3 x Outfit met de Vans Old Skool Platform

3 x Outfit met de Vans Old Skool Platform

Witte blouse / Gele jurk / Fannypack / Enkelbandje / Vans Old Skool Platform 

Onlangs kocht ik, na jaren op de normale Vans Old Skool te hebben gelopen, de Vans Old Skool Platform. Door de dikke zool lopen de schoenen heerlijk en lijken je benen optisch slanker en langer. Altijd mooi meegenomen met mijn 1.68 cm ;). Omdat ik de schoenen wel een aantal keer paar week draag ben ik op zoek gegaan naar wat outfitinspiratie. Vandaag deel ik deze met jullie! Hieronder drie outfits met de Vans Old Skool Platform.

De eerste outfit is door het witte blousje en het corduroy jurkje erg schattig. Echter, vind ik het altijd leuk om lieflijke outfits wat stoerder te maken door middel van bepaalde accessoires. Vandaar de fanny pack en de stoere sneakers! Leuk enkelbandje met schelpjes erbij en je bent good to go!

 

FotoJet (1).jpg

Maxidress / Tas / Zonnebril / OorbellenVans Old Skool Platform 

De tweede outfit zou ik het liefst nu meteen aantrekken. Sowieso ben ik het afgelopen jaar echt fan geworden van dit soort lange jurken. Comfortabel en tóch stijlvol. De roestbruine kleur van de tas vind ik prachtig en geeft de outfit wat kleur. Mooie oorbellen in, zonnebril op, sneakers aan en je kunt de hele dag vooruit! Dit soort leuke sneakers zijn onder andere verkrijgbaar in de shop van OTTO.

FotoJet (2).jpg

Overgooier / T-shirt / Tas / Oorbellen / Armband / Vans Old Skool Platform

Voor de derde en laatste outfit ben ik geïnspireerd geraakt door de witte overgooier die ik zelf in m’n kast heb hangen. Op Bali heb ik deze al een aantal keer met plezier gedragen en hopelijk laat het weer dat hier in Nederland ook snel toe! Door de witte jeansstof kun je hier eigenlijk elk soort t-shirt onder dragen. Een stoere variant zoals bovenstaande is mijn favoriet, maar ook t-shirts met streepjes en luipaardprint draag ik hier graag onder. Om de outfit extra zomers te maken heb ik de kleurrijke armband toegevoegd. Mijn pols voelt inmiddels kaal zonder dit soort armbandjes. Love it!

Welke outfit is jouw favoriet?

Deze post heeft 3 reacties

  1. Ik vind de tweede en derde outfit super leuk. Sowieso leuk om zo outfit inspiratie te delen! Al vind ik de schoenen twijfelachtig.. haha. Ik vind die hele platformtrend niet zo, doet me altijd denken aan van die aangepaste schoenen. Al staat het jou vast heel leuk ;p Zelf voel ik me dan altijd extra lomp.

  2. Nummer twee is echt een outfit voor mij! De andere twee outfits zijn ook erg leuk (vooral nummer 1). 🙂

    Liefs,
    Marloes

  3. Wat een leuke outfits. Vooral de eerste is helemaal mijn stijl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: