomerkleding te kopen. En vanmiddag is het dan (eindelijk) tijd om naar Schiphol te gaan! Vanavond vliegen we naar Bali. Zoveel zin in!

Een volgende update zal dus vanuit Bali verschijnen! Voor nu nog even genieten in het zonnige Nederland. Fijne Tweede Paasdag 🙂

Deze post heeft 5 reacties

  1. Ben/was je Hypnose van Lars Kepler aan het lezen? Zo ja, is die goed? Ik heb hem al een tijdje thuis liggen, maar moet er nog aan beginnen. Die jurk van de Mango is echt super leuk <3 Ben er laatst na jouw tip geweest om naar de zomerjurken te kijken aaah, zoveel leuke spullen!

    1. Ja dat boek is heel goed 🙂 Ben nu met de hele serie bezig! Dankjewel Saar!!

  2. Leuk om te lezen en mooie foto’s! Prachtige jurk heb je gekocht. Een hele fijne vakantie, geniet ervan!

  3. Wat een mooie foto’s! Ze hebben een super fijne vibe! En woah zo vet dat je vanmiddag naar Bali gaat! Een hele fijne reis alvast en geniet ervan! Oja, ook nog een vrolijk pasen! X

  4. Wat een fijn verslagje weer! Die foto van je aan de gracht is heel tof geworden! Ik vind de Mango jurk ook erg leuk. Zie de laatste tijd sowieso veel leuke kleding van Mango voorbij komen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: